Havremarken 13, Nr Bjert
6000 Kolding

  • 1.550.000 kr.112 m²3 rum
  • Kontantpris 1.550.000 kr.
  • Ejerudgift 2.218 kr.
  • Boligareal 112 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Flot og velholdt enderækkehus i Strandhuse

På Havremarken 13 udbydes nu dette fine enderækkehus med en god og attraktiv beliggenhed i Strandhuse. Her kan I se frem til at bosætte jer i et familievenligt område tæt ved indkøb og skole, hvor sidstnævnte er forbundet med gode stisystemer. Boligen er perfekt for førstegangskøberen eller senioren, for I får en nem indretning fordelt på ét plan med mulighed for at bygge ud mod haven.

Ved ankomst til adressen præsenterer rækkehuset sig pænt med en rød facade og et sort tag, hvortil der er en integreret garage med en elektrisk port. Boligen er fordelagtigt placeret for enden, således I får en fredelig og ugeneret beliggenhed.

Indenfor bydes I velkommen i entréen, hvorfra I naturligt ledes mod hjemmets primære opholdsmiljø, der består af en lys og indbydende vinkelstue. Her er der et dejligt lysindfald fra de brede vinduespartier mod vest, ligesom her er plads til både en spiseafdeling og en sofasektion. I kan desuden vælge at tilføje endnu et værelse her efter behov.

Køkkenet ligger tilstødende stuen og fremtræder flot og traditionelt, ligesom her er plads til et mindre spisebord, hvor hverdagens måltider nemt kan serveres. Videre indeholder boligen også to værelser, der begge er udstyret med indbyggede skabe. Særligt det ene gavner jer med en god størrelse, der gør sig velegnet som soveværelse med plads til dobbeltsengen.

I får desuden fornøjelsen af både et gæstetoilet, et brusebadeværelse samt et bryggers med egen indgang. Her er kan vaskefaciliteterne installeres.

Udenfor er der en dejlig, nem have med en overdækket, solrig terrasse, hvor der er kig til den fine plæne med bede hist og her.

Som børnefamilie får I gode vilkår, for I bosætter jer fem minutters gang fra nærmeste daginstitution, mens skolebørnene trygt kan færdes via sti til Lyshøjskolen. I får endvidere kort afstand til indkøb, grønne områder og motorvejsnettet.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke D
Byggeår 1981
Rum 3
Plan 1
Boligareal 112 m²
Carport 15 m²
Grundareal 318 m²
Økonomi
Kontantpris 1.550.000 kr.
Ejerudgift 2.218 kr.
Prisudvikling -18.21 %
Finansiering
Udbetaling 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.633 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 6.168 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 93.544
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 0,92%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Nr. Bjert, Strandhuse og Drejens

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nr. Bjert, Strandhuse og Drejens
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.