Skovridergårdsvej 60A, 2. 16.
2830 Virum

  • Kontantpris 9.495.000 kr.
  • Ejerudgift 7.016 kr.
  • Boligareal 157 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Lejlighed

Skovridergårdsvej 60A, 2. 16.
2830 Virum

  • 9.495.000 kr. 157 m² 4 rum

Unik penthouselejlighed på 157 m2 + 68 m2 privat tagterrasse

Midt i Virum ogøverst i opgangen udfolder denne store luksuslejlighed sig i et stemningsfyldt kvalitetsbyggeri fra 2020. Her går plads,æstetik og beliggenhed op i en højere enhed på en helt ideel måde. Lejligheden er perfekt til jer, der er på udkig efter en nybygget bolig med optimale leverum såvel ude som inde– og samtidig placeret tæt på transport og indkøb. Man træder ind i en meget rummelig entre med god mulighed for opbevaring og møblering, herfra er der ganske praktisk også adgang til det ene af lejlighedens to badeværelser. Boligens signatur er det rummelige opholdsmiljø og den usædvanligt store tagterrasse, der på sjældent elegant vis glider sammen og giver en helt fantastisk rumoplevelse både ude og inde.
 
Opholdsmiljøet beriges af fantastiske lysindfald og skønne udsigter via de store vinduespartier mod hele tre verdenshjørner og den ekstra gode lofthøjde i lejligheden bidrager naturligvis til den særegne totaloplevelse. Tagterrassen og stuen er endvidere perfekt orienteret i forhold til solen som kan nydes helt fra om formiddagen til solnedgang. Den private tagterrasse på 68 m2 giver en unik mulighed for at skabe en fantastisk udendørs”stue” med forskellige udemiljøer, grill og store grønne planter eller små træer. Det indendørs opholdsmiljø med stue og køkken-alrum er som nævnt særdeles rummeligt men samtidig så veldisponeret at det er nemt at indrette på den måde man måtteønske. Det stilrene køkken med den store fritståendeø har masser af plads i de mange skuffer, der er Quooker og alle hvidevarer fra Siemens.
 
Lejligheden har også to meget heldigt placerede soveværelser med franske altaner i glas, det ene soveværelse med walk-in-closet- og videre adgang til lejlighedens andet badeværelse. Skulle I få brug for et tredje soveværelse, kan dette let etableres i en del af stuen og indgå naturligt i lejligheden. Hele lejligheden har gulvvarme og der er lydisolerende glas i vinduerne. Der er elevator i opgangen, og til denne lejlighed hører både et særligt stort kælderrum samt en tilkøbt privat P-plads.
 
Prikken over i’et er naturligvis beliggenheden, hvor I har bekvem gåafstand til alt, hvad I skal bruge i hverdagen. Få skridt bringer jer til adskillige muligheder for dagligvareindkøb eller til Virum Station med direkte forbindelse til København. Lyngby nås desuden på fem minutter og Holte ligeledes på få minutter. Naturen er samtidig bragt helt tæt på med to minutters gang til skoven. Sjældent udbudt lejlighed som skal opleves.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke A2015
Byggeår 2020
Etage 2.
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 157 m²
Erhverv 3412 m²
Erhverv 3.412 m²
Økonomi
Kontantpris 9.495.000 kr.
Ejerudgift 7.016 kr.
Finansiering
Udbetaling 475.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 54.544 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 43.833 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 58.075
Skatteprocent 24,38%
Grundskyld 21,485‰
Kirkeskat 0,61%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Virum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Virum
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren