danbolig Hinnerup

Ledvogtervej 4 8382 Hinnerup
Mandag 10:00 - 16:00
Tirsdag 10:00 - 16:00
Onsdag 10:00 - 16:00
Torsdag 10:00 - 16:00
Fredag 10:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en fremvisning uden for butikkens åbningstider.

Vil du videre med dine boligdrømme?

I gennemsnittet flytter danskerne hvert 7 år. Med et boligmarked i konstant forandring, med et højt niveau af ny lovgivning og en daglig renteudvikling, som kan tage pusten fra de fleste, er der grund til at alliere sig med dem, der med udgangspunkt i din situation, udvikler de bedste løsninger for dig.

Vil du undgå at drømmeboligen bliver solgt, inden du opdagede den var til salg? Så er du heldig, for med et effektivt og personligt køberkartotek, er du sikker på en opringning, når boligen kommer til salg hos os.
Vil du opnå det stærkeste fundament til en realistisk vurdering, en god salgspris og et hurtigt salg? Freja og jeg har med 28 års samlet erfaring, lært at en kompleks bolighandel kan gøres overskuelig, med 100% forståelse for din situation, grundig forberedelse, god dialog, ærlighed, kreativitet og rettidigt omhu.

Vil du som boligsælger sikre dig mod uforudsete udgifter i forbindelse med handlen, så er ”Solgt eller Gratis” det rette valg.

Vidste du, at ca. 70% af køberne, formentligt også til din bolig, kommer fra Aarhus området? Så giver det god mening at vælge en mægler, der har et effektivt samarbejde med vores butikker i Aarhus, og som selv har arbejdet i området i mange år. Du kan desuden forvente, at køberne bliver henvist fra vores øvrige butikker i Galten/Harlev, Beder, Skanderborg/Hørning og Ry. Tilsammen udgør vi 20 kvalificerede kollegaer der løfter i flok, og alle yder det ekstra for at få din bolig solgt.
Uanset om du skal købe eller sælge bolig, så vil Freja og jeg sikre at der kommer til at ske noget i din bolighandel, så du kan komme videre med dine boligdrømme.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

10 ud af 10

baseret på 9 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Rækkehuse

Helårsgrunde

Følg også med her

Hvem kommer du til at møde?

Kenny Sivertsen – Daglig leder / Salg & Vurdering

Jeg hedder Kenny Sivertsen, bor sammen med min kæreste og 2 dejlige piger. Som barn var drømmen at blive professionel fodboldspiller. I ungdomsårene gik al min fritid på udvikling af de nødvendige kompetencer, så jeg kunne komme igennem nåleøjet til de professionelle baner. Det lykkedes og det hårde målrettede arbejde gav mig 24 kampe for diverse ungdomslandshold, og i 1995 en spillerkontrakt hos Ikast FS. Knæet ville det dog anderledes, og jeg måtte stoppe fodboldkarrieren som 21 årig.

Viljestyrken og evnen til at arbejde hårdt for at realisere vanskelige mål skulle ikke gå tabt, så i 2002 startede jeg i mæglerbranchen i Aarhus Nord, hvor jeg blev ansat indenfor salg og vurdering af fast ejendom. Kompetenceopbygningen på det menneskelige og faglige plan har fortsat været et vigtigt mål for mig, og jeg kan fra hjertet sige, at jeg elsker at hjælpe køberne trygt fra Aarhus og ud til vores dejlige by, og hjælpe sælgerne igennem nogle af livets store begivenheder, som en bolighandel jo er.

Inviter mig til en kop kaffe, så kan vi drøfte hvordan jeg kan hjælpe dig i din bolighandel.


Freja Clinton Andersen – Ejendomsmægler MDE

Jeg hedder Freja Clinton og var efter uddannelsen som Finansøkonom, ansat på et advokatkontor i Aarhus. Det var her jeg første gang blev introduceret for ejendomsbranchens mange menneskelige og faglige retningslinjer, og jeg blev grebet med det samme. Tænk, hvis jeg kunne hjælpe mennesker igennem store forandringer i livet. Det var i 2015, og uddannelsen til ejendomsmægler var et selvfølge for mig, da jeg ganske enkelt ville være så dygtig, at mine kunder trygt kunne lægge deres tillid til mig.

Som ejendomsmægler elsker jeg, at hverken to dage eller to personer er ens - hvert et salg har sin egen historie. Min grundighed, store smil og nysgerrighed resulterer i mange positive tilbagemeldinger fra kunderne, hvilket giver mig lyst til at gøre det endnu bedre i morgen, så vores sælgere og købere altid får en god oplevelse.
Min personlige interesse for mennesker, arkitektur og indretning har hjulpet mig i mange handler. Heldigvis giver interesserne et stærkt fundament for at hjælpe både købere og sælgere igennem en ordentlig handel.

Inviter mig til en kop kaffe, så kan vi drøfte hvordan jeg kan hjælpe dig i din bolighandel.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/5
Alternate Text
Solgt

Sælger af Blåmejsevej 9

Da vi i sin tid valgte at sælge vores hus på Blåmejsevej i forbindelse med vores langturssejlads faldt valget på Danbolig som mægler. Efter Kenny og Freja overtog opgaven havde vi en snak om vigtigheden af et hurtigt salg, da vores forestående langturssejlads afhang af det. Som mæglere tog de opgaven seriøst og der kom rigtig godt skub i fremvisninger hvilket relativt hurtigt resulterede i at købsaftalen blev underskrevet. Vi har gennem hele processen været meget tilfredse med Kenny og Freja's håndtering af salget. De er lette at komme i kontakt med og der har været løbende opdateringer fra fremvisninger mv. Vi kan i høj grad anbefale Kenny, Freja og Danbolig Hinnerup som mæglere.

– Blåmejsevej 9
Alternate Text
Solgt

Sælger af Egernvej 10

Tusind tak til Freja og Kenny. De overtog salget af vores hus d.1/1 2023, efter et super flot salgsarbejde er vores hus nu solgt. Vi er meget glade og tilfredse.

– Egernvej 10
Alternate Text
Solgt

Sælger af Fusagervej 22, Foldby

Vi har fået en udsøgt behandling af danbolig Hinnerup. Altid imødekommende mæglere – klar til at besvare alle vores spørgsmål!

– Fusagervej 22, Foldby
Alternate Text
Solgt

Sælger af Banegårdsplads 5B

Freja og Kenny hos danbolig Hinnerup, har gjort et rigtig godt stykke arbejde med salget af mit hus, i en vanskelig tid. De kan varmt anbefales!

– Banegårdsplads 5B
Alternate Text
Solgt

Sælger af Mødalvej 17B

Kenny og Freja Vi siger tusind tak for den meget professionelle hjælp vi har fået med salg af vores ejendom. I har gennem hele forløbet været positive, effektive og imødekommende overfor vores mange spørgsmål, hvilket har været trygt, da salg af hus med tilhørende erhverv kan være kompliceret. Vi er fuldt ud tilfreds med samarbejdet!

– Mødalvej 17B, Skjoldelev

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 5 butikker

Se vores butikker
Villa
Nyhed!

Lupinvej 6, 8382 Hinnerup

4.150.000 kr. 142 m² 4 rum
Stor villa i landlig idyl i Vitten
Villa

Vittenvej 82, Vitten, 8382 Hinnerup

2.595.000 kr. 289 m² 9 rum
Villa

Bjergegårdsvej 11, 8382 Hinnerup

6.695.000 kr. 190 m² 6 rum
Nyere enderækkehus kun 15 min fra Aarhus
Rækkehus

Præstegårdsvej 120, Søften, 8382 Hinnerup

3.230.000 kr. 116 m² 4 rum
Populært bofællesskab
Rækkehus

Overdrevet 7, 8382 Hinnerup

3.395.000 kr. 113 m² 4 rum
Villa på hele 1.832 m2 grund kun 25 min fra Aarhus C
Villa

Sandballevej 1, Grundfør, 8382 Hinnerup

2.395.000 kr. 188 m² 4 rum
11
Villaer
2
Rækkehuse
1
Landejendom

Køberrådgivning hos danbolig Hinnerup

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsydelser til køberrådgivning hos danbolig Hinnerup

- Prisforhandling.
- Deltagelse ved fremvisning (i Favrskov Kommune).
- Indledende rådgivning ved fejl/mangler.
- Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse.
- Tinglysningsfuldmagt.
- Ansøgning om Civilstyrelsens tilladelse.
- Deltagelse ved overdragelse (i Favrskov Kommune).

Vi hjælper dig til et trygt boligkøb

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Du er inviteret til Vurderingsweekend

Kom med til Vurderingsweekend

Den 7. og 8. oktober har vi sat weekenden af til at besøge så mange boligejere som muligt og give dem en gratis vurdering. Et boligsalg kræver indsigt, erfaring og den rette plan. Vi står klar med det hele, så det kræver mindre af dig. Deltag i Vurderingsweekend og start med et lille besøg i dit hjem. Det er gratis og uforpligtende.

Forretningsoplysninger

danbolig Hinnerup
Ledvogtervej 4
8382 Hinnerup

CVR: 43679570
DB Hinnerup ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Esoft system, Boligsiden.dk, Uge-bladet, Ejendomsavisen, Lokalavisen, Aura

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

ETU-forsikring, Dansk Boligforsikring, WIA

Aura, Uge-bladet, Ejendomsavisen, Lokalavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.