danbolig Vangede / Dyssegård

Brogårdsvej 137 2820 Gentofte
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Efter aftale

Velkommen hos danbolig Vangede/Dyssegård

Velkommen hos danbolig Vangede - Dyssegård
Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres lokale ejendomsmægler får I en mægler, der virkelig ved, hvad der foregår lokalt. Tyge Helberg, der er indehaver af butikken, både bor og arbejder nemlig i lokalområdet, så kendskabet begrænser sig ikke kun til det, der sker inden for kontorets åbningstid.

Vi har et tæt samarbejde med danbolig Gentofte, og ifølge Boligsiden.dk* er vores to butikker de suverænt førende, når det gælder salget inden for langt de fleste boligtyper i vores postnummer 2820. Den statistik vi er meget stolte af, og vi er er ikke i tvivl om, at vores store lokalviden er afgørende for rekorden.

Kontakt os allerede i dag, hvis I går i salgstanker – så laver vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af jeres villa, rækkehus, villalejlighed, ejerlejlighed eller andelsbolig.

Tryghed i handlen
Salg af boliger handler i høj grad om at kunne føle sig tryg i handlen. Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres ejendomsmægler, bliver trygheden sikret igennem vores store lokalkendskab samt det, at vi for at udføre vores arbejde godt skal kunne se både sælger og køber i øjnene efter handlen. Og det kan vi i allerhøjeste grad.

Vi behandler altid vores kunder godt, og vi er glade for at møde tilfredse kunder i lokalområdet – for eksempel i supermarkedet eller på løbeturen rundt om Nymosen eller ved Gentofte Sø.

Gode resultater i en effektiv salgsproces
Salg af boliger handler dog om mere end blot trygheden ved at have en lokal ejendomsmægler – det handler også om at skabe gode salgsresultater, og det kan vi hos danbolig Vangede - Dyssegård.

Vi har rigtig mange købere og sælgere igennem vores butik, og en del af forklaringen ligger i vores tætte og givende samarbejde mellem i alt fire butikker i Gentofte Kommune. Samarbejdet med danbolig Gentofte er særligt tæt, og det giver et ekstra stort markedsgrundlag, når jeres bolig skal sælges, hvilket optimerer mulighederne for at matche jeres bolig med den helt rette køber.

Synligheden er sikret på nettet
Annonceringen af jeres bolig spiller naturligvis også ind, når det kommer til en effektiv salgsproces, og vi er massivt tilstede på nettet. Når I sætter jeres bolig til salg hos os, får den sin egen side under danbolig.dk, og vores intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr målretter bannerannoncer specifikt til potentielle købere.

Kontakt os, og hør flere detaljer om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt igennem dit boligsalg – så får I også lejlighed til selv at opleve, at det ikke bare er tom salgssnak, når vi lover jer en god oplevelse og tryghed i handlen.

*Kilde: www.boligsiden.dk/findmægler d. 15-01-202

Hos danbolig Vangede - Dyssegård har vi et dybdegående lokalkendskab, og den viden er med til at sikre os nogle af områdets allerbedste salgsresultater. Vi samarbejder tæt med danbolig Gentofte, og vi vil glæde os til at hjælpe jer trygt og effektivt igennem jeres boligsalg.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

10 ud af 10

baseret på 13 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Lejligheder

Villaer

Rækkehuse

Teamet

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/8
Alternate Text
Solgt

Mosegårdsvænget 2

Hej Tyge Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige mange for hjælpen ifm. vores hussalg. Vi har været meget tilfredse under hele processen og håber at vi må vende tilbage næste gang vi skal på boligjagt😊 Også mange roser til Heidi for al hendes hjælp med det praktiske. Mange hilsner Anni og Claus – sælgere af Mosegårdsvænget 2, 2820 Gentofte

– Mosegårdsvænget 2
Alternate Text
Solgt

2 gode salg

For nogle år siden gik vores lille familie med en drøm om noget større, mere åbne vider og ro… Men det var først i august 2023 at vores drøm lige pludselig var der! Vi lavede en betinget købsaftale med sælger og havde kun 3 mdr. Vores udfordring var at vi ikke ”gad” bruge mere tid – vi var jo også rigtig glade for hvor vi boede! Vi kontaktede Frederik Fausing som vi i sin tid købte huset af, meget tillidsvækkende og ærlig! Han tog udfordringen. Huset blev solgt på 2 måneder! danbolig har igennem denne proces været yderst service mindede, og besvaret alle vores ”dumme” spørgsmål! Da vi så hurtigt havde fået solgt huset, kom min svigermor også med en lejlighed hun gerne ville have solgt! Og jeg lyver ikke når jeg skriver at I inden for en uge (4 arbejdsdage!) havde fundet en køber, fået en købsaftale lavet og skrevet under! WIN WIN WIN for både jer, køber og også for os! Endnu en gang stort tak til hele danbolig teamet som i den grad var på vores banehalvdel de sidste 2-3 måneder! Jeg skal kun sælge / købe via danbolig.

– Snerlevej 2
Alternate Text
Solgt

Tusind tak for et godt salg

danbolig har solgt vores bolig på under 3 måneder til prisen. Vi har haft stort aktivitet og mange fremvisninger hver uge. Mest af alt vil jeg fremhæve den åbne og ærlige dialog i samarbejdet om salget af det, der har været vores hjem i 21 år. Tak for en god handel.

– Slettevej 7
Alternate Text
Solgt

Toftekærsvej 65

Vera og jeg takker hele jeres team mange gange for jeres tålmodige hjælp med at søge bolig og fundet af vores nye hus. Vi har været meget tilfredse med hele forløbet og vil specielt takke Tyge for hans indsats. Vi vil helt sikkert henvende hvis vi får brug for jeres hjælp igen!

– Toftekærsvej 65
Alternate Text
Solgt

Fuglegårdsvænget 26, 2820 Gentofte

God opfølgning

– Fuglegårdsvænget 26
Alternate Text
Solgt

Herredsvej 24, Vangede, 2820 Gentofte

God tilbagemelding og ærlighed hele vejen

– Herredsvej 24, Vangede
Alternate Text
Solgt

Brogårdsvej 137, 3. th., 2820 Gentofte

Deres engasjement ved salg av boligen. Hjelpsomme og tilgjengelige. Oppdaterte meg under hele prosessen.

– Brogårdsvej 137, 3. th.
Alternate Text
Solgt

Levkøjvej 5, 2820 Gentofte

Troværdig

– Levkøjvej 5

Boliger til salg eller leje hos os

Villa
Nyhed!

Snogegårdsvej 137, 2860 Søborg

6.250.000 kr. 127 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Herredsvej 58, 2820 Gentofte

6.250.000 kr. 102 m² 5 rum
Lejlighed

Ericavej 161E, 2820 Gentofte

5.495.000 kr. 114 m² 4 rum
Lejlighed

Ericavej 161D, 2820 Gentofte

5.495.000 kr. 114 m² 4 rum
Lejlighed

Snogegårdsvej 8A, st.. tv., 2820 Gentofte

1.895.000 kr. 50 m² 2 rum
Lejlighed

Tværbommen 17, st.. th., 2820 Gentofte

2.295.000 kr. 68 m² 3 rum
13
Villaer
9
Lejligheder

Seneste solgte boliger i danbolig Vangede / Dyssegård

Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Snogegårdsvej 71, 2820 Gentofte

99 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Lejlighed
Solgt

Tværbommen 49, 2. tv., 2820 Gentofte

66 m² 3 rum
Solgt marts 2024
Lejlighed
Solgt

Tværbommen 35, 1. tv., 2820 Gentofte

68 m² 3 rum
Solgt marts 2024
Lejlighed
Solgt

Dalstrøget 90, 2. tv., 2870 Dyssegård

76 m² 3 rum

Køberrådgivning hos danbolig Vangede / Dyssegård

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalg til den trygge bolighandel

- Prisforhandling, Besigtigelse af ejendom, Deltagelse på overdragelsen, Finde den helt rigtige ejendom m.m.

Stå stærkt i dit boligkøb

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Vangede / Dyssegård
Brogårdsvej 137
2820 Gentofte

CVR: 31176107
Boligcenter Vangede ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.