Gl Landevej 66, 2. 13., Lindved
7100 Vejle

  • 2.095.000 kr. 146 m² 4 rum
  • Kontantpris 2.095.000 kr.
  • Ejerudgift 1.350 kr.
  • Boligareal 146 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Indflytningsklar lejlighed med to solrige tagterrasser i Lindved

Denne lejlighed i Lindved har flere forcer, og med nøgleord som to solrige tagterrasser, fantastisk lysindfald og elevator i ejendommen får I fortrinlige rammer. Planløsningen er fleksibel med tre værelser, et stort opholdsmiljø og en hems med udvidelsesmuligheder, som sikrer jer både privatliv og samvær med hinanden. Oveni er lejligheden nymalet i 2021. Læg dertil naturskønne omgivelser, og resultatet bliver en perfekt base for jeres nye tilværelse. Trumfkortet er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stue og køkken, hvilket skaber en let og indbydende stemning. I forbindelse med det åbne opholdsmiljø er der et værelse, som kan inddrages til fordel for en større stue, hvis I har behov for det. Oveni har opholdsmiljøet opgang til en hyggelig hems med store udvidelsesmuligheder. Til lejligheden hører nemlig et loftrum, som støder op til hemsen, hvilket gør det muligt at få ét stort, samlet rum. Udenfor venter to solrige tagterrasser. Som bonus får I egen carport, loftrum og kælderrum. I finder bus, indkøb, skole og daginstitution inden for én kilometer. Der er mulighed for fysiske udfoldelser i idrætshallen, mens parken sætter tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Endelig er Vejle kun en kort køretur væk.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke B
Byggeår 1952
Ombygget 2008
Etage 2.
Rum 4
Bad 1
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 146 m²
Erhverv 214 m²
Grundareal 3.759 m²
Erhverv 214 m²
Faciliteter
  • Altan
  • Elevator
Økonomi
Kontantpris 2.095.000 kr.
Ejerudgift 1.350 kr.

God beliggenhed nær hverdagens gøremål og grønne områder

I kan glæde jer til rolige omgivelser og et unikt lokalsamfund med et godt foreningsliv. Her finder I bus, indkøb, skole og daginstitution inden for en radius af blot én kilometer. Der er mulighed for fysiske udfoldelser i idrætshallen, mens den nærliggende park sætter tempoet ned med afslapning og gåture i naturskønne omgivelser. Endelig er Vejles stemningsfulde byliv kun en kort køretur væk.

Kommunen i tal
Indbyggere 47.099
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 18‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sindbjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sindbjerg
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Godt for børnefamilier

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.