Bønfeltvej 18, Astrup
9510 Arden

  • 2.295.000 kr. 300 m² 3 ha 8 rum
  • Kontantpris 2.295.000 kr.
  • Ejerudgift 2.498 kr.
  • Boligareal 300 m²
  • Grundareal 3 ha
  • Rum 8
  • Energimærke

Rummelig landejendom midt i naturen

Her er ejendommen til den pladskrævende familie. Dine, mine og vores børn eller måske bofællesskab med bedsteforældrene udgør oplagte beboerkonstellationer, når du skal udnytte denne ejendoms potentiale. Generationsboligen byder nemlig på masser af kvadratmeter, der er udnyttet optimalt med soveafdeling på første sal samt en separat lejlighed blandt stueetagens opholdsmiljøer. Alt dette fuldendes af udsigten til skov og marker på den cirka 3,1 hektar store grund. På Bønfeltvej 18 toner den flotte og velholdte ejendom. Vinduerne er skiftet i 2021, og i sammeår er gavl e og udhæng renoveret, mens taget er malet og algebehandlet. Indenfor opdager du, at beliggenhedens naturskønne vidder også bliver et tema i boligens indre. Via store vinduespartier fremstår det grønne farvespil som en idyllisk baggrundskulisse, der kun bliver endnu bedre af de mange dyr, der gæster matriklen. Rådyr, grævlinge, agerhøns og utallige andre fugle udgør dermed et dynamisk udsyn, når du slænger dig i stuens bløde møblement eller sætter dig ved spiseafsnittet. Her nyder du også varmen fra brændeovnen, mens en lækker duft breder sig fra køkkenet ved siden af. Gulvvarmen mærker du på badeværelset, der deler væg med et disponibelt rum. I den modsatte ende fremstår endnu et bad, et tekøkken og to værelser som en separat afdeling, enhver teenager vil elske at indtage. Imens kan resten af familien udnytte de fire værelser, stuen og det disponible rum på første sal. Udenfor finder du en indhegnet og spændende have med forskellige træer med frugt og nødder. Derudover er jorden udlagt som en mark med juletræer og et skovareal, hvor gåturene kalder. Detøvrige nærmiljø byder på cykelafstand til indkøb og friskolen i Astrup.
Boligfakta
Type Landejendom
Energimærke D
Byggeår 1917
Ombygget 1976
Rum 8
Bad 2
Plan 2
Boligareal 300 m²
Udhus 90 m²
Grundareal 3 ha
Økonomi
Kontantpris 2.295.000 kr.
Ejerudgift 2.498 kr.
Finansiering
Udbetaling 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.794 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.359 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 41.662
Skatteprocent 25,9%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 1,15%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Astrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Astrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her handler vi

"Vi har naturligvis den lokale Daglig Brugs. Der er altid god kundeservice og de gør hvad de kan for at skaffe det man lige mangler. Den besøger vi flere gange om ugen. Ellers handler vi også i Skørping og Hadsund- alt efter hvad der lige er nemt. "

Derfor flyttede vi hertil

"Vi forelskede os rigtig meget i naturen herude. Der er et rigt dyreliv og det er rigtig hyggelig at sidde og spise sin morgenmad- og en hare eller agerhøne så kommer hen over græsplænen. Ørnene fra vildmosen flyver ofte over grunden og området og tranerne yngler også så tæt på at vi hører dem trompetere både forår og efterår. Huset var naturligvis også en rigtig vigtig ting for os. Det er så rummeligt at det kan bruges på mange måder. Men bedst af alt er pladsen og lyset der er i huset. Der er god plads til hobby, børn og gæster. Tidligere har huset også været brugt som generationsbolig. "

Sådan er kvarteret

"Astrup er en dejlig by og det er nemt at være tilflytter. Vi er blevet taget godt imod i byen og vi har altid følt os velkomne. I det hele taget er Astrup en meget aktiv by, idræt, fælles julefrokost på kroen, friskole, byfest og i det hele taget en god stemning. "

Det viser vi vores gæster

"Folk bliver helt naturligt tiltrukket af alt det lys der er i huset- lige som en gåtur i haven og på markerne altid er dejlig."

Her slapper vi af

"Vi bruger vores terrasser rigtig meget. Der er ly og læ for blikke, vind og et hyggelig gårdmiljø. Ellers er familien rigtig meget i stuen- fordi den er så rummelig og et naturligst samlingspunkt. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.