Faksingevej 8
2700 Brønshøj

  • Kontantpris 5.595.000 kr.
  • Ejerudgift 5.975 kr.
  • Boligareal 82 m²
  • Grundareal 795 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Villa

Faksingevej 8
2700 Brønshøj

  • 5.595.000 kr. 82 m² 3 rum

VILLA TIL SALG PÅ 164 ETAGEMETER.

Velkommen til Faksingevej 8 i Brønshøj.
Her udbydes en charmerende og særdeles velholdt villa til salg, der byder på 164 etagemeter, fordelt på to plan. Huset er inden for de sidste 10 år blevet istandsat med respekt for husets byggestil, bl.a. med nye stilrene vinduer, renovering af det originale egeparketgulv og istandsættelse af lofternes rosetter og stukkanter. Haven er ligeledes omhyggeligt anlagt og velholdt med frodige staudebede og frugthave, og med plads til flere hyggekroge og terrasser, hvor morgen- middag- og aftensolen kan nydes. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.
 
INDRETNING: Fra det hyggelige lille vindfang træder man ind i husets fordelingsentré, der forbinder hele grundplan. Planløsningen fordeler sig på først et hyggeligt, lyst børne- eller kontor/gæsteværelse, hvor der oprindeligt har været køkken. Fra entré føres man videre til den indbydende opholdsstue, hvorfra der er udgang til ældre, sydvestvendt havestue, som har direkte nedgang til haven. Her er også mulighed for at bygge til og lave et potentielt soveværelse. Her har sælger med havestuens sommerhusstemning haft utallige sammenkomster og gode familiestunder. I stuen er der smukke, originale stukkanter og rosetter i loftet, samt det originale sildebensparket, som fører os med videre til køkkenet. Her er sælger heller ikke gået på kompromis! Køkkenet er et kvalitetskøkken fra Aubo (2019) i smukke, lyse farver med messinggreb, og med en praktisk og funktionel fordeling af skabsplads og tilhørende hårde hvidevarer. Ydermere har sælger ifm. nye vinduer (2018) fået lavet direkte udgang fra køkkenet til sydvendt terrasse, hvilket samtidigt giver et fantastisk lysindfald til køkkenet. Fra entré er der desuden adgang til et stort og regulært, østvendt forældresoveværelse med indbyggede klædeskabe. Derudover forefindes også et velholdt gæstetoilet med pastelfarvede klinker. Fra entréen er der trappenedgang til husets underetage, hvor planløsningen bl.a. byder på et stort disponibelt rum i bedste beboelsesstandard, men som ikke er godkendt til beboelse. Dette værelse er helt perfekt som opholdsrum eller teenageafdeling. Fra fordelingsrummet er der videre adgang til et stort flisebadeværelse med toilet og separat bruseniche, samt vaskesøjle og håndklædetørrer. Derudover forefindes et praktisk og velfungerende, nyistandsat viktualierum, og til sidst er der adgang til et regulært opbevaringsrum, hvor der også er fjernvarmeanlæg og hvor fibernet er installeret. Kælderen har egen indgang med nyligt anlagt klinkegulv i både fordelingsgang og viktualierum.
 
EJENDOM: Rød murstensvilla fra 1954, med nyere tegltag fra 2008 og termovinduer fra 2018. Huset byder på 2 x 82 kvadratmeter, som er yderst velholdt og fremstår indflytningsklar. Grunden udgør 795 kvadratmeter, der, ligesom huset, er særdeles velholdt. Her er gode terrasser, havestue, redskabsskur og velholdte bede og frugttræer. Haven er aflukket og særdeles privat, og er oplagt til børnefamilien og/eller hvis man har hund. Indkørslen har plads til tre biler, samt mulighed for EL-laderstik til bilen. Ejendommen ligger i et særdeles fordelagtigt område med skoler og daginstitutioner, og med diverse indkøbsmuligheder.
 
OMRÅDE: Børnevenlig vej med mange familier. Du er centralt placeret midt i Brønshøj med tæt tilgang til indkøb, fitness, transport og Husum skole. Børnene kan gå til skole uden de skal krydse store veje. Nærmeste S-togs stationer er Islev st. og Husum st. Tæt på grønne områder ved Utterslevs Mose, Kagsmosen samt Vestvolden. Du er tæt boldbanerne, hvor området netop har været igennem stor fornyelse med flere legepladser.   
 
SKOLEDISTRIKT: Husum Skoles grundværdi er indbyrdes respekt for hinanden, og er i 2017 tilmeldt UNICEFs projekt om rettighedsskole, hvor eleverne lærer at have respekt for hinandens udgangspunkt og følelser. Skolen har en meget klar og tydelig anti-mobbepolitik, der er med til fortsat at sikre elevernes udvikling og gode trivsel. Få fuld skolebeskrivelse udleveret af mægler eller download under "Få salgsopstilling mm."   
 
Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 3889 1444.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1954
Ombygget 1976
Rum 3
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 82 m²
Kælder 82 m²
Carport 33 m²
Udhus 4 m²
Grundareal 795 m²
Økonomi
Kontantpris 5.595.000 kr.
Ejerudgift 5.975 kr.
Prisudvikling -6.67 %
Finansiering
Udbetaling 280.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 32.945 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 26.409 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 652.564
Skatteprocent 23,7%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Husum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Husum
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Sådan er kvarteret

"Da vi købte Faksingevej 8 for 10 år siden, var én af vores højeste prioriteter, at huset skulle ligge rigtigt på grunden i forhold til solen. Vi blev ikke skuffede, for solen, og dermed lyset, har været meget berigende, både udendørs i forhold til terrasser, hyggekroge, frugthave og staudebede, men også indendørs, hvor der hele dagen kommer sollys ind. Ja, selv i kælderen er der meget lys! Hus og grund ligger som en lille, afskærmet og privat oase i storbyen: her er stille og der er masser af dyreliv med mange forskellige fugle, bier, sommerfugle, et pindsvinepar - og et egern, som vi holder meget af, den frækkert! Det er let at komme rundt med offentlige transportmidler: det tager kun 20 min. at komme ind til Kongens Nytorv med først cykel til Vanløse og videre derfra med Metro, og kun 32 min. med S-tog og derefter Metro direkte ud til lufthavnens udenrigsterminal. Der er mange gode forskellige indkøbsmuligheder, både ved den lokale Irma og Netto, eller med en kort cykelafstand til Brønshøj Torv med specialbutikker og caféer, eller 10 min. med bil til storcentrene i Rødovre eller Lyngby. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende villaer i nærheden til 4.800.000-6.400.000 kr. på omkring 82 m2

Se lignende boliger
Villa

Hummeltoftevej 124, 2830 Virum

5.300.000 kr. 75 m² 3 rum
Åbent hus 5. feb 13:00 - 13:30
Villa

Jacob Bulls Alle 137, 2860 Søborg

5.750.000 kr. 90 m² 4 rum
Skøn bungalow i Risbjergkvarteret
Villa

Glimvej 7, 2650 Hvidovre

4.995.000 kr. 75 m² 2 rum
Åbent hus 5. feb 10:30 - 11:00
Villa

Smørumvej 10, 2700 Brønshøj

5.195.000 kr. 83 m² 3 rum
Se lignende boliger Se flere villaer i Husum