Liebhaveri - Københavns smukkeste udsigt...
Lejlighed

George Marshalls Vej 3, 3. th.
2450 København SV

  • 11.990.000 kr. 137 m² 3 rum
  • Kontantpris 11.990.000 kr.
  • Ejerudgift 5.942 kr.
  • Boligareal 137 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Københavns flotteste udsigt… Hele havnen er et skiftende maleri dag og nat

Københavns flotteste udsigt… Hele havnen er et skiftende maleri dag og nat Der findes få lejligheder som denne i København. Når man står ved sin kommende køkkenø, kan man nyde et nyt maleri hver dag. Spillet i vandet bliver man aldrig træt af. De tidlige morgener når vandet står helt stille, ser man spejlbilleder af ejendommene rundt om havnen i vandet. De travle morgen og eftermiddags timer ser man de mange cyklende over brygge broen. Om aftenen laver cykelbroens lys, gadelamperne langs havnen og havne bussen det smukkeste spil i vandet. De flotte sommerdage udfolder havnen sig med paddleboards, kajakker, både og svømmende, hvilket giver et dejlig liv. Men på denne placering er man samtidig stille trukket tilbage, så man kan nyde roen, når den sænker sig over København. Du er i gåafstand til caféer, restauranter, vinbarer, indkøb og transport. Metro og havne bus finder du indenfor få 100 meter.

P-plads: Mulighed for tilkøb af p-plads nr. 141.

LEJLIGHED: Kæmpe køkken-alrum og stue i et med udgang til altanen. Her kan udsigten nydes morgen, middag, aften og nat, da maleriet af havnen skifter hele tiden afhængig af tid på døgnet og årstid. Man har to gode værelser – begge med adgang til eget badeværelse. Det ene værelse har altan og walk in closeth mellem værelse og bad, hvor man har dobbelt brus. Det er et stort bad med sep. brus, vaskesøjle og væghængt toilet. Køkken i grebsløs hvid med fingertappede træskuffer og Corian bordplade med antracit vask. Alt i gode hårde hvidevarer fra Miele. Gulvvarme i hele lejligheden.

EJENDOM: Flot bygning opført i år 2020. Her er elevator, cykelparkering i kælder, værksted, mulighed for tilkøb af p-plads i kælder med tilkørsel via elektronisk port. Kajakklub hvor man kan tilmelde sig mod mindre gebyr, som giver fri benyttelse af indkøbte kajakker og paddleboards. Brugsret til stort kælderrum, som er en af de høje, hvor man kan have egne paddleboards stående. Kæmpe grønt gårdmiljø. Beboerlokale i første række til havnen. Flere træbrygger langs havnen, hvor solen kan nydes, mens man kigger på livet i havnen. Der er også Skipperi på prøveordning i havnen, hvor man kan købe abonnement til delebådsordning.

OMRÅDE: Her er lokal café Nachbar, vin bar Klase, restaurant Bjørn & Delphino, restaurant Herkomst og flere nye restauranter på vej. Man kan gå til Havnebusen, så man kan nyde vandet, mens man sejler ind til København. Kort afstand til metrostationer ved Engholmene og Fisketorvet. Cykelafstand til Fisketorvet, Kødbyen og broen til Islands Brygge. Her bor man roligt og tilbagetrukket men tæt på dejligt liv. Der er flere træområder langs havnen, hvor solen og vandet kan nydes. Man har to små hyggelige havne med plads til både. Nabo til Københavns roklub hvilket giver mulighed for at nyde livet på vandet. Ved siden af roklubben ligger de fine husbåde, hvor der er hyggelig café. Det er yderst sjældent, at denne type lejlighed bliver udbudt til salg, og man ønsker ikke at flytte, når man først bor her!
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke A2020
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 2021
Etage 3.
Rum 3
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 137 m²
Grundareal 14.237 m²
Faciliteter
  • Altan
  • Elevator
Økonomi
Kontantpris 11.990.000 kr.
Ejerudgift 5.942 kr.
Finansiering
Udbetaling 600.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 66.802 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 54.262 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 661.831
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Nørrebro & Sydvest - Brdr. Bjørn Bredo & Partnere

Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Solitudevej 4, 1. th., 2200 København N

82 m² 3 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Hillerødgade 21A, 1. th., 2200 København N

50 m² 2 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Ørholmgade 2, 4. th., 2200 København N

55 m² 2 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Schleppegrellsgade 7, 2. tv., 2200 København N

94 m² 4 rum