Krohaven 3, Lindved
7100 Vejle

  • 2.695.000 kr.206 m²6 rum
  • Kontantpris 2.695.000 kr.
  • Ejerudgift 2.490 kr.
  • Boligareal 206 m²
  • Grundareal 827 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Flot, arkitekttegnet etplansvilla i Lindved - sælger installerer varmepumpe

I Lindved, bare ti minutters kørsel fra Vejle og Hedensted centrum, finder I denne flotte, arkitekttegnede villa, der er et oplagt valg for den pladskrævende familie eller den erhvervsdrivende, der gerne vil forene familielivet med arbejdspladsen. Sælger installerer luft til vand varmepumpe i 2022. Den veldisponerede bolig fremstår lys og indbydende med fem værelser, et køkken/alrum og en stue i et nedsænket afsnit. Alt dette fuldendes af en dejlig, ugeneret have. Med åben forbindelse mellem køkken/alrummet og stuen er her et skønt, gennemstrømmende lysindfald. Det rummelige køkken prydes af hvide elementer, en Quooker og et naturskifergulv, mens stuen har sydvendte vinduespartier og udgang til den ene af havens to terrasser. Fra alrummet er der adgang til et oplagt kontor, der danner overgang til husets tilbygning fra 1999. Tilbygningen, der oprindeligt er opført til liberalt erhverv, indeholder to værelser, et badeværelse og en entré, hvilket tilsammen åbner muligheden for at skabe en unik ungdomsafdeling eller gode rammer for erhverv på hjemmeadressen. Alt det udvendige ved huset er gjort, så vedligeholdelsesfrit som muligt. Haven omgives af beplantning og hæk, og I får fornøjelsen af to terrasser. Fra adressen er der kort afstand til skole, SFO, indkøbsmuligheder og sportsaktiviteter.Kontakt danbolig Vejle for en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1987
Ombygget 1999
Rum 6
Bad 3
Toilet 3
Plan 1
Boligareal 206 m²
Grundareal 827 m²
Økonomi
Kontantpris 2.695.000 kr.
Ejerudgift 2.490 kr.
Finansiering
Udbetaling 135.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.249 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.711 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Attraktivt i Lindved

Lindved har egen tilkørsel til motorvejen, så det er hurtigt at komme til Vejle centrum eller til eksempelvis Horsens og Billund. Der blev bygget en ny folkeskole i 2017, der også rummer en SFO, og byen byder på indkøbsmuligheder såvel som et rigt foreningsliv med mange sportsaktiviteter. Boligen ligger centralt i byen, og der er ligeledes gode busforbindelser.

Kommunen i tal
Indbyggere 47.099
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 18‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Sindbjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sindbjerg
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.