Lav boligydelse på kr. 1.776,- om måneden
Andelsbolig

Engstien 21A, Reersø
4281 Gørlev

  • Købspris 576.419 kr.
  • Teknisk Pris 616.081 kr.
  • Ydelse 1.776 kr. mdr.
  • Boligareal 63 m²
  • Rum 2
  • Energimærke
Andelsbolig

Engstien 21A, Reersø
4281 Gørlev

  • 576.419 kr. 63 m² 2 rum

Fin andelsbolig på det naturskønne Reersø

Denne charmerende og hyggelige ejendom er ideel for dig, der leder efter et hjem med et værelse og en lav månedlig ydelse. Beliggende på den naturskønne halvø Reersø og tæt på havnen, vil du opleve en rolig og afslappende atmosfære i denne 1-plans ejendom. Ejendommen byder på et rummeligt værelse. Værelset har store vinduer, der giver masser af naturligt lys og skaber en lys og indbydende atmosfære. Den månedlige ydelse er særdeles fordelagtig og gør ejendommen til et oplagt valg for førstegangskøbere, studerende eller senioren på udkig efter et overkommeligt sted at bo. Du kan spare penge og samtidig nyde alle fordelene ved at bo i Reersø. Ejendommen er beliggende i en 1-plans bygning, hvilket gør det nemt at komme rundt uden at skulle bekymre sig om trapper. Denne praktiske indretning gør ejendommen velegnet til en bred vifte af livsstil og behov. Placeret blot få skridt fra havnen kan du nemt nyde den friske havluft og den smukke udsigt. Havnen er et yndet sted for rekreation, hvor du kan nyde gåture, fiske eller blot slappe af med en kop kaffe. Kom og oplev alt, hvad Engstien 21A har at tilbyde. Denne ejendom vil appellerer til dig, der ønsker et hjem med et værelse, lav månedlig ydelse, bekvemmelig 1-plans beliggenhed og nærhed til havnen. Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning, og lad os vise dig hvad netop denne andelsbolig kan byde på.
Boligfakta
Type Andelsbolig
Udbudsform Salg
Energimærke E
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 1985
Rum 2
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 63 m²
Grundareal 3.822 m²
Økonomi
Købspris 576.419 kr.
Teknisk Pris 616.081 kr.
Ydelse 1.776 kr. mdr.
Finansiering
Teknisk Pris 616.081 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det sund fornuft at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend 9.-10. marts – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Smuk natur og historisk stemning

Området er omgivet af smuk natur med marker, skove og ikke mindst en langstrakt sandstrand. Byen byder på en unik og charmerende atmosfære med sine gamle huse med stråtag og brostensbelagte gader. Her oser af historie og traditioner, og man kan fornemme den maritime stemning, der har præget Reersø gennem tiden.Fiskeriet har altid spillet en vigtig rolle i Reersø, og det kan stadig opleves i dag. Fiskerbådene ligger fortøjet ved havnen
Kommunen i tal
Indbyggere 48.453
Skatteprocent 24,2%
Grundskyld 16,6‰
Kirkeskat 1,01%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Musholm

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Musholm
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.