NYHED - Fjernvarme er bestilt

Hechtsvej 24
6052 Viuf

  • Kontantpris 2.095.000 kr.
  • Ejerudgift 2.123 kr.
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 770 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa
Nyhed!

Hechtsvej 24
6052 Viuf

  • 2.095.000 kr. 140 m² 5 rum

Dejlig bolig på lukket vej i naturskønne omgivelser

Fuldmuret flot ejendom beliggende på et lukket vænge i naturskønne omgivelser, hvor naboskabet vægtes højt og hvor der er en aktiv borgerforening med mange tilbud. Her er Almind-Viuf fællesskole kun en kort cykeltur fra matriklen. Ligesom børnehaven Valhalla og sportshallen er ligeledes at nå inden for kort afstand. De daglige indkøb kan gøres i Almind og ellers er der forhåbentlig snart en Rema1000 i byen, og hvis i ønsker en tur til Kolding storcenter med et bredt udvalg af butikker, kan dette klares på otte minutter i bil.
 
Huset er blevet renoveret og har fået et nyt køkken og inventar i bad samt nye trægulve for 7-8 år siden. Her er den fuldt isolerede udestue opført med solfilter i taget. Her forlænges alle årstider og deres skift. I kan sidde og nyde den skønne sol, de gyldne blade eller årets første sne. Herfra er der udgang til den skønne 100 m² store træterrasse, hvor udelivet kan nydes i fulde drag.
 
Indendørs venter entre med adgang til et mindre værelse, hvor der er en hel skabsvæg til opbevaring m.m. Ligesom her er adgang til hjemmets soveværelse, hvor i har adgang til jeres eget badeværelse med bruseniche. Det store køkken/alrum med hvide elementer toppet af med flot mørk bordplade og alt i hårde hvidevarer - to ovne, kogeplade m.m. samt et skønt klinkegulv. Der er gulvvarme under alle klinkegulv. Spisebordet er placeret ud mod terrassen hvortil der er adgang herfra.
 
I får en indbydende, hyggelig stue med Roth gulvvarme under de flotte trægulve. Her er ligeledes udgang til den skønne udestue. Op til alrummet ligger et rummeligt bryggers med gode opbevaringsmuligheder samt plads til vaskefaciliteter ligeledes et badeværelse med brus samt to gode børneværelser.
 
Udendørs venter en skøn ugeneret have med en bæk i baghaven, hvor børnene kan lege, bade og fange fisk eller opleve et rigt dyreliv i den lokale skov. Stor træterrasse samt velanlagt plæne. Dertil en stor indkørsel med carport og redskabsrum.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 1999
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 140 m²
Udestue 25 m²
Carport 33 m²
Udhus 10 m²
Grundareal 770 m²
Økonomi
Kontantpris 2.095.000 kr.
Ejerudgift 2.123 kr.
Finansiering
Udbetaling 105.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.381 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.155 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 94.510
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 0,92%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Viuf

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Viuf
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Derfor flyttede vi hertil

"Det var en mulighed for at få vores børn i stille omgivelser på en god lille skole, da de skulle starte i skolen for 20 år siden sådan er det stadig."

Sådan er kvarteret

"Dejlig stille og rolig kvarter med fantastiske naboer som vi vil savne men kunne besøge. Har man børn er der masser af muligheder for at finde nogen at lege med, dog er Hechtsvej meget stille og rolig da det er en lukket vej og de første boliger på vejen er ældreboliger. Man kan cykle til skolen via stisystem Er man til natur så er der masser af skov, markveje samt natursti til Starup, så 5/10/21 km eller længere løbe/gå cykeltur er ikke noget problem, undervejs vil man sikker se rådyr , egerne eller lign. Man kan skabe gode forbindelser (fysisk og socialt) i det lokale miljø hvis man ønsker. Er man mere til at holde sig ude af det så er det også en mulighed og man har fred og ro. Alminde/Viuf idrætsforening findes i hallen hvor der kan spilles badminton, dyrkes yoga, fodbold, crossfit, gymnastik og meget meget mere, dette er for ung , barn og voksen til meget billig penge. Fritidsklub og Ungdomsklub er også en mulighed i nærområdet for de unge mennesker. Vi har aktiv borgerforening hvor der bl.a er sommerfest , ølsmagning og damefrokost ved forsamlingshuset som iøvrig kan lejes billigt til en fest. Bilen kan man få fikset på det lokale værksted midt i byen , han er selv fra byen så du møder ham nok også i brugsen, hvortil der sendes bøger fra biblioteket hvis man vil afhente dem der. Om sommeren kan du plukke gratis blomster i kanten af marken så der er noget til spisebordet når gæsterne kommer. Lægehuset ligger kun 800 meter væk også nemt uanset om man er ung , ældre eller barn. Afstanden til Vejle city er nogenlunde den samme som til Kolding city fra Viuf, Fredericia kan også rammes på kort tid ind over Herslev, både i bil og på cykel. Billund lufthavn under 30 minutter i bil, motorvejskryds Nord/Syd/Øst/Vest Danmark 6 minutter i bil Rutebilen Vejle / Kolding kører reglmæssig og kan bruges til Alminde/viuf skole om morgnen samt til de 2 byer hvis man arbejder eller vil shoppe der. (stopper også ved Kolding storcenter) Så 2 biler er IKKE et must selv om man bor i Viuf. Der er cykelsti hele vejen til Kolding, "

Det viser vi vores gæster

"De dejlige natur områder ud over marken eller over i skoven, ned omkring engen ved skolen eller trampestien til Starup. Ølsmagning eller sommerfesten ved forsamlingshuset er også et besøg værd "

Her handler vi

"8 minutter til Kolding storcenter i bil, Alminde brugs 2 minutter væk i bil dertil kan man også gå eller cykle. Rema1000 kommer formentlig i 2023 der hvor Viuf Kro ligger idag, dvs 400 meter af sti system , eller på vej hjem i bil til den når den kommer. Mulighederne er mange Æg , grøntsager, bær og evt kød købes i de lokale gårdbutikker som også ligger inden for 1000 meter og iøvrigt til samme pris som i supermarkedet "

Her slapper vi af

"Vores udestue er vores perle hele året rundt. Den er opvarmet og isoleret, så man kan opleve sneen drysse stille og rolige, regnen piske eller nyde forårssolen inden det er muligt i det fri, altsammen mens man sider behageligt i en sofa men en kop kaffe eller kold øl. Når sommeren kommer har vi ialt ca 130 m2 træterrasse som bare er dejlig ugeneret , fantastisk at gå på i bare fødder :-) Om man er 25 år eller 50 år så er det balsam for sjælen og lyset i de mørke måneder hjælper på humøret, det er der vi opholder os hele week-enden. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi er 2 personer og kan nu godt nøjes med mindre bolig, men ellers kan jeg også komme i tvivl når jeg læser min egen tekst :-) "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

2 lignende villaer i nærheden til 1.800.000-2.400.000 kr. på omkring 140 m2

Se lignende boliger
Villa

Lyshøj Alle 14, Strandhuse, 6000 Kolding

2.395.000 kr. 126 m² 4 rum
Villa

Lyshøj Alle 22, Strandhuse, 6000 Kolding

1.999.000 kr. 151 m² 5 rum
Se lignende boliger Se flere villaer i Viuf