danbolig Tilst, Sabro & Trige

Tilst Skolevej 23 8381 Tilst
Tirsdag 09:30 - 17:00
Onsdag 09:30 - 17:00
Torsdag 09:30 - 17:00
Fredag 09:30 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Efter aftale
Mandag 09:30 - 17:00

Velkommen hos danbolig Tilst, Sabro & Trige.

- din lokale ejendomsmægler i Tilst

Det går stærkt hos danbolig Tilst, Sabro & Trige - vi har virkelig gang i salget og mangler derfor hele tiden nye ejendomme til salg.

Med vores mange års erfaring på boligmarkedet samt et højt fagligt niveau, er du sikret en professionel behandling fra start til slut, uanset om du skal sælge eller købe. Vi tilbyder en ”solgt eller gratis”- aftale, hvilket betyder, at du kan være helt tryg ved, at du ingen udgifter får, hvis boligen ikke bliver solgt.

Vi er et meget dynamisk og engageret team og har gennem de sidste mange år solgt mange boliger. Vi kan også hjælpe dig!
Det er med stolthed, at vi kalder os for lokalkendte, og vi har solgt boliger i alle afkroge af Tilst, Sabro, Trige og omegn gennem de sidste mange årtier.

Hos danbolig Tilst, Sabro & Trige sælger vi alt fra villær, rækkehuse og andelsboliger til lejligheder, projektbyggeri og landbrugsejendomme.

Vores butik er suverænt beliggende i Tilst lige overfor Bilka med god synlighed og flotte udstillingsvinduer. Her har vi alt samlet under ét tag og vi slipper ikke din sag, før handlen er endeligt afsluttet og boligen overdraget. Vores mål er at yde en service, der gør dig så tilfreds, at du har lyst til at anbefale os til andre, der har brug for en kyndig ejendomsmægler til salg af deres hus!

Ring allerede i dag for en professionel og uforpligtende salgsvurdering af din bolig – så er du ét skridt nærmere et salg. Hos danbolig Tilst, Sabro & Trige.

- Vi glæder os til at handle bolig med dig!

Vi står altid til rådighed for dig, der ønsker at købe eller sælge din bolig, fordi vi ved, at det handler om, at I skal godt videre! Så har du en ejendom, som du ønsker at sælge, så lad os komme med en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,9 ud af 10

baseret på 17 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

77% Villaer

17% Rækkehuse

3% Lejligheder

Følg også med her

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/13
Alternate Text
Solgt

Trige Møllevej 106, Trige

Vi fik en grundig og god vejledning fra starten. I var tilgængelige hele vejen og levede op til det i lovede. I satte massivt ind, ved at alle mæglerne kom og besigtigede huset. Så der skete noget med det samme og I vidste hvad de havde med at gøre. I lyttede til vores ønsker og behov iht. fordeling af, hvem der skulle sørge for hvad. Og i kom med brugbare tilbagemeldinger, så vi følte, vi var godt informeret om hvilken retning salget var på vej i. I var venlige og imødekommende, med en god og konstruktiv energi. Vi kan kun give jer vores varmeste anbefalinger.

– Trige Møllevej 106
Alternate Text
Solgt

Gavnøvænget 10, Tilst

Vi gik med overvejelser om at sælge vores hus i en tid hvor boligmarkedet mildt sagt er utilregnelig, hvorfor vi fik talt med flere mæglerhuse om et muligt salg. Valget på danbolig faldt, da vi hurtigt fik et godt indtryk af de facetter, som vi lagde vægt på ved indgåelse af et samarbejde, heriblandt professionalisme, ærlighed, sparring og vigtigst af alt god nem kommunikation. Der skal lyde en kæmpe tak til danbolig Tilst, Sabro & Trige for det gode arbejde, og vi vil kunne til enhver anbefale dem til andre som går med salgstanker.

– Gavnøvænget 10
Alternate Text
Solgt

Halmøvænget 17, Tilst

Salget af vores hus er gået særdeles godt. Lige fra det første møde med danbolig – Tilst, Sabro & Trige og til, at huset blev solgt. Vi har været særdeles tilfredse med forløbet. Vi føler, at vi har været ”i gode hænder” hele vejen. Vi er blevet godt orienteret under hele salgsprocessen og i særdeleshed under de afsluttende salgsforhandlinger. Vi kan varmt anbefale danbolig – Tilst, Sabro & Trige.

– Halmøvænget 17
Alternate Text
Solgt

Spørring Kirkevej 11, Trige

I have been really surprised by the availability, experience and dedication of Nicoline and her team. She has been supporting and facilitating since the beginning and her professionalism has been a precious value adding to the entire process of buying. Furthermore the IT interface for downloading documents of the purchase has been so easy! Amazing experience, flawless and pleasant. Definitely I am going to use danbolig services again! Thanks for all!

– Spørring Kirkevej 11, Spørring
Alternate Text
Solgt

Primulavej 6, Tilst

Kæmpe flot og veludført arbejde af danbolig. Så husk at bruge den lokale ejendomsmægler gennem rigtig mange år.

– Primulavej 6
Alternate Text
Solgt

Østermarksvej 24, Tilst

Tak for et behagelig og trygt samarbejde. Valget af danbolig Tilst har vi bestemt ikke fortrudt . Slutresultatet blev tilfredsstillende. Så vi er glade for at vi nu effektivt kan begynde at søge efter vores nye bolig.

– Østermarksvej 24
Alternate Text
Solgt

Rønnevangen 204, Sabro

Vi er meget tilfredse med det gode samarbejde vi har haft med Danbolig Tilst, omkring salget af vores bolig. Vi oplevede et professionelt team som var samarbejdsvillige og lydhøre overfor vores ønsker og ideer omkring markedsføring og salgsprocessen generelt. Vi modtog, i processen, god rådgivning og vejledning, hvor det altid var nemt at komme i kontakt med mægler. Vi vil helt sikkert anbefale Danbolig Tilst til andre som går med salgstanker.

– Rønnevangen 204
Alternate Text
Solgt

Kirsebærvej 32, Sabro

I forbindelse med salg af vores hus på Kirsebærvej i Sabro, som blev solgt på kort tid, har vi været meget tilfredse med forløbet, hvor både sælger og køber er blevet tilgodeset!

– Kirsebærvej 32
Alternate Text
Solgt

Bogøvænget 18, Tilst

Når man har boet i et hus 50 år og mødt hver dag glad og tilfreds, så er det vigtigt at huset bliver solgt godt, til de rigtige og til en skarp pris, den dag hvor man skal videre. Vi valgte Danbolig i Tilst til opgaven. Og de løste den 1000 %. Solgt til prisen efter blot 3 dage! Professionel mægler fremviste, orienterede og besvarede spørgsmål om vores unikke villa. Køber bliver meget tilfreds og kan glæde sig til nogle gode år i et spændende arkitekttegnet hus.

– Bogøvænget 18, True
Alternate Text
Solgt

Orøvænget 10, Tilst

Jeg skal hermed give min varmeste anbefalinger til Danbolig Tilst. Hvis du ønsker en seriøs ejdomsmægler med excellent service, kompetencer og samarbejdsevner, så kommer du ikke uden om Danbolig Tilst. Blandt 3 udvalgte mæglere til at sælge mit hus, valgte jeg Danbolig Tilst. Ikke fordi de gav den bedste pris, men fordi der realistiske, ærlige og til at stole på. (...) I hele perioden var det samarbejdet der gjorde forskellen på optimismen i at salget nok skulle lykkedes. Derfor var der heller ikke en eneste gang i overvejelsen at skifte mægler selv om aftalen gav mulighed herfor. (...)

– Orøvænget 10
Alternate Text
Solgt

Enøvænget 68, Tilst

De har været meget professionel og sympatiske folk man har tillid til.

– Enøvænget 68, True
Alternate Text
Solgt

Krokusvej 7, Tilst

Jeg er yderst tilfreds med min kontakt til Danbolig i Tilst. Katrine var rigtig søde til at hjælpe mig, med at udfylde diverse papirer som jeg ikke selv kunne finde ud af. Hun er rigtig sød og imødekommende. Og Simon havde en meget behagelig måde at kontakte mig på efter hver fremvisning. Så kan kun være tilfreds med hele forløbet. Og vil klart anbefale dem til andre.

– Krokusvej 7
Alternate Text
Solgt

Trige Møllevej 114, Trige

Servicen er i top og man bliver guidet meget grundigt igennem af de søde mæglere. I vores tilfælde var huset solgt på ca 20dage og endda til prisen. De bedste ejendoms mæglere i tilst-sabro-trige området.

– Trige Møllevej 114

Boliger til salg eller leje hos os

Villa
Nyhed!

Pannerupvej 2A, 1., 8380 Trige

4.175.000 kr. 163 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Strynøvænget 5, 8381 Tilst

2.795.000 kr. 135 m² 4 rum
Villa

Trige Møllevej 266, 8380 Trige

2.695.000 kr. 144 m² 6 rum
Villa

Østerløkken 15, 8381 Tilst

3.795.000 kr. 127 m² 5 rum
Åbent hus 16.aug kl. 16:15
Rækkehus

Langørvej 15, 8381 Tilst

1.745.000 kr. 69 m² 3 rum
Villa

Pannerupvej 2A, 5., 8380 Trige

3.895.000 kr. 148 m² 4 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Tilst, Sabro & Trige
Tilst Skolevej 23
8381 Tilst

CVR: 32450717
DB TILST ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea

ETU Forsikring, Dansk Boligforsikring, Alm Brand og Frida Forsikring

Esoft systems A/S, Boligsiden.dk, Boliga.dk, TST-Spot & Treklang

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea

ETU Forsikring og Dansk Boligforsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Kvinde kigger ud af vinduet

Gør dine boligspørgsmål til boligviden

At sælge er en kompleks størrelse. Vi har samlet viden, så du kan få svar på både store og små spørgsmål om boligmarkedet.