danbolig Amager – Sundbyvester Plads

Amagerbrogade 245 2300 København S
Mandag 09:30 - 17:00
Tirsdag 09:30 - 17:00
Onsdag 09:30 - 17:00
Torsdag 09:30 - 17:00
Fredag 09:30 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag 10:00 - 14:00

Din lokale ejendomsmægler på Amager

Hos danbolig på Amager er det vigtigt for os, at du som sælger føler dig i gode hænder lige fra de indledende møder og indtil nøglerne overdrages til den nye ejer. Tillid og tryghed er derfor topprioriteter for vores ejendomsmæglere.

Vi har stor erfaring og ekspertise med alt lige fra ejerlejligheder til andelsboliger, rækkehuse, villalejligheder, byhuse, ideelle anparter og villaer. Vores fornemmeste opgave er at formidle og sælge din bolig, så du trygt kan koncentrere dig om at komme videre til dit næste hjem.

Vi er derfor altid klar til at hjælpe dit boligsalg godt på vej med en gratis og helt uforpligtende vurdering.

Vi kender Amager – og vi kender køberne

Vi sælger med stolthed og dedikation alt lige fra den studievenlige 1-værelses på Amagerbro til det familievenlige townhouse ved Amager Strand og på Islands Brygge. Vi løfter store såvel som små bolighandler på tværs af hele Amager – og du kan være sikker på, at vi altid gør vores ypperste for at skaffe dig den bedste salgspris.

Amager er populær af mange gode grunde, og folk der er opvokset på Amager føler ofte en helt særlig tilknytning til øen – det betyder også, at de ofte gerne vil tilbage til området, når de skal stifte familie. Her er man helt tæt på storbyens puls, men samtidig omgivet af smuk natur ved Amager Strand og Fælleden. Derudover er der store logistiske fordele med den korte afstand til lufthavnen, Øresundsbroen og metroens mange stop på Amager.

Hele Strandparken med de mange muligheder for vandsport, idylliske Dragør og de hyggelige spisesteder på Reffen giver samtidig en fantastisk stemning langs hele den amagerkanske vandkant.

Effektiv og ærlig kommunikation om din bolig

Vi laver en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført bedst muligt – samtidig med at vi hele tiden holder dig opdateret om udviklingen i salgsprocessen. Det kan være, du ønsker et diskret skuffesalg, men det kan også være, at du fra dag 1 vil køre på med en flot præsentation af din bolig på alle vores markedsføringskanaler.

Så vil din bolig naturligvis kunne ses på Boligsiden.dk, på vores egen danbolig-hjemmeside og via målrettet online annoncering. Her får du glæde af vores intelligente markedsføringsværktøj, danbolig clevr.

Vi skræddersyer med andre ord en markedsføringsplan, så den passer præcis til dine ønsker. Derudover får du fordelene ved, at vi er seks forskellige danbolig-forretninger, der samarbejder tæt i hele hovedstadsområdet. Det betyder, at der er ejendomsmæglere i et bredt geografisk bælte, som arbejder på at finde den helt rette køber til din bolig.

Derfor - hvis du går med salgstanker og har en bolig på Amager, der skal sælges effektivt, professionelt og pålideligt – så kom forbi vores forretning på Amagerbrogade 245 eller ring til os på telefon 35 35 23 00

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dalende renter – godt for både sælger og køber!

I slutningen af juli kom det 30-årige 2,5 pct.-lån i spil efter lang tids venten. Det kom som et lyn fra en klar himmel, i det flere realkreditinstitutter ugen forinden klargjorde et 5 pct.-lån. Med 2,5 pct.-lånet befinder vi os tæt på kurs 95. En kurs som denne gør det ikke kun attraktive for køber, men også for sælger ved salg. Så hvad venter du på?

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,1 ud af 10

baseret på 20 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

87% Lejligheder

9% Villaer

2% Andelsboliger

Følg også med her

Teamet

Vores ejendomsmæglere har et indgående kendskab til hele Amager, og uanset om du skal sælge på Islands Brygge, ved Amager Strand, på Amagerbro, i Sundby eller i Ørestaden – så kan du være helt sikker på, at vi kender områdets unikke fordele.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/6
Alternate Text
Solgt

TAK FOR MENNESKELIGHED OG EMPATI

danbolig gjorde det muligt for min søn og mig at starte et nyt kapitel i en drøm af en villalejlighed. Tak for menneskelighed og empati midt i vores skilsmisse situation. Jeg vil altid anbefale danbolig. Der er styr på tingene og har altid været til at få fat på og komme i kontakt med. Tusind tak for det! //Ovenstående kundeudtalelse er særligt udvalgt til at fremgå, af danbolig Anne Crone.

– Prøvestens Allé 5, 2.
Alternate Text
Solgt

DET HELT RIGTIGE VALG

Da vi stod med valget mellem jer og en anden mægler sagde vores mavefornemmelse at vi skulle gå med jer. Vi har flere gange under forløbet kigget på hinanden og sagt, at det var det helt rigtige valg. Ovenstående kundeudtalelse er særligt udvalgt til at fremgå, af danbolig Anne Crone. Kommunikationen fra jeres side har været over alt forventning og vi har følt os helt trygge hele vejen. Mads’ dramatiske overlevering af de mange gode bud på huset satte prikken over i’et. Tak for det. //Ovenstående kundeudtalelse er særligt udvalgt til at fremgå, af danbolig Anne Crone.

– Hf. Formosa 6
Alternate Text
Solgt

SOLGT OVER PRISEN OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER

Vi har været meget tilfredse med Danbolig Sundbyvester plads. Opsætning af salget, indsamlingen af dokumentation, en engageret medarbejder til fremvisninger af ejendommen som overholder sine aftaler, hjælp til forhandling med køber. Afslutningsvis assistance med bank, skøde og refusion. Alt i alt et perfekt og engageret samarbejde. Vi kan på alle måder anbefale Danbolig. //Ovenstående kundeudtalelse er særligt udvalgt til at fremgå, af danbolig Anne Crone.

– Prøvestens Allé 5, 1.
Alternate Text
Solgt

TILLIDSFULGT OG TRYGT FORLØB

Var meget tilfreds med at det var Danbolig som viste boligen frem da det var meget tidskrævende og jeg vidste at mægleren var en meget behagelig og tillidsfuld person således at jeg trygt kunne overlade det til ham. //Ovenstående kundeudtalelse er særligt udvalgt til at fremgå, af danbolig Anne Crone.

– Rumæniensgade 4, 2. th.
Alternate Text
Solgt

ENTUSIASTISK OG KOMPETENT

Jeg har aldrig handlet med et mere entusiastisk og kompetent team – og jeg har handlet bolig igennem de seneste 20 år mange gange. //Ovenstående kundeudtalelse er særligt udvalgt til at fremgå, af danbolig Anne Crone.

– Gyldenlakvej 31, 3. tv.
Alternate Text
Solgt

SOLGT PÅ 6 DAGE TIL PRISEN

Stor cadeau til Mads, som igennem hele processen har opdateret mig på salgets gang, og sikret de bedste vilkår ud fra det aftalte. //Ovenstående kundeudtalelse er særligt udvalgt til at fremgå, af danbolig Anne Crone.

– Østerdalsgade 1A, st.. tv.

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 7 butikker

Se vores butikker
Lejlighed
Nyhed!

Tønnesvej 12, 1. tv., 2300 København S

2.695.000 kr. 59 m² 2 rum
Velindrettet lejlighed med altan på Amager
Lejlighed
Nyhed!

Ålandsgade 13, 2. th., 2300 København S

3.495.000 kr. 60 m² 3 rum
God studiebolig med altan på Amager
Lejlighed
Nyhed!

Kastrupvej 167, 1. th., 2300 København S

1.400.000 kr. 40 m² 1 rum
Lys lejlighed nær Amager Strandpark
Lejlighed
Nyhed!

Breslaugade 10, 3. 2., 2300 København S

1.795.000 kr. 38 m² 1 rum
2V’er med altan og walk-in-closet
Lejlighed
Nyhed!

Ålandsgade 49, 2. th., 2300 København S

2.495.000 kr. 56 m² 2 rum
Lejlighed centralt placeret på Amager
Lejlighed

Parmagade 23, 2. tv., 2300 København S

2.795.000 kr. 75 m²

Forretningsoplysninger

danbolig Amager – Sundbyvester Plads
Amagerbrogade 245
2300 København S

CVR: 40713085
Anne Crone Amager ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit, Nordea Bank Danmark A/S

Willis, Frida, ETU

danbolig A/S, E-Soft System A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

Willis, Frida, ETU

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Kvinde kigger ud af vinduet

Gør dine boligspørgsmål til boligviden

At sælge er en kompleks størrelse. Vi har samlet viden, så du kan få svar på både store og små spørgsmål om boligmarkedet.