Villa

Nøkkerosevej 56
2400 København NV

  • 9.995.000 kr. 129 m² 6 rum
  • Kontantpris 9.995.000 kr.
  • Ejerudgift 5.876 kr.
  • Boligareal 129 m²
  • Grundareal 1.129 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Charmerende og velholdt murermestervilla med ideel planløsning i eftertragtet kvarter.

Drømmer du om en smuk og velholdt murermestervilla, perfekt placeret i København, tæt på skole, transportmuligheder, indkøb, fitness og grønne områder? Så er Nøkkerosevej 56 et besøg værd! Denne charmerende ejendom byder på mange unikke kvaliteter–fra den fortryllende, private have til den ideelle planløsning, de elegante rum med klassiske detaljer samt den rummelige og funktionelle kælder.

Villa: Ved indgangen mødes du af en indbydende og rummelig hall med smukke marokkanske gulvklinker og en svungen trappe, der leder op til første sal. Stueetagen er indrettet med et elegant gæstetoilet, to stuer en suite, en smuk integreret udestue med masser af lys og udsigt til haven, samt et indbydende køkken. Gæstetoilettet er stilfuldt flisebelagt i en støvet lyseblå nuance med mosaikgulv og naturligt lysindfald fra vinduet. De to sammenhængende stuer, hvoraf den ene i dag benyttes som tv-stue, byder på charme og hygge med indbyggede hylder, højskabe og smukke franske dobbeltdøre. Spisestuen, med sine rustikke højskabe og en integreret kontorplads, har udsigt over haven og er ideel til at samle mange gæster. Både stuerne og spisestuen er prydet med fine stuk- og rosetdetaljer. Køkkenet er et klassisk elementkøkken med mørke fronter, lys træbordplade og skakternet gulv. Her er indbygget køle/fryseskab, dobbeltovn, opvaskemaskine og spots under overskabene. Køkkenet har masser af opbevaringsplads i de mange over- og underskabe, samt direkte adgang til en hævet og overdækket træterrasse, der giver mulighed for at nyde udelivet året rundt.
1. sal: På første sal finder du tre rummelige værelser med god plads til indretning, herunder et master bedroom med udgang til en balkon, der har udsigt over haven og nabolaget samt et stort walk-in closet og et rummeligt badeværelse med separat brusekabine.

Kælder: Kælderen er tør og funktionel med to gode disponible rum, med flotte grå gulvklinker og gulvvarme. Derudover rummer kælderen et gæstetoilet med god opbevaringsplads og fine mønstrede klinker. Bryggerset fungerer som et ekstra badeværelse, udstyret med et fritstående badekar, brusekabine, vaskemaskine og tørretumbler. I forlængelse af badeværelset findes et praktisk viktualierum med opbevarings- og arbejdsplads samt ekstra køleskab og fryser.

Ejendom: Denne imponerende murstensvilla fra 1923 står på en 1129 kvm stor grund, der byder på en fantastisk have med orangeri, fliseterrasse, nedgravet trampolin, lille skovsti, havedam og en italiensk stenovn. Terrassen er delvist overdækket og afskærmet, så den kan bruges i al slags vejr, mens havens høje hække sikrer fuldstændigt privatliv. I forhaven finder du store japanske kirsebærtræer, æbletræer, jordbærbed og et praktisk cykelskur. I baghaven, omgivet af gamle frugttræer og bregner ligger et 49 m2 stort anneks, perfekt til opbevaring, værksted eller andre hobbyaktiviteter.

Område: På en hyggelig og rolig villavej, i gåafstand til Utterslev Mose finder man denne charmerende murstensvilla. Der kan hurtigt fanges transport ved Emdrup Torv eller Emdrup station og ejendommen er både tæt på indkøb og fitness. Spiller børnene fodbold, håndbold eller tennis, kan flere klubber nås inden for meget kort gåafstand. Yderligere er der kort afstand til daginstitutioner og skole. Ønsker man en rolig placering, tæt på - men alligevel trukket tilbage fra byens pulserende liv, så skal dette hus opleves.

Skole: Holberg skole - skolen ligger ved Emdrup Torv i København NV. Skolen ligger flot i forhold til de faglige resultater ved afgangsprøverne, hvilket skolen også har været kendt for i mange år. Klassekvotienten på Holbergskolen ligger på 21,6 elever pr. klasse i gennemsnit, hvilket er en rigtig fornuftig klassestørrelse. Langt de fleste forældre i lokalområdet vælger Holbergskolen som det naturlige skolevalg. Skoledistriktet består af villa- og parcelhusområder samt lejligheder beliggende tæt op af det naturskønne område ved Utterslev Mose. Skolen er organiseret i tre afdelinger: Indskoling, mellemtrin og udskolingen, og lærerne arbejder i årgangsteams, så man sikrer nogle tætte relationer mellem elever og lærere, som også prioriteres i frikvarteret. Værdierne er: Levende læring, Forpligtende fællesskab, Rummelighed og respekt.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1923
Rum 6
Bad 2
Toilet 3
Plan 3
Boligareal 129 m²
Kælder 66 m²
Garage 45 m²
Grundareal 1.129 m²
Faciliteter
  • Altan
Økonomi
Kontantpris 9.995.000 kr.
Ejerudgift 5.876 kr.
Finansiering
Udbetaling 500.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 55.586 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 45.150 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 661.831
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Emdrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Emdrup
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Skøn natur
Kilde: baseret på brugerstemmer
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende villaer i nærheden til 8.500.000-11.500.000 kr. på omkring 129 m2

Opret søgeagent
Villa
Nyhed!

Bøgeløvsvej 8, 2830 Virum

8.995.000 kr. 142 m² 5 rum
Villa

Tranegårdsvej 82B, 2900 Hellerup

10.995.000 kr. 118 m² 5 rum
Villa

Svendsvej 6, 2830 Virum

11.200.000 kr. 144 m² 6 rum
Villa

Stubbevangen 7, 2700 Brønshøj

9.195.000 kr. 141 m² 6 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Nordvest/Emdrup - Brdr. Bjørn Bredo & Partnere

Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Nattergalevej 48, 2. tv., 2400 København NV

55 m² 2 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Frimestervej 7, st.. th., 2400 København NV

48 m² 2 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Frimestervej 42, 3. tv., 2400 København NV

42 m² 1 rum
Solgt september 2024
Villalejlighed
Solgt

Henriksvej 18, st.., 2400 København NV

99 m² 3 rum