Sølundsgade 23
8700 Horsens

  • 3.695.000 kr. 123 m² 6 rum
  • Kontantpris 3.695.000 kr.
  • Ejerudgift 2.544 kr.
  • Boligareal 123 m²
  • Grundareal 570 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Flot og stilren villa tæt på Horsens Fjord

I Horsens, bare et par hundrede meter fra fjorden, ligger denne skarpskårne og stilrene villa, der i tillæg til den fine arkitektur og det gennemtænkte udtryk også byder på en skøn planløsning, hvor det markante køkken-alrum med loft til kip udgør midtpunktet. Haven er solrig og lige så smagfuldt anlagt som huset.
 
Fra jeres fremtidige bopæl får I det bedste af to verdener. I er tæt på både flot natur ved fjorden og midtbyens mange muligheder. Begge dele er tilgængelig til fods, og hvad angår hverdagens gøremål, er det let at få det hele til at gå op i en højere enhed. Skole, pasningstilbud og indkøb nås alt sammen inden for en radius af bare en kilometer. 
 
Boligen udfolder sig omkring det fantastiske køkken-alrum, hvor stuen også er placeret. Den luftige atmosfære afstedkommes af akustiklofterne, der fortsætter helt op til tagryggen, og på gulvet ses lys asketræ, der matcher de rige lysindfald. Køkkenet er udført med hvide fronter og en suveræn bordplade i amerikansk valnød med tapsamlinger ved skabenes gavl. 
 
Det samlede boligareal er på 123 veldisponerede kvadratmeter, og mens der fra alrummet er kig op til den rummelige hems, der nærmest fungerer som et ekstra værelse, indeholder boligen tillige to regulære værelser. Samtidig er der 56 kvadratmeter super anvendelig kælder, moderniseret i 2012, der bl.a. rummer husets andet badeværelse.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1946
Ombygget 2009
Rum 6
Bad 2
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 123 m²
Kælder 56 m²
Grundareal 570 m²
Økonomi
Kontantpris 3.695.000 kr.
Ejerudgift 2.544 kr.
Finansiering
Udbetaling 185.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 19.289 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 15.488 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på det hele

Fra jeres fremtidige bopæl får I det bedste af to verdener. I er tæt på både flot natur ved fjorden og midtbyens mange muligheder. Begge dele er tilgængelige til fods, og hvad angår hverdagens gøremål, er det let at få det hele til at gå op i en højere enhed. Skole, pasningstilbud og indkøb nås alt sammen inden for en radius af bare en kilometer.

Kommunen i tal
Indbyggere 94.443
Skatteprocent 25,39%
Grundskyld 22,56‰
Kirkeskat 0,81%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Østbyen

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Østbyen
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.