Teestrup Enghave 5
4690 Haslev

  • Kontantpris 2.295.000 kr.
  • Ejerudgift 2.300 kr.
  • Boligareal 164 m²
  • Grundareal 3 ha
  • Rum 5
  • Energimærke
Landejendom

Teestrup Enghave 5
4690 Haslev

  • 2.295.000 kr. 164 m² 3 ha 5 rum

Flot villa på fantastisk grund i Enghave Huse

Nu udbydes denne charmerende, funktionelle og yderst velholdte familieejendom med masser af udfoldelsesmuligheder til salg - og som kan blive de perfekte rammer for den aktive og naturglade familie. Ejendommen byder velkommen med en hyggelig gårdsplads og omkranses af en skøn have med udsigtspladser, flere solrige terrasser, drivhus, blomsterbede og en helt fantastisk udsigt over åbne marker. Netop roen, lyset og luften – samt nærheden til naturen og råvildt, som krydser markerne - gør denne ejendom til en unik familiebolig. Her er sågar 2,6 hektar jord – så der er alle muligheder for, at man kan udfolde sig med forskellige hobbyer. En tilbygning er indrettet med stor gildesal, bar og overdækket udestue, så festlige begivenheder får de helt perfekte rammer.    
Indenfor følger de charmerende og velholdte linjer med. En fin & funktionel entre byder velkommen til et dejligt badeværelse, stort bryggers/fyrrum med plads til vaskesøjle og adgang til et dejligt værelse med fantastisk naturudsigt og direkte udgang. Ideelt som forældresoveværelse eller til teenageren.  Et hyggeligt spisekøkken er i halvåben forbindelse med en lys spisestue en-suite med en skøn stue, hvorfra der er direkte udgang til den store solrige terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten til den store og nemt anlagte have. I ejendommens sidste del finder man et kombineret kontor samt en fordelingsgang til to store værelser og et mindre værelse, hvor børn/teenagere kan boltre sig.  

Ejendommen ligger i en lille enklave af huse/gårde, hvor naboskabet er i top og hvor hjælpsomhed er højt prioriteret – ligesom man hygger sig sammen i godt naboskab. Der er indlagt fiber, så hjemmearbejdspladsen er også klar. Der er busforbindelse til Haslev ca. 700 m. fra adressen og på en kort køretur når man Haslev - kåret som Danmarks hyggeligste stationsby i 2021 og som byder på et hyggeligt centrum med butikker, cafeer og station – og ikke mindst et væld af dagligvarebutikker, skoler og børneinstitutioner.  

Motorvejsnettet nås på ca. 15 min., så der er mulighed for at pendle til Københavnsområdet. Summa summarum: Fantastisk beliggenhed ud til åbne marker, tilbygning med gildesal/udestue, 2,6 hektar jord, skønne udenomsarealer og en charmerende ejendom med fire værelser og hyggelige fællesrum. Hjertelig velkommen.
Boligfakta
Type Landejendom
Energimærke E
Byggeår 1904
Ombygget 1960
Rum 5
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 164 m²
Udhus 55 m²
Garage 29 m²
Grundareal 3 ha
Økonomi
Kontantpris 2.295.000 kr.
Ejerudgift 2.300 kr.
Finansiering
Udbetaling 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.159 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.274 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Naturskønt tæt på hverdagens gøremål

På trods af den naturskønne placering tilgodeses I ligeledes af nærheden til det, I skal bruge i hverdagen. En kort cykeltur bringer jer nemlig til pasningstilbud, skole og sportsfaciliteter, ligesom I kan cykle til Sønderskov og Gammellung. De daglige indkøb klarer I i Haslev, der blot er omtrent seks kilometer væk.

Kommunen i tal
Indbyggere 37.161
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Teestrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Teestrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren