Præstegårdsvej 37, Søften
8382 Hinnerup

  • 6.798.000 kr. 204 m² 5 rum
  • Kontantpris 6.798.000 kr.
  • Ejerudgift 3.796 kr.
  • Boligareal 204 m²
  • Grundareal 939 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Arkitekttegnet, fuldmuret kvalitetsvilla

Nu kan I få fantastiske forhold for tilværelsen i Søften. Denne fuldmuret og arkitekttegnede etplansvilla beriger jer med et moderne, veldisponeret interiør, og I får ydermere fornøjelsen af en attraktiv beliggenhed nær alle familielivets fornødenheder. Dertil kan I nyde udelivet på terrassen med udsigt overåbne vidder og skov.


Ejendommen fra 2018 fremtræder med et stilrent udtryk, med 1-sidet tag og gennemgående materialevalg i hele huset. Boligen er funktionelt indrettet, ligesom der er taget udgangspunkt i omgivelserne, således er stuen sænket 2 trin i forhold til resten af huset. Panoramaet over landskabet er særligt fremtrædende fra den overdækkede terrasse på sydsiden af huset samt inde fra boligen.
Stuen og køkken-alrummet udgør boligens primære opholdsmiljøer, hvor vældige vinduespartier løfter sløret for den milevide udsigt og beriger samtidigt rummet med et herligt lysindfald. Glæd jer til at samles om sociale stunder i de smukke, højloftede rum, der emmer af kvalitet og moderne design.

I køkken-alrummet er der ligeledes plads til fælles udfoldelser, hvor det elegante Vordingborg-køkken danner ramme om madlavningen. I køkkenet er monteret Quooker. Rummet kan således danne rammen om hyggelige middage for familie og gæster. Endvidere byder boligen på fire store værelser. Boligarealet er gennemtænkt, idet I som forældre kan se frem til private gemakker med direkte adgang til et badeværelse og et walk-in-closet. Modsat kan børnene finde sig til rette i egen fløj, hvor de har husetsøvrige badeværelse til rådighed. Derudover gavner bryggerset jeres hverdag med særskilt indgang fra den dobbelte carport.

Carporten knytter sig til et stort isoleret redskabsskur, der supplerer med plads til opbevaring. Jeres nye hjem er fordelagtigt placeret i et lukket vænge, hvor børnefamilier trives. Således tilgår I nemt pasningstilbud, og større børn kan trygt begive sig ad stisystemer mod Præstemarkskolen. Der er tillige et væld af legepladser i nærområdet såvel som idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke A2015
Byggeår 2018
Rum 5
Plan 1
Boligareal 204 m²
Carport 60 m²
Grundareal 939 m²
Økonomi
Kontantpris 6.798.000 kr.
Ejerudgift 3.796 kr.
Finansiering
Udbetaling 340.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 33.238 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 26.804 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 48.880
Skatteprocent 25,7%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Søften

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Søften
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.