Tværvej 1
6640 Lunderskov

  • 4.245.000 kr.293 m²5 rum
  • Kontantpris 4.245.000 kr.
  • Ejerudgift 3.205 kr.
  • Boligareal 293 m²
  • Grundareal 3.337 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Særdeles velholdt og velindrettet bolig- og erhvervsejendom.

Ejendommen ligger med god synlighed på hjørnet af Tværvej og Kongsbjerg i Lunderskovs erhvervsområde.
 
Den 293 m2 store bolig er gennemgribende morderniseret og istandsat med nye vinduer og døre, nyt stort køkken, nye gulve mv. Boligen fremstår meget eksklusiv og velindrettet med store lyse stuer iåben forbindelse til det store køkken, 3 badeværelser samt 6 værelser. Med denne boligenhed, så får du god plads til hele familien, hvor der vil være alle muligheder, for at kombinere dit privatliv med erhvervslivet. Til boligen hører også en dobbelt garage samt udhus. Her er god plads til opbevaring samt parkering. Dertil er der sammenhængende med boligen, en stor indendørs svømmingpool med tilhørende separat bad og toilet. Her er udgang til en stor eksklusiv træterrasse, som virkelig indbyder til hygge og hvor man er meget ugeneret og hvor man kan sikre sig sollys det meste af dagen. Der er desuden en velanlagt og indhegnet have med stor græsplæne og en charmerende pergola i bunden af haven. Så her er god mulighed for at nyde de dejlige sommeraftener på terrassen, hoppe en tur i poolen selv på de kolde dage og samtidig gøre brug af den flotte istandsatte bolig.
 
Erhvervsdelen ligger ud mod vejen, hvor boligen ligger trukket tilbage på grunden. Der er stor befæstet og kørefast indkørsel og manøvre-plads på grunden. Den 405 m2 store erhvervsdel udgør en selvstændig bygning med eget indgangsparti samt portadgang i fronten med høj port til store køretøjer. Bygningen er indrettet med reception, store og lyse kontorer, gode personalefaciliter, lager samt høj hal i forbindelse med den store port. Der er desuden showroom på 1. sal over kontorerne. Lokalerne fremtræder i meget god vedligeholdelsesmæssig stand, og indretningen er særdeles god til mange formål. Ejendommen er særdeles velegnet til virksomheder indenfor engroshandel, VVS, entreprenør, plæneklipperservice, internet handel, tømrer, murer, smed, vognmand, produktion, montage mv.
 
Man kunne også forestille sig, at erhvervsbygningen blev indrettet til Box udlejning, som er meget efterspurgt i byen. Det ville kunne generere en betydelig lejeindtægt, som evt. kunne suppleres med en lejeindtægt for udlejning af kontorafsnittet. Erhvervsdelen kunne naturligvis også lejes ud til mange andre formål. Udlejning af erhvervsdelen ville betyde, at køber kan bo i den eksklusive bolig for meget få penge, da lejeindtægten ville kunne dække en stor del af huslejen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1971
Ombygget 1975
Rum 5
Plan 2
Boligareal 293 m²
Garage 47 m²
Lagerbygning - Erhverv 405 m²
Grundareal 3.337 m²
Økonomi
Kontantpris 4.245.000 kr.
Ejerudgift 3.205 kr.
Finansiering
Udbetaling 215.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 20.819 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 16.825 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 93.544
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 0,92%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Lunderskov

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lunderskov
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Godt naboskab

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.