Villa
Ny pris!

Støberens Vænge 22B
3100 Hornbæk

  • Kontantpris 6.495.000 kr.
  • Ejerudgift 5.506 kr.
  • Boligareal 215 m²
  • Grundareal 800 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa
Ny pris!

Støberens Vænge 22B
3100 Hornbæk

  • 6.495.000 kr. 215 m² 5 rum

Villa med udsigt til sø og mulighed for privat bådplads

Velkommen til Støberens Vænge 22B i smukke Hornbæk. Denne moderne og stilfulde bolig ligger perfekt placeret for enden af en stille og lukket villavej, hvor du kan nyde roen og den betagende udsigt over Hornbæk Sø. Det fredfyldte nabolag er en oase af natur og skønhed, hvor du samtidig er tæt på alle livets bekvemmeligheder – kun 10 minutters gang fra byens indkøbsmuligheder, det hyggelige caféliv, stranden, skoven, søen og skolen. Her får du alt, hvad hjertet begærer, lige indenfor rækkevidde.
 
Denne imponerende villa strækker sig over 215 m² og byder på et hjem med lave ejerudgifter samt en gennemtænkt planløsning, der sikrer, at alle i familien har deres eget private fristed. Huset er indrettet med fokus på komfort og en moderne livsstil, pakket ind i et elegant nordisk design med sorte og hvide nuancer, der tilfører en tidløs elegance til hvert eneste rum. Den smukke vindeltrappe forbinder kælderen med stueetagen og første sal, hvilket skaber en harmonisk sammenhæng mellem boligens etager.
Stueetagen åbner sig med to dejlige stuer, hver med sin egen brændeovn og udgang til både terrasse og have. Her er der plads til at nyde familiehyggen foran flammerne eller til at invitere gæster til middag med udsigt til den velholdte have.
Stueetagen rummer også to charmerende værelser, der kan anvendes som voksenafdeling, hjemmekontor eller gæsteværelse. Køkkenet og spise området er åbne og indbydende, perfekt til hverdagslivet såvel som festlige lejligheder.
På første sal finder du tre lyse og indbydende soveværelser, hvoraf det ene tilbyder en pragtfuld udsigt over Hornbæk Sø. Disse værelser er ideelle som børneværelser eller et privat fristed for husets voksne. Det fælles badeværelse på denne etage er lyst og rummeligt, perfekt til familiens behov.
 
Kælderen byder på et praktisk bryggers, et ekstra badeværelse og et depotrum, der giver rigeligt med opbevaringsplads til alle dagligdagens nødvendigheder. Udendørs områderne omfatter en velholdt have, som er nem at holde og en fornøjelse at opholde sig i. Haven byder på to terrasser, hvor du kan nyde måltider under åben himmel og lade dig forføre af den smukke natur og udsigten til søen.Denne ejendom er løbende blevet opdateret med en række moderne forbedringer, herunder et nyt, let tilgængeligt parkeringsareal, en ny terrasse på nederste plan, og et nyrenoveret køkken med sort sten, der fuldender det nordiske look.
Huset er blevet malet udvendigt, og vandvarmeren er udskiftet, hvilket gør dette hjem fuldstændig indflytningsklart og yderst vedligeholdt. Med de lave ejerudgifter får du samtidig en økonomisk fordel, der gør hverdagen endnu mere bekvem.
 
Hornbæk er kendt for sin charmerende atmosfære og naturskønhed. Byen byder på en fantastisk strand, en hyggelig havn og et levende lokalmiljø med caféer, restauranter og butikker. For de aktive er der rig mulighed for sejlads, golf og cykling i de nærliggende områder. Med denne bolig får du ikke kun et stilfuldt og moderne hjem, men også en livsstil, hvor naturen og det hyggelige byliv går hånd i hånd.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1960
Ombygget 1979
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 215 m²
Kælder 22 m²
Carport 13 m²
Grundareal 800 m²
Økonomi
Kontantpris 6.495.000 kr.
Ejerudgift 5.506 kr.
Finansiering
Udbetaling 325.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 36.773 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 29.360 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 64.016
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 9,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Hornbæk

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hornbæk
Skøn natur
Fred og ro
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Det meget rolige nabolag for enden af blind vej. Mange værelser (5 værelser) og masser af plads (2 stuer, spisestue, stor kælder, vinkælder, 2 bad). Udsigt over søen og byen. Morgensang fra fuglene. Gåafstand til centrum, havn, strand og gode indkøbsmuligheder/spisesteder. Have der er nem at holde."

Sådan er kvarteret

"Her er meget stille og velegnet til børn (ingen trafik). Meget grønt og rart. Søde naboer. Skole fem minutters gang væk/kun krydse en vej."

Det viser vi vores gæster

"Udsigten over søen. Den rolige terrasse. Husets spændende arkitektur med flere planer. Velegnet til familiefester med mange voksne og børn, hvor alle kan være hver for sig og sammen. Det fine gamle kirsebærtræ."

Her handler vi

"Netto og SuperBrugsen fem minutter væk."

Her slapper vi af

"De to terrasser (den ene med morgensol den anden med sol fra frokost og resten af dagen. De stille værelser på øverste plan samt forældreområdet i stueplan. Vi har indrettet kontor til hjemmearbejdsplads (dejlig ro og alligevel tæt på dagligstuen mv.)"

Hvorfor flytter vi herfra

"Fordi vi skal overtage familiens landbrug. Ellers ville vi ikke flytte. Her er skønt."

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

2 lignende villaer i nærheden til 5.500.000-7.500.000 kr. på omkring 215 m2

Opret søgeagent
Åbent hus 15. sep 12:00, kræver tilmelding
Villa

Gurrevej 129B, 3000 Helsingør

6.195.000 kr. 200 m² 5 rum
Villa

Solvej 25, Stenstrup, 3100 Hornbæk

5.995.000 kr. 194 m² 7 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Hornbæk

Solgt august 2024
Fritidsbolig
Solgt

Solbakkevej 6, 3100 Hornbæk

128 m² 5 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Maltavænget 7, 3100 Hornbæk

97 m² 3 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Blåmunkevangen 2, Munkerup, 3120 Dronningmølle

125 m² 4 rum
Solgt juni 2024
Fritidsbolig
Solgt

Solsortevej 12, Villingerød, 3120 Dronningmølle

47 m² 3 rum