danbolig Himmerland - Støvring

Jernbanegade 18 9530 Støvring
Onsdag 08:30 - 16:30
Torsdag 08:30 - 16:30
Fredag 08:30 - 15:30
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 08:30 - 16:30
Tirsdag 08:30 - 16:30

Velkommen hos danbolig Himmerland - Støvring.

Velkommen hos danbolig Støvring, din lokale ejendomsmægler i Støvring
Lokalkendskab til fingerspidserne og ejendomsmæglerservice helt i top - det er kort sagt de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler, hvis du står og skal sælge din bolig. For med os i spidsen for dit boligsalg skal du ikke tænke på noget. Vi har nemlig tjek på alt fra start til slut i processen, og dét er med til at give dig tryghed hele vejen.

Med udgangspunkt fra vores kontor i Støvring, dækker vi hele Rebild kommune og omegn. Så uanset om du er på jagt efter en ejendomsmægler til at sælge hus i Skørping, Suldrup, Øster Hornum, Arden, Terndrup, Bælum, Blenstrup eller Kongerslev, står vi klar til at yde den bedste service og sikre dig det optimale boligsalg.

Ud over villær sælger vi landejendomme, andelsboliger, ejerlejligheder og liebhaverboliger, så uanset boligtype skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. For ud over den gode service lægger vi også vægt på at ramme den helt rigtige pris.

Fokus på dine behov
Vi er et ungt og nytænkende ejendomsmæglerteam med høj faglighed og med stor fokus på troværdighed. Vi kan derfor tage hånd om alt papirarbejdet og det praktiske i forløbet. Vi sikrer ekspertisen, så der ikke opstår problemer med det juridiske, og vi har ressourcer til at følge op og gå i dybden til gavn for dig, uanset om du skal sælge eller købe en bolig.

Vi lægger vægt på at møde dig med empati og tilpasse forløbet efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge en bolig, og vi gør vores til, at processen bliver en go oplevelse. Vi tager os tid til at høre historien og tilpasser salgsarbejdet efter behov. Nogle har brug for, at det går hurtigt, andre ønsker måske helst et skuffesalg. Med løbende opdateringer og statusmøder ved du også hele tiden, hvor vi er i processen.

Professionelt markedsføringssetup
Vælger du os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Din bolig bliver præsenteret på vores prisvindende hjemmeside danbolig.dk, med topprofessionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online.

Kontakt os for uforpligtende salgsvurdering.

På jagt efter en ejendomsmægler i Støvring? Uanset om du skal købe eller sælge, står vi klar til at give dig den bedste oplevelse. Kontakt os i dag og oplev forskellen.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,88 ud af 10

baseret på 36 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Landejendomme

Rækkehuse

Følg også med her

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/10
Alternate Text
Solgt

Tak til både Nicolai og Charlotte for et rigtigt godt og hyggeligt samarbejde samt jeres altid gode humør og professionelle hjælp. I er nogle dygtige unge mennesker. I fik hurtigt solgt vores mors hus i Gravlev, og vi har været super godt tilfredse med samarbejdet. Skal vi sælge hus en anden gang, bliver det igen danbolig Støvring.

– Volbjerg 17, Gravlev
Alternate Text
Solgt

I forbindelse med salget af vores mors hus, vil vi gerne takke for jeres dybt professionelle måde at arbejde på. Vi har fra første minut følt os meget trygge med at overlade salget til jer. Vi er i alle salgets faser blevet informeret og vejledt, så vi altid har været sikre på, at I har gjort alt der var praktisk muligt, for at sikre et salg. Også selv om der (I vores optik) var stille perioder, blev vi beroliget af jer med ordene: "Der er masser af aktivitet, og salget skal nok komme." Og ja salget kom og vi er meget tilfredse med hele forløbet. Med venlige og taknemmelige hilsener.

– Skovmarken 28
Alternate Text
Solgt

Kun ros herfra til danbolig og Nicolai. Hurtige tilbagemeldinger og rigtig godt styr på prisniveauet i 9510 Arden. Vil helt sikker bruge dem igen!

– Skovmarken 30
Alternate Text
Solgt

Danbolig Støvring har været en yderst kompetent og professionel ejendomsmægler og sælgerrådgiver i forbindelse med salget af vores ejendom. Lige fra indledende samt uforpligtende salgsvurdering til underskrivning af købsaftale en måned senere har vi følt os virkelig godt informeret og vejledt om forløbet. Vi ønskede et diskret skuffesalg af vores ejendom, og alligevel blev ejendommen solgt på en måned efter 3 fremvisninger. Vi vil til enhver tid anbefale Danbolig Støvring til andre, som overvejer/ønsker at sælge deres ejendom.

– Ulrichsvej 15
Alternate Text
Solgt

Det har været en fornøjelse at have Danbolig til at sælge vores hus. Fra vurdering af huset, til et salg, har vi fået en upåklagelig og god oplevelse. Vi har haft at gøre med meget kompetente, professionelle og fagligt dygtige mæglere, der har sørget for, at vi har følt os trygge igennem hele forløbet. For os var det vigtigt med en mægler, der delte vores passion for huset, og som arbejdede struktureret og holdte ord omkring aftaler og opfølgning. Det levede Danbolig i den grad op til. Vi vil uden tvivl vælge Peter og hans team igen.

– Rådyret 42
Alternate Text
Solgt

Der skal lyde et kæmpe tak – og anerkendelse af – det meget professionelle stykke ”håndværk” som danbolig Støvring leverede i forbindelse med salg af vores bolig. Lige fra første henvendelse, har vi mærket et meget højt ejerskab og personlig interesse i at levere den bedst mulige oplevelse og proces som var muligt. Allerede ved første besigtigelse ifm. salgsvurdering, udarbejdelse og præsentation af salgsstrategi og ved fremvisninger af boligen igennem listeperioden, blev vi trygt guidet igennem processen vedr. valg og beslutninger der skulle træffes. Dette krydret med en fejlfri og hurtig tilbagemelding fra potentielle købere efter hver fremvisninger – og toppet af en intens og (som lovet) meget kort salgsperiode – gjorde den samlede oplevelse helt unik. Vi vil til enhver tid vende tilbage til danbolig såfremt behovet for deres ekspertise opstår igen, samt give vores varmeste anbefalinger til alle der står på tærsklen til at sætte deres bolig til salg. Med venlig hilsen: Dennis og Christina, Skørping

– Rundhøj 6
Alternate Text
Solgt

TAK til Christina, Nicolai og Peter i Danbolig for et varmt, professionelt og nærværende samarbejde ved salget af vores fædrene gård! Vi er så tilfredse! Hilsen Michael og Dorte

– Hjortholmvej 52, Albæk
Alternate Text
Solgt

Samarbejdet og processen med ovenstående, har Nicolai udført på en meget professionel måde. Sparring med Nicolai under hele processen har medvirket til at jeg både har kunnet træffe de helt rigtige valg og dermed også komme i mål på lige netop den måde, som er den rigtige for mig som bolig sælger. Det var lige præcis det jeg søgte, da jeg valgte Nicolai, og Nicolai har indfriet mit ønske. Den menneskelige indsigt Nicolai har udvist kombineret med faglig kompetence, har bevirket at jeg både har følt mig tryg ved at have Nicolai som sælger og hvis der er opstået spørgsmål, har Nicolai ALTID været parat til at bruge tid på at svare. Og ikke mindst Nicolai’s positive indstilling og gode humør har medvirket til, at processen med at komme i mål også har været fyldt med sjove oplevelser.

– Myhlenbergvej 61, Vejrholt
Alternate Text
Solgt

Er blevet mødt utroligt respektfuldt. De formår både at forstå menneskerne bag, men også sælge. Der er styr på tingene og man kan trygt overlade det til dem. Kan give de bedste anbefalinger herfra. Tusind tak for et rigtigt godt samarbejde. I har vare gjort det godt!

– Bavnebakken 84
Alternate Text
Solgt

Tusind tak til danbolig Støvring for at sælge mit hus på Solvang 6. Det har været et rigtig godt forløb med hurtige tilmeldinger og grundig opfølgning på alle kunder. Salgsforløbet har været præget af tryghed og godt samarbejde. Skal du sælge dit hus i Støvring eller omegn, så får danbolig mine varmeste anbefalinger.

– Solvang 6

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 2 butikker

Se vores butikker
Villa
Nyhed!

Sandgraven 6, Øster Hornum, 9530 Støvring

1.795.000 kr. 150 m² 6 rum
Villa
Nyhed!

Tyttebærvej 14, 9530 Støvring

3.095.000 kr. 152 m² 5 rum
Hyggelig landvilla med udsigt
Landejendom

Hestholmvej 5, Nr. Kongerslev, 9293 Kongerslev

1.295.000 kr. 116 m² 4 rum
Villa

Møllebakken 10, 9530 Støvring

1.995.000 kr. 130 m² 4 rum
Villa

Spættevej 2, Rold, 9510 Arden

698.000 kr. 110 m² 3 rum
Villa

Miehesgade 11, 9510 Arden

1.595.000 kr. 171 m² 5 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Himmerland - Støvring
Jernbanegade 18
9530 Støvring

CVR: 40237267
DB Himmerland – Støvring Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea, Nordea Kredit

Dansk Boligforsikring, Alm. Brand, FRIDA, ETU

Esoft, Norden Advokatfirma, Roldskov Bladet

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Provision

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.