Villa
Nyhed!

Sysselbjergvej 11
6051 Almind

  • 1.295.000 kr. 157 m² 5 rum
  • Kontantpris 1.295.000 kr.
  • Ejerudgift 2.264 kr.
  • Boligareal 157 m²
  • Grundareal 788 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Rummelig villa med mange muligheder og god plads

På Sysselbjergvej 11 i 6051 kan I nu overtage nøglerne til denne rummelige villa, som byder på masser af plads og mange anvendelsesmuligheder. Med hele 157 kvadratmeter fordelt på to plan, får I rigeligt med plads til både hverdagens aktiviteter og livets store øjeblikke. Boligen er ideel til den store familie, eller jer, der drømmer om en bolig med masser af muligheder og evt. mulighed for udlejning af den ene etage.

I stueplanen træder I ind i en lys og indbydende entré. Her er yderligere to gode værelser, der begge er lyse og rummelige. Det ene værelse har direkte adgang til det ene af to badeværelser, som begge er stilrene og funktionelle. Selve stuen udgør boligens hjerterum med masser af plads til både sofagruppe og spisebord. Den åbne forbindelse til køkkenet sikrer et skønt, socialt flow, hvor familien kan samles til fælles madlavning og hyggelige stunder. Køkkenet er funktionelt indrettet med god opbevaringsplads og med en god spiseplads der kan fungere som et hyggeligt samlingspunkt for familien.

Fra køkkenet i stueplanen er der adgang til bryggerset, som er praktisk placeret med egen indgang – et dejligt stort bryggers hvor der er plads til både vaskefaciliteter og opbevaring. Et oplagt rum til den praktiske hverdag.

Bevæger I jer op på 1. sal, byder denne på et dejligt værelse, hvor lyset strømmer ind gennem de skrå vinduer. Det giver rummet en dejlig atmosfære og der er god plads til en seng. Etagen har yderligere et værelse samt et lille køkken, hvilket åbner op for flere muligheder for anvendelse, eksempelvis som selvstændig teenageafdeling eller som gæsteområde. Hertil kommer et badeværelse og et lille disponibelt rum til opbevaring.

Udendørs finder I en dejlig, stor have, der omkranser huset og giver jer masser af albuerum til leg, afslapning og hyggelige grillaftener. Her er både plads til leg på græsplænen og nydelse af sommeraftener på terrassen. Den store grund giver også mulighed for at udfolde kreative havedrømme, hvad enten det er blomsterbede, køkkenhave eller en lille oase til afslapning, der står øverst på ønskelisten.

Med denne villa får I en bolig, der kombinerer praktisk indretning med masser af plads og et væld af muligheder. Her er både plads til den store familie, jer med behov for ekstra rum, eller til jer, der ønsker en fleksibel bolig, hvor I kan tilpasse indretningen efter jeres behov.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1933
Ombygget 1997
Rum 5
Bad 3
Toilet 3
Plan 1
Boligareal 157 m²
Garage 49 m²
Grundareal 788 m²
Økonomi
Kontantpris 1.295.000 kr.
Ejerudgift 2.264 kr.
Finansiering
Udbetaling 65.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.308 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.824 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 95.249
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 11,1‰
Kirkeskat 0,92%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Almind

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Almind
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Fred og ro
Kilde: baseret på brugerstemmer

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Kolding

Solgt oktober 2024
Villalejlighed
Solgt

Haderslevvej 96, st.., 6000 Kolding

82 m² 3 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Bytoften 45, 6064 Jordrup

167 m² 6 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Bakkegærdet 21, Tved, 6000 Kolding

171 m² 7 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Rylevej 8, 6000 Kolding

91 m² 3 rum