Ove Billes Vej 14
2300 København S

  • 11.995.000 kr. 252 m² 6 rum
  • Kontantpris 11.995.000 kr.
  • Ejerudgift 7.730 kr.
  • Boligareal 252 m²
  • Grundareal 877 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Flot liebhavervilla i eftertragtet område på Amager

Ved Amagers attraktive kvarter, Eberts Villaby, åbenbarer sig denne charmerende liebhavervilla fra 1969. Dvæl blikket ved rødstensfacaden, der suppleres smukt af rødt tegltag og sorte detaljer. Indendøre venter jer halvandet plan, der fremstår som to separate boliger og derfor er oplagt til to generationer eller til den store familie. Boligen er opført med fokus på kvalitetsmaterialer og er løbende forbedret over de seneste fire år. Stueetagen gemmer på to værelser, et badeværelse og et bryggers foruden stuen og køkkenet, der er samlet i ét. Her imponerer de mange skønne detaljer såsom originale egeparketgulvet i fletmønster, egetræslofter, marmorgulve samt granitbelægningen i brusenichen og bryggerset. Glæd jer til hyggelige stunder i familiens skød i opholdsmiljøet, hvor livretterne tager form i Invita-køkkenet ved bordpladen i valnøddetræ med udsyn til børnenes lektielæsning ved spisebordet. Træd op til hjemmet på førstesalen, der strækker sig over en stue, et køkken, to værelser, et badeværelse og et disponibelt rum. Også her pryder egetræsgulvet i stuen, som nemt indrettes til et behageligt miljø til tiltrængt afslapning. Køkkenet fremstår enkelt med Kvik-elementer, og værelsets rummelighed levner plads til hobbyaktiviteter eller et kontorhjørne. Herfra har I sågar udgang til en herlig terrasse. Om sommeren vil I med garanti benytte alle jeres frie timer ude i haven. Her er lukket af med hæk, så I kan færdes ugeneret, og især den sydvendte terrasse bliver et trækplaster til dasen i solen og middage under åben himmel. Børnene vil nyde græsplænen, og de grønne fingre vil nusse om den lette beplantning. I kan desuden parkere bilerne i dobbeltcarporten. Med dette som jeres base har I rig mulighed for at udnytte hovedstadens og områdets mange tilbud og attraktioner med hele tre metrostationer inden for en radius af halvanden kilometer og busforbindelser få hundrede meter væk. I kan ligeledes spadsere til dagligvareforretninger, Pederlykkeskolen, pasningstilbud og et væld af lækre spisesteder og specialbutikker. Og så har I selvfølgelig Amager Fælled og Amager Strandpark lige i nærheden.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1969
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 252 m²
Areal af åben altan 25 m²
Carport 41 m²
Udhus 25 m²
Udhus 5 m²
Grundareal 877 m²
Økonomi
Kontantpris 11.995.000 kr.
Ejerudgift 7.730 kr.
Finansiering
Udbetaling 600.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 61.595 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 50.117 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Central beliggenhed

Med dette som jeres base har I rig mulighed for at udnytte hovedstadens og områdets mange tilbud og attraktioner med hele tre metrostationer inden for en radius af halvanden kilometer og busforbindelser få hundrede meter væk. I kan ligeledes spadsere til dagligvareforretninger, Pederlykkeskolen, pasningstilbud og et væld af lækre spisesteder og specialbutikker. Og så har I selvfølgelig Amager Fælled og Amager Strandpark lige i nærheden.

Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Sundbyvester

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sundbyvester
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.