Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder m.m.

Jelshøjvej (parcel nr. 7) 127
8320 Mårslet

Type Helårsgrund
Udbudsform Salg
Kontant 2.395.000
Ejerudgift pr.md. 1.880
Sagsnummer 031-21-2585

Attraktiv villagrund i Mårslet

Det er ikke hver dag, vi har fornøjelsen af at tilbyde en attraktiv grund i Mårslet lige syd for Aarhus, så hvis drømmen er nybyg, et liv omgivet af natur og at bo bynært, så er det nu, du skal gribe chancen.

Perfekt ramme for familielivet, nær skov og vand
Mårslet er en smukt beliggende stationsby og satellit til Aarhus med ca. 5.000 indbyggere. Området har en nærmest magnetisk kraft på børnefamilier og et rigtig godt ry, bl.a. pga. naturen, men også et godt udbud af aktiviteter i Mårslet Hallen, hvor der spilles både fodbold og håndbold.

Byggegrundene ligger i den nordlige del af Mårslet, ind mod Aarhus. Med bil eller det bæredygtige valg i letbanen - kan du hurtigt nå frem. Fra Hørretvej er der cykelsti direkte til centrum af Aarhus til stor glæde for motionister, men også for dig, der arbejder i byen. Med bopæl i den nye udstykning på Jelshøjvej har du og dine børn super nem adgang til alt, hvad I har brug for, som fx indkøb, folkeskole og børnehave. Ligesom skoven og vandet ved det populære Moesgaard Strand ligger blot 10 minutters kørsel fra din nye adresse. Her er hverken langt til kultur, natur eller bølgeskvulp.

Byg med Milton Huse eller Menzer & Kristensen
Der er byggepligt med Milton Huse eller Menzer & Kristensen, og derfor mange muligheder for at bygge præcist det hus, du drømmer om. Med en Milton Huse eller Menzer & Kristensen byggerådgiver ved din side, vil du opleve, at der bliver lyttet til dine ønsker, og du er midt i dialogen, når tegnestuen sætter stregerne til en planløsning og et arkitektonisk udtryk, som matcher dine drømme.

Betal først ved indflytning
Når du bygger med Milton Huse eller Menzer & Kristensen, står de som byggefirma for finansieringen af både byggegrund og hus indtil overdragelse af nøglerne til dit nybyggede hus. Grundene forventes byggemodnet omkring marts 2022, hvorefter byggeriet kan opstartes.

Boligen ligger i Mårslet. I dette nabolag finder du blandt andet 6 vuggestuer og 87 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Aarhus Kommune i tal

 • Indbyggere
  352.315
 • Skoler
  64
 • Borgmesterparti
  Socialdemokratiet
 • Solskinstimer
  1.659 pr. år
 • Grundskyld
  24,58‰
 • Skatteprocent
  24,51%
 • Kirkeskat
  0,74%
 • Børnehaver
  265

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Jesper Bjerg

Jesper Bjerg
Indehaver
Telefon: 86936566

danbolig Beder
Kirkebakken 22
8330 Beder

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.