Dalbygade 14
6000 Kolding

  • 1.995.000 kr. 109 m² 5 rum
  • Kontantpris 1.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.036 kr.
  • Boligareal 109 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Nydeligt byhus centralt i Kolding med have og carport

På Dalbygade 14 i Kolding får I stillet alle behov med et indbydende byhus med masser af plads og lys samt højt til loftet foruden en dejlig have og en rolig beliggenhed nær byens mange tilbud. Indenfor møder I blandt andet et køkken, tre stuer, to værelser og et badeværelse fordelt over halvandet plan, og I kan nemt etablere ekstra værelser, så det passer til jeres ønsker. Køkkenet præsenterer sig nydeligt, ligesom badeværelset og bryggerset, med Designa-inventar fra 2017, hvor også hvidevarene fra Siemens og Asko blev indsat. Fra køkkenet har I desuden åben forbindelse til den ene hyggelige stue, der er oplagt som en spisestue. Bag hjemmet gemmer sig en sydvendt, lukket have, der er anlagt i 2021, så den nu står med en overskuelig græsplæne og et fint fliseareal. Her er også en carport fra 2021, ligesom I har en p-plads til rådighed ved fællesarealet. Selvom adressen ligger centralt i Kolding, er den samtidig trukket væk fra trafikken, så I får en fredelig base med alt inden for rækkevidde. I kan altså gå til spisesteder og et væld af handlemuligheder samt Slotssøen, Koldinghus og Kolding Å. Dertil er I placeret tæt på et udvalg af pasningstilbud og skoler, herunder Sdr. Vang Skole og Aalykkeskolen.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke D
Byggeår 1910
Ombygget 1942
Rum 5
Bad 1
Toilet 1
Boligareal 109 m²
Udhus 15 m²
Carport 16 m²
Grundareal 290 m²
Økonomi
Kontantpris 1.995.000 kr.
Ejerudgift 2.036 kr.
Finansiering
Udbetaling 100.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 10.418 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 8.333 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Alt inden for gåafstand

Selvom adressen ligger centralt i Kolding, er den samtidig trukket væk fra trafikken, så I får en fredelig base med alt inden for rækkevidde. I kan altså gå til spisesteder og et væld af handlemuligheder samt Slotssøen og haven ved Koldinghus, Kolding Å og havnen. Dertil er I placeret tæt på et udvalg af pasningstilbud og skoler, herunder Sdr. Vang Skole og Aalykkeskolen.

Kommunen i tal
Indbyggere 93.544
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 0,92%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Sydlige bydel

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sydlige bydel
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.