GIV BUD

Bogøvænget 8, True
8381 Tilst

  • Kontantpris 3.895.000 kr.
  • Ejerudgift 4.017 kr.
  • Boligareal 202 m²
  • Grundareal 884 m²
  • Rum 8
  • Energimærke
Villa

Bogøvænget 8, True
8381 Tilst

  • 3.895.000 kr. 202 m² 8 rum
I 1968 blev "Ribehuset" opført efter tegninger af arkitekt Jørgen Agerbæk. Villaen har et pragtfuld lysindfald, og er modernistisk inspireret med en ren, arkitektonisk stil, hvor markante glaspartier drager naturen indenfor.
 
I får et lækkert køkken-alrum, hvor de store vinduer i alrummet er med til at nedbryde skellet mellem ude og inde, og tilsammen får boligens uderum til at blive en naturlig forlængelse af de indvendige arealer. Fra det store alrum er der adgang til endnu et godt opholdsrum, nemlig stuen, hvor der er indbygget pejs, flotte lyse gennemgående gulve med gulvvarme og udgang til skøn og meget anvendelig udestue. I udestuen er der fantastisk lysindfald og taget er lagt i 2021. Fra udestuen er der adgang til mindre kontor. Fra stuen er der ligeledes adgang til hobbyrum.
 
Modsat opholdsafdelingen møder i afdelingen med 3 gode værelser med lyse gulve, multirum. Ét af værelserne indgår desuden i forældresektionen med et stort, lækkert badeværelse med gulvvarme og både spabad og bruseniche. Endelig har I endnu et badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Desuden er der et renoveret bryggers med plads til vaskefaciliter samt endnu et renoveret gæstetoilet. 
 
Udvendigt har boligen løbende gennemgået en større renovering, herunder er taget skiftet i 2019, mens de fleste af vinduerne er skiftet til træ/alu.
Udenfor får I en let og lukket have, som også byder på forskellige frugttræer, terrasser hvor både morgen- og aftensolen kan nydes. Desuden er der en dobbelt carport med skur.
 
Det bedste sted at bo nær Aarhus er i Skjoldhøjparken. Parken er kendt for sine gode og børnevenlige stisystemer, som forbinder hele området. Derudover er den nyere anlagte True Skov lige i baghaven. Det er en af kommunens største skovområder, hvor der er gode gåture for både de store og små eller flere anlagte løberuter kan nydes. Desuden er der også en hundeskov, bålpladser og shelters. Foruden en skøn natur omkring, så byder Tilst på det meste til hverdagen, i form af både flere indkøbsmuligheder, herunder Bilka og Netto. Her er der både skoler, gode idrætsfaciliteter, talrige busforbindelser og nem adgang til motorvejsnettet.
 
Ønsker I en anderledes og utraditionel storvilla med den skønneste beliggenhed i Tilst - så ring allerede i dag på 86245100 - måske denne bolig er Jeres drømmebolig?
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1968
Ombygget 1974
Rum 8
Bad 2
Toilet 3
Plan 1
Boligareal 202 m²
Udestue 28 m²
Carport 37 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 884 m²
Økonomi
Kontantpris 3.895.000 kr.
Ejerudgift 4.017 kr.
Prisudvikling -2.50 %
Finansiering
Udbetaling 195.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 23.090 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 18.373 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 361.141
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Skjoldhøj

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Skjoldhøj
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren