danbolig Risskov

Hørgårdsvej 61 8240 Risskov
Tirsdag 09:30 - 17:00
Onsdag 09:30 - 17:00
Torsdag 09:30 - 17:00
Fredag 09:30 - 16:30
Lørdag Lukket
Søndag Efter aftale
Mandag 09:30 - 17:00

Velkommen hos danbolig Risskov.

Ejendomsmægler Risskov - Danbolig

Skal du sælge din bolig, bør du vælge en ejendomsmægler, som kender dit lokalområde, et af de mest erfarne teams, som kan give en realistisk vurdering af din bolig. En mægler som ved, hvad køberne leder efter, og hvordan din bolig præsenteres så attraktiv som muligt. Det ved vi i danbolig Risskov.

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget du kan få for din bolig – og hvordan vi vil præsenterer den for at sikre det hurtigste salg til den bedste pris.

Specialiseret i flere boligtyper i Risskov og omegn
Vores dygtige team af registrerede ejendomsmæglere er specialiseret i salg af både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, lystejendomme og fritidsboliger i Risskov, Egå og Skødstrup/Løgten. Når du sælger hos os, vil alle medarbejdere desuden kende detaljerne om din bolig – det betyder, at vi alle kan henvise til din bolig, når vi kommer i kontakt med en relevant køber.

Sådan markedsfører vi din bolig online
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os får du din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder, og hvor du får eksklusiv indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimerer salgsindsatsen løbende. Derudover kan vi med markedsføringsværktøjet danbolig clevr sørge for, at relevante købere ser din bolig via bannere, som vi placere på de hjemmesider, de besøger mest.

… og offline
Vi har adresse på hjørnet af Hørgårdsvej og Grenåvej, der med ca. 30.000 passerende biler dagligt, tilbyder stor synlighed og central placering. Så når din boligpræsentation hænger i vinduet eller bliver vist på vores store LED-skærm, vil den blive set af flere hundrede mennesker hver eneste dag.

”Solgt eller gratis”
Hos danbolig Risskov tilbyder vi dig en ”solgt eller gratis”-aftale*, og det betyder, at vi investerer i dit salg – hvis ikke vi får solgt din bolig, har vi brugt en masse kræfter og ressourcer på det, og det har ingen glæde af. Derfor tager vi ikke en bolig til salg, som vi som ejendomsmægler ikke tror, at vi kan sælge. I den forbindelse er det vigtigt at kunne ramme den rigtige pris første gang. Det er vi gode til, blandt andet fordi, at vi vurderer mere end 500 ejendomme om året for Nordea og dermed kender markedet ned til mindste detalje.

Vi tager udgangspunkt i din situation
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Det indebærer blandt andet, at vi tilrettelægger salgsprocessen, så den passer dig og din kalender. Du bestemmer hvordan du vil kontaktes – og hvor ofte.

Vi vil være den bedste ejendomsmægler i Risskov
Vi gør altid vores ypperste for at være den bedste lokale ejendomsmægler. En ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Og det ses af vores sælgeres anmeldelser: 99% er nemlig så tilfredse, at de vil anbefale os til andre**.

*Gælder dog ikke udgifter til fotopakke, elinstallationsrapport, tilstandsrapport og energimærke
**Kilde: boligsiden.dk d. 01.05.2022

Går du med tanker om at sælge dit bolig?
På denne side besvarer vi alle de forskelligartede spørgsmål, du kunne have, hvis du går med overvejelserne om at sælge dit hus i Risskov eller de omkringliggende byer såsom Egå, Skødstrup og Løgten.
Sammen med Vejlby-Risskov kommer Risskov op på +26.000 indbyggere. Man forbinder Risskov med Riis Skov, Torvedage på Risskov Torv, de betagende og klassiske patriciervillaer og Den Permanente. Hvis du både er til skov og strand, får du det hele i Risskov. Men hvis du også tiltrækkes af byliv og butikker lægger Aarhus Centrum blot 5 km. fra Risskov.
I denne guide svarer vi bl.a. på:
• Hvornår du bør få vurderet dit hus
• Hvordan du finder ud af, hvad dit hus er vurderet til
• Hvordan du sætter dit hus til salg?
• Hvor lang tid du kan forvente, der går, før dit hus bliver solgt
• Hvad du selv kan gøre for at dit hus bliver solgt hurtigere
Måske du endnu ikke har besluttet om eller hvornår du vil sælge dit hus. Men hvis du kender dine muligheder, ved et eventuelt hussalg, vil det formentligt gøre din beslutning en del nemmere.

Med en ejendomsmægler i ryggen får en lokal ekspert fra Risskov, som gør processen mindre tidskrævende og rodet. Du kan trygt læne dig tilbage imens din lokale ejendomsmægler står for:
- At fremvise din bolig og-/ holde åbent hus
- At udarbejde billeder, tekst og plantegning
- Annoncering og målrettet markedsføring af dit hus
- Forhandling med relevante parter i processen
- Den juridiske del i forhold til købsaftalen, bilag m.m.
Hos Danbolig Risskov er vi stolte af at give vores kunder professionel, troværdig, engageret og erfaren rådgivning. Vi har været i branchen med salg af boliger i Risskov og de omkring liggende byer i årevis, og vi har hjulpet hundredvis af mennesker med at finde deres perfekte hjem. Siden 2011 har vi solgt over 800 boliger i Risskov og omegn.
Vores team brænder for det, vi laver, og vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores service. Vi forstår, at det at sælge eller købe en bolig er en stor beslutning, og vi ønsker at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning til dine behov.
Læs mere herunder.

Salg af bolig i Risskov og omegn

Mangler du flere rum, for at få plads til udvidelse af familien, eller plads til et nyt hjemmekontor? Har du brug for en større have til dine gør-det-selv projekter? Ønsker du et mere moderne hjem med et køkkenalrum?

Årsagerne til at du er begyndt at kigge efter et nyt hjem, kan være mange. Går du med tankerne om at sælge din bolig i Risskov, så kontakt Danbolig Risskov og vi tager dig gennem disse 7 trin.
1. Boligvurdering
2. Formidlingsaftale
3. Markedsføring
4. Fremvisning og åbent hus
5. Statusmøder og Min danbolig
6. Købsaftale
7. Overdragelse

Første trin er boligvurdering, da vi ved at det kan være svært, med objektive øjne, at prissætte sin egen bolig. Her kommer Danbolig Risskov ind i billedet med evnen til at give dig en seriøs indikation af din boligs værdi i form af en boligvurdering.
Herigennem gennemgår vi hele din bolig og lader dig vide, hvad du skal være opmærksom på, og hvad du eventuelt kan fremhæve eller forbedre for at gøre din bolig ideel eller endnu mere attraktiv for potentielle købere.

Formidlingsaftalen fastsætter de vilkår, der er i forbindelse med salg af din bolig. En formidlingsaftale skal indeholde oplysninger om ejendomsmægleren, værdiansættelse, vederlagets størrelse med mere.

Når formidlingsaftalen er på plads, skal vi til markedsføringsdelen og promoveringen af din bolig. Her kigger vi på boligens placering og nabolag, boligpræsentation, køberkartotek, annoncering og vægter sælgers anbefalinger.

Ved åbent hus og fremvisninger er det altid vigtigt at din bolig viser sig fra sin bedste side. Derfor skal der her en ekstra indsats til for at overbevise besøgende om, at netop DIT hjem skal blive deres. Her er en liste med 14 gode råd til to-dos, som du kan gøre noget ved for at gøre din bolig præsentabel til det første besøg.

Ved et forløb hos Danbolig Risskov, vil der løbende være statusmøder. På den måde bliver dine ønsker og inputs hørt og vi giver dig en fornemmelse af, hvordan det står til med at få solgt din bolig. Spørgsmål som: Hvem og hvor mange har set min bolig? Hvor mange er interesseret? Hvornår kan de overtage? Hvad har de budt? - er nogle af de spørgsmål, som en ejendomsmægler fra Risskov løbende vil holde dig opdateret på.
De sidste trin i processen omhandler købsaftalen og overdragelse. Efter at vi har fundet den helt rigtige køber af din bolig, er der kun underskrivelse af købsaftalen tilbage. Købsaftalen er først gældende, når diverse forhold er opfyldt. Som det sidste skal din bolig overdrages – og nøglebundtet skal personligt gives til de nye ejere af din bolig.
Når du skal sælge dit hus, skal du være sikker på, at du arbejder med en person, der er troværdig og har viden om det. Der er mange regler og bestemmelser omkring salget af en bolig, og det er vigtigt at have en person på din side, som ved, hvad de laver. Det er her, vi kommer ind i billedet hos Danbolig Risskov. Vi er eksperter på området, og vi sørger for, at processen forløber gnidningsløst for dig. Vi giver dig de rigtige råd og sørger for, at du får den bedst mulige pris for din bolig. Her på siden er det muligt at læse hvad vores tidligere kunder siger om os.
Læs mere om gode råd ved hussalg, eller få en salgsvurdering her.

Hvad koster en ejendomsmægler?
Såfremt du beslutter dig for at hyre en ejendomsmægler fra Danbolig Risskov, til at tage sig af de praktiske, juridiske og økonomiske forhold, vil der være et salær til ejendomsmægleren.
Hos Danbolig Risskov forstår vi, at det kan være en bekostelig affære at sælge en ejendom. Ejendomsmæglere tager typisk et fast gebyr, som kan variere alt efter ejendommens størrelse og værdi. I nogle tilfælde sælges ejendomme meget hurtigt, og ejendomsmæglerens honorar er relativt lavt. I andre tilfælde kan det tage længere tid at sælge ejendomme, og ejendomsmæglerhonoraret kan være ret højt. Hos Danbolig Risskov tager vi en procentdel af den endelige salgspris, så vi både får mere, men også mindre i honorar alt efter om sælger slår af prisen eller sælger over prisen. Denne ordning giver os et incitament til at sælge din ejendom hurtigt og til den bedst mulige pris.
Læs mere om ejendomsmæglerens salær her.
Desværre er det ikke alle ejendomsmæglere, du kan stole på at sikrer dine bedste interesser. Derfor råder vi dig til at gå stille med dørene med dit boligsalg eller boligkøb. Når du skal vælge en god ejendomsmægler kan du bl.a.: undersøge deres omdømme, spørge dit netværk til råds, undersøge om de er medlem af DE, eller finde ud af om de har modtaget klager gennem Klage- eller Disciplinærnævnet.

Hvad koster det at sælge et hus?
Ved salg af din bolig er der flere omkostninger, som du skal medregne. Udover salæret er der bl.a. bankomkostninger, ejerskifteforsikring, tilstandsrapporter, offentlige dokumenter og markedsføring.

Hvad er min bolig værd?
Du kan selv foretage en boligvurdering, hvis du blot skal have et hurtigt estimat af din boligs værdi. Ønsker du derimod et mere præcist tal, fra en ekspert, anbefaler vi, at du får en ejendomsmægler fra Risskov til at vurdere værdien af din bolig. For hvem er trods alt bedre end en lokal?
Vi håber, at du har fået svar på dine spørgsmål eller de betænkeligheder, du måtte have. Skulle der opstå nye spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

De rekordhøje boligpriser har givet mange boligejere noget at fejre. Går du med salgstanker og er du interesseret i en salgsvurdering? Så er du altid velkommen til at kontakt os på 86 21 77 00, så laver vi en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

10 ud af 10

baseret på 37 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Lejligheder

Rækkehuse

Følg også med her

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Flintebakken 33

De positive samtaler og de mange fremvisninger

– Flintebakken 33

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 4 butikker

Se vores butikker
Rækkehus

Skejbygårdsvej 246, 8240 Risskov

2.598.000 kr. 94 m² 3 rum
Lejlighed

Kantorvænget 5, 2. 19., 8240 Risskov

1.995.000 kr. 72 m² 2 rum
Åbent hus 12. feb 11:00 - 11:30
Villa

Kolbyvej 9, 8240 Risskov

3.795.000 kr. 120 m² 4 rum
Villa

Rønbjergvej 32, 8240 Risskov

4.499.000 kr. 144 m² 6 rum
Åbent hus 1. feb 15:00, kræver tilmelding
Villa

Hjelmagervænget 23, Løgten, 8541 Skødstrup

4.995.000 kr. 200 m² 4 rum
Lejlighed

Kantorvænget 10, st.. 278., 8240 Risskov

1.850.000 kr. 55 m² 2 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Risskov
Hørgårdsvej 61
8240 Risskov

CVR: 33776691
DB Risskov ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit, Nordea Bank

ETU, Wilis, Frida

Boligsiden.dk, Boliga.dk, Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit, Nordea Bank

ETU, Wilis, Frida

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.