danbolig Vangede/Dyssegård

Brogårdsvej 137 2820 Gentofte
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Efter aftale
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00

Velkommen hos danbolig Vangede/Dyssegård

Velkommen hos danbolig Vangede - Dyssegård
Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres lokale ejendomsmægler får I en mægler, der virkelig ved, hvad der foregår lokalt. Tyge Helberg, der er indehaver af butikken, både bor og arbejder nemlig i lokalområdet, så kendskabet begrænser sig ikke kun til det, der sker inden for kontorets åbningstid.

Vi har et tæt samarbejde med danbolig Gentofte, og ifølge Boligsiden.dk* er vores to butikker de suverænt førende, når det gælder salget inden for langt de fleste boligtyper i vores postnummer 2820. Den statistik vi er meget stolte af, og vi er er ikke i tvivl om, at vores store lokalviden er afgørende for rekorden.

Kontakt os allerede i dag, hvis I går i salgstanker – så laver vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af jeres villa, rækkehus, villalejlighed, ejerlejlighed eller andelsbolig.

Tryghed i handlen
Salg af boliger handler i høj grad om at kunne føle sig tryg i handlen. Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres ejendomsmægler, bliver trygheden sikret igennem vores store lokalkendskab samt det, at vi for at udføre vores arbejde godt skal kunne se både sælger og køber i øjnene efter handlen. Og det kan vi i allerhøjeste grad.

Vi behandler altid vores kunder godt, og vi er glade for at møde tilfredse kunder i lokalområdet – for eksempel i supermarkedet eller på løbeturen rundt om Nymosen eller ved Gentofte Sø.

Gode resultater i en effektiv salgsproces
Salg af boliger handler dog om mere end blot trygheden ved at have en lokal ejendomsmægler – det handler også om at skabe gode salgsresultater, og det kan vi hos danbolig Vangede - Dyssegård.

Vi har rigtig mange købere og sælgere igennem vores butik, og en del af forklaringen ligger i vores tætte og givende samarbejde mellem i alt fire butikker i Gentofte Kommune. Samarbejdet med danbolig Gentofte er særligt tæt, og det giver et ekstra stort markedsgrundlag, når jeres bolig skal sælges, hvilket optimerer mulighederne for at matche jeres bolig med den helt rette køber.

Synligheden er sikret både på tryk og på nettet
Annonceringen af jeres bolig spiller naturligvis også ind, når det kommer til en effektiv salgsproces, og vi er tilstede både på tryk og på nettet. Når I sætter jeres bolig til salg hos os, får den sin egen side under danbolig.dk, og vores intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr målretter bannerannoncer specifikt til potentielle købere.

Kontakt os, og hør flere detaljer om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt igennem dit boligsalg – så får I også lejlighed til selv at opleve, at det ikke bare er tom salgssnak, når vi lover jer en god oplevelse og tryghed i handlen.

*Kilde: www.boligsiden.dk/findmægler d. 18-01-2022

Hos danbolig Vangede - Dyssegård har vi et dybdegående lokalkendskab, og den viden er med til at sikre os nogle af områdets allerbedste salgsresultater. Vi samarbejder tæt med danbolig Gentofte, og vi vil glæde os til at hjælpe jer trygt og effektivt igennem jeres boligsalg.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

8,44 ud af 10

baseret på 48 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Lejligheder

Villaer

Rækkehuse

Teamet

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/5
Alternate Text
Solgt

Igennem hele forløbet har vi fået meget kompetent og dygtig rådgivning og huset var lynhurtigt solgt (på ca. en uge). Altid klar til at hjælpe og rådgive. Kan kraftigt anbefales. Mvh. Igennem hele forløbet har vi fået meget kompetent og dygtig rådgivning og huset var lynhurtigt solgt (på ca. en uge). Altid klar til at hjælpe og rådgive. Kan kraftigt anbefales. mvh. Kirsten og Bent

– Bakkevænget 9
Alternate Text
Solgt

5-stjernet service fra danbolig

Vi har både solgt hus og købt lejlighed gennem danbolig, og begge forløb var helt i top. danbolig er altid meget grundige, velforberedt og yderst behagelige. De forstod altid at være i tilstrækkelig og ærlig dialog. Vi kan til enhver tid anbefale køb og salg gennem danbolig.

– Vangedevej 26
Alternate Text
Solgt

Anbefaling af Tyge fra danbolig.

Jeg har haft den fornøjelse at have Tyge som ejendomsmægler ved salg af min lejlighed i Vangede. Det har været et rigtig fint samarbejde, da Tyge har været utrolig hjælpsom og nem at få fat i både pr. tlf og mail. På trods af et hårdt ramt boligmarked, har der været et fint flow af fremvisninger af min lejlighed og Tyge fik i første omgang forhandlet en god betinget købskontrakt på plads. Han fik senere efter hårde og noget langstrakte forhandlinger med en anden køber og især vedkommendes advokat, en ubetinget købsaftale på plads på udbudsprisen. Har været yderst tilfreds med samarbejdet og især at jeg selv løbene er blevet opdateret om status og dertil modtaget god rådgivning fra Tyge i den givende situation. Jeg vil derfor varmt anbefale andre at bruge Tyge fra Danbolig som deres egendomsmæglet, hvis man skal sælge sin bolig. Med venlig hilsen Nini

– Vangede Bygade 110, st.. th., Vangede
Alternate Text
Solgt

Kanalbuen 30, 2870 Dyssegård

Det har klart været den løbende dialog om, hvordan salget gik.

– Kanalbuen 30
Alternate Text
Solgt

Snogegårdsvej 8G, 1. mf., 2820 Gentofte

Tilgængelighed af mægleren, og engagement

– Snogegårdsvej 8G, 1. mf.

Boliger til salg eller leje hos os

Rækkehus
Nyhed!

Plantagevej 26, 2820 Gentofte

5.695.000 kr. 105 m² 4 rum
Åbent hus 5. feb 11:45 - 12:15
Rækkehus
Nyhed!

Plantagevej 20, 2820 Gentofte

5.295.000 kr. 88 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Vangedevej 113, 2820 Gentofte

6.250.000 kr. 100 m² 4 rum
Lejlighed
Nyhed!

Dalstrøget 131, 1. tv., 2870 Dyssegård

3.575.000 kr. 72 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Skolebakken 26, 2820 Gentofte

7.995.000 kr. 174 m² 6 rum
Lejlighed
Nyhed!

Mosegårdsvej 33, st.. tv., 2820 Gentofte

2.150.000 kr. 59 m² 2 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Vangede/Dyssegård
Brogårdsvej 137
2820 Gentofte

CVR: 31176107
Boligcenter Vangede ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.