Villa

Silkeborgvej 508
8220 Brabrand

  • Kontantpris 3.198.000 kr.
  • Ejerudgift 2.680 kr.
  • Boligareal 143 m²
  • Grundareal 924 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Villa

Silkeborgvej 508
8220 Brabrand

  • 3.198.000 kr. 143 m² 7 rum

Murermestervilla tæt på bygrænsen til Åbyhøj!

Velkommen til denne charmerende 3-plans murermestervilla, som danbolig præsenterer. Beliggende i den attraktive Brabrand, kun få hundrede meter fra bygrænsen til Åbyhøj, byder denne ejendom på det perfekte familiehjem eller starterbolig. En lukket villavej omgiver dette hjem, hvor en dejlig have, frisk luft og en flot udsigt venter. Samtidig er beliggenheden ideel med kort afstand til Aarhus C og alle storbyens faciliteter i den ene retning, og naturskønne omgivelser ved Søerne, Brabrand Sø og Årslev Engsø i den anden.
 
Med en samlet planløsning på 216 m2 præsenterer boligen sig lyst og indbydende. Entréen byder velkommen med god plads til overtøj, mens der også findes to værelser, rummelige stuer og et køkken med spiseplads og velholdte elementer. Et badeværelse med bruseniche, toilet og vask samt et ekstraværelse/kontor fuldender stueetagen. Opholdsstuen modtager naturligt lys og fører ud til en hævet terrasse mod syd med en behagelig udsigt. På første salen er der tre regulære soveværelsermed flotte udsigter samt endnu et badeværelse med toilet, vask og badekar. I kælderen venter yderligere fire disponible rum, der kan anvendes til bryggers, opbevaring, hobbyrum, et ekstrabadeværelse og toilet.
 
Udenfor er der en indkørsel med plads til flere køretøjer samt gode parkeringsforhold. Beliggende i et lukket villavejsvænge, nyder denne ejendom en høj og attraktiv placering med luft og udsigt på den ene side og private, afskærmede omgivelser på den anden. Haven er nem at vedligeholde og tilbyder masser af plads til at nyde solen fra morgen til aften. Sødalskolen, beliggende kun 800 meter væk, er skoledistriktet for denne adresse. Derudover er der gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport, daginstitutioner, sport og naturskønne områder så som Årslev Engsø, Brabrand Sø og skovene bag ejendommen.
 
danbolig byder velkommen!
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1954
Rum 7
Bad 2
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 143 m²
Kælder 73 m²
Garage 39 m²
Grundareal 924 m²
Økonomi
Kontantpris 3.198.000 kr.
Ejerudgift 2.680 kr.
Finansiering
Udbetaling 160.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 18.529 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 14.921 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 367.095
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 6‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Åby Vest

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Åby Vest
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Her slapper vi af

"Fritidsaktiviteter i nærområdet: Skøn beliggenhed tæt på skov og Brabrand Sø, ideelt til naturoplevelser og afslapning. Cykelture til byen eller en gåtur langs søen er perfekte til at få frisk luft. Sydvendte og vestvendte vinduer giver et dejligt lysindfald i vinterhalvåret. "

Derfor flyttede vi hertil

" Hvorfor vi flyttede hertil: Vi søgte en rummelig bolig til vores familie på fire. Nem adgang til offentlig transport, bil og cykel var et must. Plads til en lille hjemmevirksomhed var også vigtigt. "

Sådan er kvarteret

" Kvarterets charme: Roligt og familievenligt kvarter med et aktivt lokalsamfund. Rig mulighed for at opleve naturen med fugle, pindsvin, og endda ræve og rådyr i skoven. "

Det viser vi vores gæster

"Et yndet samlingspunkt: Vi elsker vores terrasse, hvor vi nyder den friske luft og den smukke udsigt - perfekt til hyggelige stunder med familie og venner. "

Her handler vi

"Indkøb og fornødenheder: To supermarkeder, en pakke/pickup butik og en butikcentre inden for gåafstand, perfekt til hurtige indkøb. Et bredt udvalg af butikker i Åbyhøj for et mere omfattende shoppingbehov. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Næste kapitel: Vi har haft mange gode stunder på Silkeborgvej 508, men nu hvor vi er gået på pension og børnene er flyttet hjemmefra, har vi ikke brug for så stor en plads. "

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Åbyhøj - Brabrand - Aarhus Vest

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Tousvej 116, Gl. Åby, 8230 Åbyhøj

210 m² 9 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Dr. Holsts Vej 38, 1. 59., 8230 Åbyhøj

62 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Ryhavevej 3B, st.. mf., Hasle, 8210 Aarhus V

64 m² 2 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Silkeborgvej 594, 8220 Brabrand

82 m² 3 rum