Kløckersvej 20
2820 Gentofte

  • 16.995.000 kr. 246 m² 9 rum
  • Kontantpris 16.995.000 kr.
  • Ejerudgift 6.210 kr.
  • Boligareal 246 m²
  • Grundareal 985 m²
  • Rum 9
  • Energimærke

Mulighed for tofamiliehus

Skønt hus på rolig vej i Gentofte by
 
Her kommer I til at bo centralt i Gentofte i nærhed til svømmehal og tennisbaner. Der er gode vandremuligheder omkring Gentofte sø og i Bernstorffsparken, og huset ligger tæt på børnehaver såvel som Gentofte skole og Aurehøj Gymnasium. S-tog og indkøb er endvidere i gåafstand. Havearkitekten har tegnet en skøn have, der kan danne ramme om dejlige stunder i sommerhalvåret. Haven er opdelt i forskellige ”rum”, og der er blomster hen over det meste af året. Haven er sydvestvendt, og har masser af sol både eftermiddag og aften, og de forskellige terrasser giver mange muligheder for at nyde haven.
 
Huset passer godt til den pladskrævende familie, og grundet boligens planløsning er der endvidere mulighed for at to familier kan bo i huset. Husets oprindelige bygningsdel har i stueplan et opholdsrum, værelse, køkken, brøkers og badeværelse, mens der på 1. salen er 3 disponible rum. Husets nyere bygningsdel fra 2003 rummer et stort køkken alrum, værelse og badeværelse, mens 1. salen har tre værelser. Husets to bygningsdele er forbundet med en fordelingsgang som evt. kan låses af, hvis to familier skal bo i huset.   Huset fremstår indbydende og er vedligeholdt løbende.
 
Der er endvidere udført større renovationer igennem de senere år, herunder ny bruseniche, nyt køkken og brøkers, renovation af elledninger, nyt tagpap, udskiftning af diverse døre, vinduer og ovenlysvinduer, renovation af vinduer i oprindelig bygningsdel, ny-lægning af fliser, totalomlægning af have mv. Alt i alt et skønt hus med en fantastisk have og god beliggenhed!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1919
Ombygget 2001
Rum 9
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 246 m²
Garage 22 m²
Grundareal 985 m²
Økonomi
Kontantpris 16.995.000 kr.
Ejerudgift 6.210 kr.
Finansiering
Udbetaling 850.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 86.541 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 71.338 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Bo centalt

I får en fantastisk beliggenhed kort fra Gentofte Sø og nær Kildeskovshallen, tennisklubben og sportsparken. Når hverdagen melder sig, er I tæt på indkøb og byens butiksliv, mens børnene blot skal tilbagelægge 650 meter for at nå skolen. For pendleren er der også masser af fordele med både S-tog og motorvej indenfor rækkevidde.

Kommunen i tal
Indbyggere 74.217
Skatteprocent 24%
Grundskyld 16‰
Kirkeskat 0,4%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Gentofte

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Gentofte
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.