Højskolevej 3, Asmindrup
4400 Kalundborg

  • 2.295.000 kr. 232 m² 6 rum
  • Kontantpris 2.295.000 kr.
  • Ejerudgift 2.131 kr.
  • Boligareal 232 m²
  • Grundareal 1.296 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Stor, flot villa blandt åbne vidder og natur

Stor, flot villa blandt åbne vidder og natur

EJENDOMMEN ER NETOP NYRENOVERET = NY PRIS:
Ejendommen er i marts 2022 renoveret indvendigt så alle overflader fremstår indbydende og indflytningsklar.
 
Find jer godt til rette i denne rummelige villa, hvor en naturskøn beliggenhed nær Kalundborg følger med. Den store familie får fornøjelsen af et velholdt hus på 232 m2 med et indbydende interiør, og dertil hører en dejlig, stor have og terrassemiljøer.

Den hvide villa fremtræder flot vedligeholdt med sprossede vinduer, der matcher de landlige omgivelser. Ved ankomst på den stenbelagte plads foran huset ses også garageporten såvel som den vestvendte fliseterrasse, der flankerer huset.

Inden døre er der en behagelig atmosfære takket være lyse, moderne elementer. To stuer udgør boligens primære opholdsmiljø, hvor de mange vinduer, vinduespartier og sprossede glasdøre tilfører et fortrinligt, gennemstrømmende lysindfald. Køkkenet befinder sig særskilt, omend nært knyttet til spisestuen, og præsenterer sig tidløst og funktionelt.

Endvidere råder stueetagen over et skønt badeværelse med nedsænket hjørnebadekar og bruseniche foruden et stort bryggers, som forbinder beboelsen med garagen og to disponible rum. Sidstnævnte er en del af udbygningen og skaber gode muligheder for udfoldelser. Førstesalen er allokeret til fire rummelige værelser, hvoraf tre tilgodeser jer med indbygningsskabe.

Ude venter haven med pragtfulde rammer for udelivet. Haven er overkommelig og består primært af en græsplæne med enkelte høje, gamle træer samt en køkkenhave og et drivhus, mens fliseterrassen i hjørnet af bebyggelsen beriger jer med en hyggelig placering for havemøblerne. Hele herligheden er omkranset af hæk og afløses af marklandskabet.

I bosætter jer i fredelige omgivelser, hvor åbne vidder og skovklædte egne karakteriserer nærområdet. Ikke desto mindre er der kort afstand til alle byens tilbud, heriblandt indkøbsmuligheder, skoler og pasningstilbud i Kalundborg, og I kommer effektivt dertil via Holbækvej. Samtidig har I kystnær natur og badestrande inden for overkommelig afstand.

Samlet set en skøn villa med fantastisk beliggenhed, som bør opleves.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1911
Ombygget 1976
Rum 6
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 232 m²
Garage 43 m²
Drivhus 12 m²
Grundareal 1.296 m²
Økonomi
Kontantpris 2.295.000 kr.
Ejerudgift 2.131 kr.
Finansiering
Udbetaling 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.285 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.170 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 48.368
Skatteprocent 24,2%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 1,01%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Værslev

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Værslev
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.