Villa

Ringparken 3
8722 Hedensted

  • Kontantpris 3.665.000 kr.
  • Ejerudgift 2.501 kr.
  • Boligareal 231 m²
  • Grundareal 1.644 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa

Ringparken 3
8722 Hedensted

  • 3.665.000 kr. 231 m² 6 rum

Flot, lys villa med et pragtfuldt udemiljø i Hedensted

I Hedensted ligger denne velindrettede villa, som byder på lækre kvalitetsmaterialer, et fremragende lysindfald og en luftig rumfornemmelse. I 2008 er der renoveret køkken, bryggers og badeværelse med flotte HTH-elementer, ligesom der er udskiftet tag, elinstallationer samt Rationel-vinduer og yderdøre i træ/alu. Oveni har boligen centralstøvsuger og hvidolierede egetræsgulve. Endelig er beliggenheden pragtfuld med kort afstand til grønne områder og hverdagens gøremål.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1972
Ombygget 2018
Rum 6
Bad 1
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 231 m²
Garage 39 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 1.644 m²
Økonomi
Kontantpris 3.665.000 kr.
Ejerudgift 2.501 kr.

Drømmer du om ny bolig?

Lad os åbne dine øjne for boligmarkedet lige nu. Få en gratis vurdering, så du kender alle dine muligheder.

Tæt på naturen og praktiske gøremål

Nær huset er der et grønt område med åløb og stier, der inviterer til gåture i naturskønne omgivelser. I får kort afstand til bus, skole, daginstitution og bymidten med indkøbsmuligheder og butikker. Desuden kan I få pulsen op i Hedensted Centret med fitness, svømmehal og sportsfaciliteter. Afslutningsvis får I nem adgang til togstationen, mens bilturen til Vejle og Horsens kan klares på cirka 15 minutter.
Kommunen i tal
Indbyggere 47.609
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 18‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Hedensted

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hedensted
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her slapper vi af

"På Ringparken 3 fandt vi en udefinerbar følelse af charme, et hus med sjæl og kant, der skilte sig ud fra mængden. Og med en professionel baggrund i indretningsbranchen, har vi gennemført en totalrenovering. Herunder blandt andet ændring af planløsning og justering af udtrykket både indvendig og udvendig. I 2018 etablerede vi et gårdhavemiljø og en isoleret/opvarmet havestue, det har bundet udendørs- og indendørsrummet sammen på en helt utrolig brugbar måde. Om vinteren kan man sidde indenfor i varmen og mærke solens stråler i ansigtet, mens man føler haven om sig og om sommeren kan de store skydedøre slås helt op og havestuen ændrer karakter til overdækket terrasse."

Derfor flyttede vi hertil

"Inden vi købte Ringparken 3 havde vi få år forinden, fået opført et nyt typehus, men det var hurtigt gået op for os, at vi ønskede noget andet 😊 Vi ønskede os en opvokset have og en god stor grundstørrelse, der kunne give mulighed for et rummeligt, ugeneret og afslappende udendørs frirum. Og så var vi blevet mere beviste om, at en central beliggenhed tæt på skole og bymidte, var en primær faktor for os. Dagligdagspraktikken når børnene kun har godt 500 meter til skole, har været uvurderlig."

Sådan er kvarteret

"Huset ligger i et af Hedensteds bedste kvarterer, tæt daginstitutioner, skole og bymidte. Samtidig er der helt tæt på huset adgang til et velanrettet og omfattende net af stisystemer til store grønne områder. Skøn natur lige fra åbne vidder med åen, der løber langs stien eller strækninger med tæt allé lignende beplantning. Alle disse stier giver desuden børnene hurtig og sikker adgang til legekammerater i et stort område med masser af børnefamilier."

Det viser vi vores gæster

"Husets hjerte som rummer både det store køkken/alrum/stue, men også havestuen og gårdhavemiljøet, det er et hus der giver de bedste rammer til masser af gæster både inde og ude."

Her handler vi

"Ca. en km. fra huset ligger hele Hedensted bymidte med en stor SuperBrugsen, flere discountbutikker, fitness, Matas, skobutik, apotek, tøjbutikker, sportsbutik, Imerco m.m. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi ønsker at flytte til Vejle, vores børn er blevet store og den ene begynder på gymnasiet i Vejle til sommer. Men vi håber der kommer en ny familie til Ringparken 3, som bliver lige så glade for at bo her, som vi har været ;-)"

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Vejle

Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Galaksen 9, Uhrhøj, 7100 Vejle

140 m² 5 rum
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Jenlevej 18, Højen, 7100 Vejle

157 m² 5 rum
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Skovager 11, Bredballe, 7120 Vejle Øst

238 m² 5 rum
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Munkevej 10, Grejsdalen, 7100 Vejle

104 m² 6 rum