Villa

Årupparken 32
8722 Hedensted

  • Kontantpris 3.345.000 kr.
  • Ejerudgift 2.378 kr.
  • Boligareal 225 m²
  • Grundareal 1.111 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Villa

Årupparken 32
8722 Hedensted

  • 3.345.000 kr. 225 m² 7 rum

Arkitekttegnet villa i Hedensted

Denne velholdte, arkitekttegnede villa ligger i et børnevenligt kvarter i Hedensted. Huset fremstår totalt indflytningsklart, da det er opfrisket og malet i alle indvendige rum i 2022. Planløsningen er ideel til den store familie med hele fem værelser og et skønt køkken/alrum. Det er også perfekt for jer, der ønsker at føre liberalt erhverv. Haven er skøn og byder på flere solrige terrassemiljøer.

I skal glæde jer til at gå på opdagelse i de herlige opholdsrum. Stuen og køkkenet ligger nemlig i åben forbindelse, mens det forskudte niveau ned til stuen skaber en god dynamik i indretningen. Bemærk også den fine karnap samt New Yorker-væggen, der sikrer mere lysindfald i rummene. Boligen byder på generøs skabsplads, hvilket sikrer rigeligt med opbevaringsmuligheder. Alt inventar er fra det anerkendte mærke Multiform, kendt for deres elegante design og enestående håndværk. Køkkenet er ligeledes med Multiform inventar samt moderne kvalitets hårde hvidevarer.

Der er fem værelser i huset, hvoraf to af dem tilgås via det aldeles rummelige bryggers. Det er netop her, at det er oplagt at have liberalt erhverv, da rummene har flere indretningsmuligheder. Det ene værelse har tilmed adgang til haven to steder. Ydermere er der tre værelser, som er ideelle til soveværelser, hvoraf det ene værelse, tilgås fra stuen, dette sikrer en rolig forældreafdeling med eget badeværelse.

Grunden breder sig over 1.111 m2, og er i 2022 blevet planeret, så græsplænen nu er jævn og lækker med masser af plads til at lege. Der er flere solrige terrassemiljøer rundt om huset, og I er derfor sikret en plet i enten sol eller skygge gennem hele dagen. I bosætter jer i et stille og lukket villakvarter tæt på naturen og Hedensted Søerne. Der er også kort afstand til daginstitution, skole, fritidsaktiviteter herunder Hedensted Idrætsforening og Hedensted Centeret, som både rummer, svømmehal, badminton, håndbold. Desuden er der godt en kilometer til adskillige butikker og togstationen, ligesom motorvejsafkørslen blot er få minutters kørsel væk.

  • NOTE: Punkter der er udbedret i tilstandsrapporten - Pkt.20, under "Beboelse/Overdækning - stueplan-Køkken" Dette ved montering af nye vinduer med ny korrekt inddækning og dertil hørende udskiftning af omkring liggende undertag. Pkt. 14+18 er også udbedret, da der er monteret nye aftræks blæsere, i stedet for alm aftræks riste.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1995
Rum 7
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 225 m²
Carport 52 m²
Grundareal 1.111 m²
Økonomi
Kontantpris 3.345.000 kr.
Ejerudgift 2.378 kr.
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

En attraktiv beliggenhed

I bosætter jer i et lukket villakvarter tæt på det hele. Indenfor få minutters gang finder I smuk natur, og Hedensted Søerne er også tæt på. Der er også kort afstand til daginstitution, skole og fitnesscentre, mens der er godt en kilometer til adskillige butikker og togstationen. Endvidere er Hedensted Centret med mange sportsfaciliteter let at nå, ligesom motorvejen kun er tre kilometer væk.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 47.876
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 7,9‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Hedensted

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hedensted
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Vejle

Solgt august 2024
Lejlighed
Solgt

Havneøen 8, st.. th., 7100 Vejle

221 m² 4 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Lille Mølkær 37, Ødsted, 7100 Vejle

150 m² 6 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Jeppes Kilde 3, Bredballe, 7120 Vejle Øst

134 m² 5 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Brunhøj 16, 7100 Vejle

146 m² 5 rum