Dejlig, solrig have
Rækkehus

Kamma Klitgårds Gade 113
8240 Risskov

  • 4.995.000 kr. 142 m² 6 rum
  • Kontantpris 4.995.000 kr.
  • Ejerudgift 3.163 kr.
  • Boligareal 142 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Nyere opført rækkehus på central beliggenhed i Risskov

På en central beliggenhed i Risskov kan dette rækkehus på Kamma Klitgårds Gade 113 nu blive jeres. I kan se frem til et nyere rækkehus, der er opført i 2020 med gode materialevalg og et fantastisk lysindfald i fokus. Stueplanet er dedikeret til et stort, åbent opholdsrum, og på førstesalen venter jer en fantastisk værelsesafdeling med gode værelser. På begge etager får I glæde af badeværelse.
 
Entréen byder jer velkommen og åbner op til det fantastiske køkken/alrum. Her er god plads til et stort spisebord, og familien kan her samles om hverdagens gøremål, ligesom I har mulighed for at invitere venner og familier på besøg til hyggelige øjeblikke. I åben forbindelse med alrummet er der plads til en stor sofagruppe til afslapning med familien. Det fantastiske lysindfald fra de store vinduespartier i stuen bør nævnes, da de skaber en utrolig indbydende og rummelig stemning gennem hele boligen. Stueplanet afsluttes af et dejligt badeværelse med bruseniche og kombineret vaske-/tørremaskine.
 
Fra stuen er der udgang til en solrig have, hvor I kan nyde solen og den friske luft fra terrassen, der kan indrettes med havesæt eller loungemøbler. Haven er utrolig hyggelig og med minimal vedligeholdelse, som også er et kendetegn for selve boligen.
 
Fortsætter I op af den snoede trappe, mødes I af en lys fordelingsgang, som åbner op til boligens fire værelser og endnu et badeværelse. Værelserne er regulære og kan indrettes præcist som behovet er. Fra det ene værelse er der desuden udgang til en hyggelig altan, hvorfra solen kan nydes. Badeværelset på førstesalen indeholder også både vaskemaskine og tørretumbler, så den travle familie får gode muligheder for tøjvask i boligen.
 
Ud over den hyggelige have i forbindelse med stuen, får I også glæde af et mindre terrasseområde foran boligen, der ligeledes kan indrettes med eksempelvis et cafésæt. Hertil et skur med god opbevaring til haveredskaber, legetøj, cykler og lignende.
 
Beliggenheden tilgodeser jer, der både ønsker byens liv og naturen i nærheden. Med Mollerup Skov og Egå i nærheden får i gode muligheder for lange gåture i det fri eller blot en kort cykeltur til stranden i Risskov. Herudover har I både skole, pasningstilbud og indkøb lige rundt om hjørnet, lige som I også kan glæde jer til et væld af gode fritidsaktiviteter. Ønsker I nem adgang til Aarhus C får I glæde af den offentlige transport, der findes inden for få hundrede meter fra boligen.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke A2015
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 2020
Rum 6
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 142 m²
Grundareal 157 m²
Økonomi
Kontantpris 4.995.000 kr.
Ejerudgift 3.163 kr.
Finansiering
Udbetaling 250.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 27.921 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 22.514 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 368.131
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 6‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Skejby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Skejby
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Fred og ro
Kilde: baseret på brugerstemmer
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Risskov

Solgt september 2024
Andelsbolig
Solgt

Grenåvej 648B, 8541 Skødstrup

88 m² 3 rum
Solgt september 2024
Fritidsbolig
Solgt

Krusemyntevej 6, 8250 Egå

61 m² 3 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Tronkærgårdsvej 258, 8541 Skødstrup

171 m² 6 rum
Solgt september 2024
Rækkehus
Solgt

Jættehøjen 39, 8240 Risskov

176 m² 5 rum