Villa
Nyhed!

Strandhøj 6A, Strandhuse
6000 Kolding

  • 6.250.000 kr. 139 m² 5 rum
  • Kontantpris 6.250.000 kr.
  • Ejerudgift 4.194 kr.
  • Boligareal 139 m²
  • Grundareal 473 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Unik bolig i Strandhuse med panoramaudsigt

Velkommen til Strandhøj 6a, som er en enestående ejendom, der byder på hele 160 veludnyttede etagemeter med en fantastisk beliggenhed, hvor man får den flotteste panoramausigt! Boligen er gennemrenoveret i 2019 og fremstår moderne og stilfuld med materialer af høj kvalitet. Her får du en bolig på 160etagemeter, hvoraf de 139 m² er boligkvadratmeter. Villaen der er i to plan, er bygget ind i bakken, hvilket giver et imponerende lysindfald i både underetagen og stueetagen. Villaens placering giver dig en betagende panoramaudsigt over Kolding Fjord og en højt beliggende grund, hvor du fra både stueetagens store altan og køkkenets spiseplads kan nyde synet af fjorden og de omkringliggende huse. Ligeledes kan man også fra boligens underetage nyde den smukke udsigt til fjorden.

Når du træder ind i huset, bydes du velkommen af et åbent og indbydende køkken-alrum, som strækker sig i husets fulde længde. Det moderne køkken er udstyret med sorte elementer fra Designa, og fra spisepladsen kan du tage udsigten ind gennem de store vinduespartier, der lader lyset strømme ind. Alrummet leder direkte ud til en skøn terrasse, hvor du kan nyde solens stråler og udsigten over haven.

Underetagen er ligeledes flot moderniseret og rummer gode værelser med masser af naturligt lys, der skaber en hyggelig og indbydende atmosfære. Sælger har nydt muligheden for direkte at indtræde i boligen fra underetagen, som giver stor fleksibilitet. Her er der også et rummeligt bryggers med masser af opbevaringsplads og mulighed for ophængning af vasketøj, hvilket gør hverdagen både nem og praktisk. Villaens to badeværelser er smukt designet med sans for detaljen, så du får en eksklusiv oplevelse hver gang, du træder ind.

Udendørs byder villaen på en overskuelig grund med både græsplæne, velholdte bede og en dejlig terrasse. Her kan hele familien samles til udendørs hygge og aktiviteter, og børnene kan lege i sandkassen, som er en del af den dejlige have. Selv fra husets haveanlæg har man en super flot udsigt til fjorden.

Villaen er en ideel bolig for dig, der ønsker en kombination af moderne design, skønne lysindfald og en udsigt, der vil imponere både dig og dine gæster. Her får du et hjem, hvor kvalitet og komfort er i fokus, og hvor hver kvadratmeter er udnyttet optimalt til at skabe en boligoplevelse ud over det sædvanlige. Strandhøj 6a er ikke blot et hjem – det er en livsstil, hvor du kan nyde både byens bekvemmeligheder og naturens skønhed.
Til ejendommen hører et privat strandstykke, hvor du har mulighed for egen bådplads – perfekt til vandentusiaster eller dem, der ønsker at nyde det maritime liv. Ydermere er der opført en ny, rummelig carport med plads til to biler, så du altid har dine køretøjer godt beskyttet.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1968
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 139 m²
Kælder 81 m²
Garage 32 m²
Grundareal 473 m²
Økonomi
Kontantpris 6.250.000 kr.
Ejerudgift 4.194 kr.
Finansiering
Udbetaling 315.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 34.716 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 27.685 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Strandhuse med panoramaudsigt

Strandhøj 6a ligger i et eftertragtet område i Kolding ved Strandhuse med nem adgang til både fjorden og naturskønne omgivelser. Her bor du tæt på skov, strand og gode stisystemer, perfekte til gå- og løbeture. Samtidig er byens centrum kun få minutter væk. Ideelt for familier, der ønsker et mix af natur og byliv.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 95.249
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 11,1‰
Kirkeskat 0,92%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Nr. Bjert, Strandhuse og Drejens

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nr. Bjert, Strandhuse og Drejens
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Kilde: baseret på brugerstemmer

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Kolding

Solgt oktober 2024
Villalejlighed
Solgt

Haderslevvej 96, st.., 6000 Kolding

82 m² 3 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Bytoften 45, 6064 Jordrup

167 m² 6 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Bakkegærdet 21, Tved, 6000 Kolding

171 m² 7 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Rylevej 8, 6000 Kolding

91 m² 3 rum