Landejendom / Villa

Eggemose-Ager 2, Smidstrup
3250 Gilleleje

  • 4.695.000 kr. 236 m² 0,3 ha 8 rum
  • Kontantpris 4.695.000 kr.
  • Ejerudgift 5.660 kr.
  • Boligareal 236 m²
  • Grundareal 0,3 ha
  • Rum 8
  • Energimærke

Syvhøjslund er en unik ejendom med masser af historie og charme

Hovedhuset er smagfuldt renoveret og indrettet med moderne bekvemmeligheder, samtidig med at det bevarer sin unikke landlige charme. Den åbne planløsning mellem stue og spisestue skaber en luftig og indbydende atmosfære, perfekt til socialt samvær med familie og venner.
 
Det lyse og rummelige køkken er en drøm for enhver madentusiast, med kvalitetsmaterialer og moderne apparater. Det store antal værelser gør det muligt for en familie at have masser af plads til alle. Værelserne er hyggelige og indbydende, med masser af naturligt lys og plads til personlig indretning og det store badeværelse på første sal er stilfuldt indrettet med luksuriøse detaljer og komfortable faciliteter. Bryggerset giver ekstra opbevaringsplads og gør det let at holde orden i hjemmet.
 
Driftbygningerne er et sandt paradis for enhver hobby-entusiast eller dyreelsker. Der er masser af plads til opbevaring, værksteder og andre projekter. Man kan virkelig udnytte potentialet i disse bygninger og skabe sit eget lille paradis. Her er plads til at forfølge drømme og skabe nye projekter.
 
Grunden rummer 3.380 m2 og der er mulighed for at tilkøbe nabogrunden på 4.000m2.
 
Beliggenheden på Eggemose-Ager 2 i Gilleleje er perfekt for dem, der elsker naturen og stranden. Man kan nyde lange gåture langs kysten og nyde det dejlige nabolag. Med over 300 års familiehistorie er Syvhøjslund en speciel ejendom, der fortæller sin egen historie. Det gør det ekstra interessant for køberen at være en del af noget så unikt. Den lange familiehistorie knyttet til gården giver et ekstra lag af charme og intimitet til ejendommen, der gør det til noget ganske særligt i området. Her kan man skabe sine egne minder og fortsætte traditionen med at skabe smukke og mindeværdige øjeblikke. Syvhøjslund er den perfekte ejendom for dem, der søger en kombination af historie, charme og modernitet. Hvis du drømmer om et liv på landet, omgivet af natur, men stadig tæt på byen, er dette stedet for dig.
 
Tag kontakt i dag for at få en rundvisning på dette fantastiske sted, og lad dig fortrylle af alt, hvad Syvhøjslund har at tilbyde.
Boligfakta
Type Landejendom / Villa
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 1919
Rum 8
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 236 m²
Udhus 486 m²
Grundareal 0,3 ha
Økonomi
Kontantpris 4.695.000 kr.
Ejerudgift 5.660 kr.
Finansiering
Udbetaling 235.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 26.182 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 20.911 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 41.958
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 11,1‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Smidstrup og Udsholt

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Smidstrup og Udsholt
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Kilde: baseret på brugerstemmer
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Et ønske om mere natur og en drøm om et fælles samlingspunkt for familien med højt til loftet og plads til alle typer af aktiviteter. En desuden helt unik bolig med eget navn "Syvhøjslund" og spændende historier. En mulighed for at udvikle og forvandle en bolig - og blive et kapitel i historien."

Sådan er kvarteret

"Det er et stille og fredfyldt kvarter med delvist sommerhuse mod havet og parcelhuse ud mod hovedvejen. Det er fantastisk med en kort gå- eller cykeltur til stranden eller en køretur igennem alle de små nabobyer for at se solnedgang over markerne. Naturperler overalt! "

Det viser vi vores gæster

"Gæster vil altid "se det hele" og det er en hyggelig tur gennem hovedhus, lader og have på godt en 1-1,5 time. Der er mulighed for at se marker fra 1.sal, gamle spær, et smukt landkøkken, en klassisk gårdsplads, en både tæmmet og "vild" have og historiske lader med staldkøkken og karlekammer."

Her handler vi

"Hverdagsindkøb sker i Blistrup et par minutter væk, hvor der både er Netto og Brugsen med god slagter. I Gilleleje hentes brød hos Bagt og frisk fisk hos fiskehandleren. I Tisvilde får man den bedste pizza på Den røde tomat, der kan nydes på hjemturen i naturområdet Heatherhill med lyng og bakker."

Her slapper vi af

"Under det store æbletræ på bænken er favoritstedet til at slappe af. Det er også fantastisk at sidde på stenterrassen og nyde synet af huset. Et eftermiddagsarrangement er perfekt på gårdspladsen med god varme og fuld sol! Drivhuset er også et skønt sted at koble af efter fx en lang arbejdsdag."

Hvorfor flytter vi herfra

"Med en arbejdsplads og deltidsliv i Sverige er det svært at vedligeholde boligen. "

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Græsted / Gilleleje

Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Boholmsvej 16, 3250 Gilleleje

90 m² 4 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Østerdalen 7, 3230 Græsted

150 m² 5 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Blåmunkevangen 4, Munkerup, 3120 Dronningmølle

114 m² 4 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Breddam 17, 3230 Græsted

189 m² 6 rum