Lupinvej 5
3450 Allerød

  • Kontantpris 9.995.000 kr.
  • Ejerudgift 5.561 kr.
  • Boligareal 192 m²
  • Grundareal 840 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Lupinvej 5
3450 Allerød

  • 9.995.000 kr. 192 m² 5 rum

Arkitekttegnet boligdrøm i Blovstrød

Åbne etageinddelinger, forskudte niveauer og lys, masser af lys, kendetegner denne enestående og meget sjældent udbudte villa i Blovstrød. Den iøjnefaldende ejendom på Lupinvej 5 er tegnet af Kim Utzon og udspringer således af en ikonisk arkitekturhistorie, der kommer tydeligt til udtryk i det gennemtænkte design og æstetiske særpræg. Planløsningen er inddelt i en værelsesafdeling mod nord, mens store, åbne opholdsmiljøer i særskilte plan og med loft til kip præger den sydlige fløj. Ude venter en ualmindelig smuk, japansk-inspireret have, som matcher huset på fortrinlig vis.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Varmekilde Naturgas
Byggeår 2009
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 192 m²
Kælder 46 m²
Garage 34 m²
Grundareal 840 m²
Økonomi
Kontantpris 9.995.000 kr.
Ejerudgift 5.561 kr.
Finansiering
Udbetaling 500.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 57.590 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 46.200 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Naturskønt og bekvemt

Kombinationen af det fredelige villakvarter, naturen og den korte afstand til alle familielivets fornødenheder gør beliggenheden til noget helt særligt. Børnene kan hurtigt spadsere til Blovstrød Skole, hvor de også finder svømmehallen, ligesom de mindste får pasning nær hjemmet. Ydermere når I nemt byens indkøbsmuligheder til fods, og dejligst af alt bosætter I jer klos op ad naturen, hvor store skovarealer, fredede enge og fugleområdet ved Sjælsø indbyder til udflugter og gåture. Endelig er der gode forbindelser til København.
Kommunen i tal
Indbyggere 26.008
Skatteprocent 24,3%
Grundskyld 23,8‰
Kirkeskat 0,58%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Blovstrød og Allerød øst

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Blovstrød og Allerød øst
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her slapper vi af

"Først og fremmest i vores egen stille have. På den ene side af huset er der pryd- og køkkenhave og på den anden, har vi fået anlagt en japansk-inspireret have med et vandløb i flere etager, som munder ud i en 1,60 meter dyb sø med åkander, tamme karper og guldfisk. Dem kan man beundre fra den store træterrasse eller fra rondellen, der har sol det meste af dagen. Ind imellem får vi besøg af en fiskehejre, der gerne må tage en guldfisk i ny og næ, der er rigeligt af dem. Haven er allersmukkest i maj, når de store rododendronbuske og azaleaer blomstrer, men den er spændende året rundt, fordi der er så mange stedsegrønne planter samt japanske løn, der om efteråret skifter fra røde eller grønlige nuancer til orange og gult. Om vinteren nyder vi at lytte til musik og sidde ved pejsen i stueetagen med udsigt til havens af og til sneklædte buske og isdækkede sø eller lave mad i køkken-alrummet, hvor en endnu større brændeovn kan beskues fra mange vinkler. Da huset vender mod øst og grunden skråner samme vej er der altid læ ved søen, og udsigten fra soveværelset strækker sig ud over de fredede engområder og skove. Grunden er ugenert med høje bøgehække omkring og en hvid mur ud mod villavejen. Vi går hver dag tur med hundene på Blovstrød Enge, hvor der er græssende køer, rådyr og ræve eller i den store hundeskov, der også ligger i gåafstand. Desuden går vi ofte tur ved Sjælsø, hvor der er fuglereservat og en gangbro gennem sivene ud til en fugleudkikspost. Teatret Mungo Park i Allerød er en kulturel perle, som vi har benyttet os meget af."

Derfor flyttede vi hertil

"Fred og ro, ren luft, masser af skov i nærheden - og kun en halv times kørsel fra København. Blovstrød skole, som vores datter har gået på, havde et godt ry, som vi kun fik bekræftet. Villaen ligger tæt på offentlig transport, flere buslinjer og ikke mindst S-toget i Allerød, som går direkte til Københavns Hovedbanegård hvert 10. minut. Og så er selve husets arkitektur enestående. Villaen er tegnet af arkitekten Kim Utzon, der også har tegnet bl.a. Moesgaard Museum, og hvis far er Jørn Utzon med det berømte operahus i Sidney (se evt. tegninger og fotos af villaen på Kim Utzons egen hjemmeside). Der er et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, og vandet i havens sø tegner smukke bølgende skyggemønstre i lofterne, når solen skinner. Husets materialer er i særklasse, og selv om fællesrummet i halvandet plan er stort, er akustikken god bl.a. pga. de høje douglas gran-søjler, der står som knejsende træer, hvis kroner bærer det lette hvide loft. Villaen er, på trods af de store glasflader, velisoleret med gulvvarme og radiatorer under gulvniveau ved ruderne. Der bliver aldrig varmt som i et drivhus, da arkitekten har sørget for store tagudhæng samt trækruder ved taget, som kan betjenes fra en kontakt. Villaen har i alt 9 glasdøre ud mod haven, hvoraf to er meget store skydedøre, som giver mulighed for en ophævelse af ude-inde-forholdet i sommerhalvåret. Vores teenagedøtre har været glade for at have hver sit værelse med fælles toilet; det ene værelse med hems, det andet med egen udgang til en lille gårdhave med et smukt blomstrende japansk kirsebærtræ i midten. Den 46 km. store kælder er så tør og velisoleret som resten af huset, hvilket var vigtigt for os, da vi har en usædvanlig stor mængde bøger. Har man lyst, kan den også indrettes til gildesal eller lignende. Husets tag er af zink, og der er karakteristiske store zink-tagrender, der, lige som de mange faskiner i jorden, sikrer matriklen mod fremtidens tiltagende nedbør."

Sådan er kvarteret

"Stille og fredeligt, gode og flinke naboer. Kvarteret er ved at ændre sig fra sølvbryllupskvarter til en ny generation af børnefamilier."

Det viser vi vores gæster

"Det første vi viser vores gæster er huset og den japansk-inspirerede have, tegnet og anlagt af det prisvindende firma Junckerhaven, der er specialister på det område samt i svømmesøer, hvis man skulle have lyst til at ændre havens sø til en sådan. Tokkekøb Hegn med oldtidsminder og Parforcejagtlandskabet længere oppe mod Hillerød er også interessante seværdigheder."

Her handler vi

"Fortrinsvist inde i Allerød centrum, hvor det meste kan fås. Men vi har også både Netto og Rema 1000 tættere på ved Kongevejen - og Rustikbageriet, der har fremragende wienerbrød."

Hvorfor flytter vi herfra

"Børnene er flyttet hjemmefra, og vi behøver ikke så meget plads længere. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende villaer i nærheden til 8.500.000-11.500.000 kr. på omkring 192 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 4. dec 14:00, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Skovgårdsvej 9B, 3460 Birkerød

9.995.000 kr. 199 m² 7 rum
Indflytningsklar, unik og charmerende villa direkte til sø
Åbent hus 4. dec 13:50 - 14:10
Villa

Toftebjergvej 30, 2970 Hørsholm

9.495.000 kr. 175 m² 4 rum
Åbent hus 4. dec 13:00 - 13:30
Villa

Fruerhøj 18, 2970 Hørsholm

8.995.000 kr. 200 m² 6 rum
Bæredygtig bolig fra 2021
Åbent hus 4. dec 12:45, kræver tilmelding
Villa

Vejdammen 10, Gl Holte, 2840 Holte

9.195.000 kr. 170 m² 7 rum