Havnevej 22B
3250 Gilleleje

  • Kontantpris 7.995.000 kr.
  • Ejerudgift 5.160 kr.
  • Boligareal 166 m²
  • Grundareal 398 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Villa

Havnevej 22B
3250 Gilleleje

  • 7.995.000 kr. 166 m² 3 rum

Nyrenoveret villa beliggende på en af Gillelejes bedste adresser

Ejendommen er fra 1949 og er oprindeligt et nedlagt snedkerværksted, som nu er totalrenoveret og indrettet som en meget spændende bolig, som skal opleves!
 
Villaen har i 2020/2021 gennemgået en større renovering med respekt for husets gamle detaljer og beholdt boligens originale sjæl og charme. Villaen besidder helt nyt køkken fra HTH, herfra har man havkig og udsigt over havnemiljøet. Køkkenet er med en flot grøn marmorbordplade, armatur fra Quooker samt lækre messing lamper fra Faust Light.
 
I forlængelse af køkkenet finder man entreen som har god opbevaringsplads i de flotte rummelige skabe. Fra køkkenalrummet går man ind i den store, lyse stue hvorfra der er direkte udgang til stor sydvendt træterrasse, som indbyder til en masse hyggelige stunder. Herudover er der i stueetagen nyt og lækkert badeværelse med bruseniche og messing armaturer. På førstesalen er der et stort master-bedroom med gode garderobeskabe. Ydermere er der et stort værelse, hvor der både er plads til dobbeltseng og sofaarrangement. På førstesalen finder man endnu et nyt og flot flisebadeværelse med bruseniche. I kælderen er der et stort gennemgangsrum, som lige nu benyttes som teenageværelse. Ydermere er der to disponible rum, hvoraf dette ene rum er indrettet som bryggers med vaskefaciliteter samt udvendig indgang fra indkørsel.
 
Begge badeværelser er med Vola-armaturer og i stueetagen er der lagt sildebensparket i massivt egetræ med gulvvarme, via fjernvarme. Hele huset er opvarmet med fjernvarme, som er yderst rentabel i Gilleleje.
 
Her får man en toplækker ejendom med havnen og byens faciliteter lige uden for døren og en bolig som er toprenoveret med en skøn oase af en lille have med skøn terrasse samt gode parkeringsforhold.
 
Gilleleje er over de sidsteår forvandlet til en skøn by med et hav af tilbud- ligefra biograf, bibliotek, indkøbsmuligheder, et besøg på en af byens gode spisesteder, eller en tur forbi fiskehandleren, du vælger helt selv.
 
Huset indeholder: Entré med skabe, nyt HTH køkken, dejlig lys stue/spisestue med udgang til dejlig ugenert træterrasse med sol hele dagen, nyt stort badeværelse, trappe til 1. salen som indeholder: Stort master-bedroom, godt stort værelse samt nyt flisebadeværelse. Kælderen indeholder: Et stort gennemgangsrum, som lige nu benyttes som teenageværelse, 2 disponible rum samt udvendig indgang fra indkørsel.
 
Kontakt Cornelius Grundtvig på 48 39 38 33 eller cornelius.grundtvig@danbolig.dk for fremvisning eller mere info.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1949
Ombygget 2021
Rum 3
Plan 2
Boligareal 166 m²
Kælder 60 m²
Grundareal 398 m²
Økonomi
Kontantpris 7.995.000 kr.
Ejerudgift 5.160 kr.
Finansiering
Udbetaling 400.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 47.233 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 37.208 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 41.622
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 29,34‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Gilleleje

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Gilleleje
Skøn natur
Fred og ro
Stort udvalg af restauranter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren