Joansvej 97H, Vesterhave
4736 Karrebæksminde

  • 1.995.000 kr.60 m²4 rum
  • Kontantpris 1.995.000 kr.
  • Ejerudgift 1.178 kr.
  • Boligareal 60 m²
  • Grundareal 411 m²
  • Rum 4

Charmerende fritidshus i Karrebæksminde

På Vesterhave i Karrebæksminde finder I dette fine og meget velholdte fritidshus på Joansvej 97H. Her får I et skønt sted at tilbringe de næste mange weekender og ferier i rolige omgivelser tæt på vandet, som I sågar har kig til fra huset. Velkommen til.

Med dette som jeres kommende fristed bliver I en del af et roligt og naturskønt kvarter med omkring ti minutters gang til stranden og vandkanten. Karrebæksminde gemmer også på indkøb, spisesteder og en hyggelig lystbådehavn, der kalder på et besøg i den lune årstid.

I vender hjem til et lyst, træbeklædt fritidshus som stort set er totalrenoveret i år 2000 med hvide vinduesrammer og døre ledsaget af et mørkt tag. Ejendommen er højt placeret i området, hvilket giver jer et flot udsyn til nabohusene og mod vandet. Grunden inkluderer også et isoleret anneks med to disponible rum, det ene er oplagt som et værksted, mens det andet har to sovepladser.

De solrige måneder tilbringes i haven på græsplænen og på den store, let hævede træterrasse, som smyger sig langs tre af husets sider. Der er plads til at nyde morgenkaffen på den østvendte terrasse, mens dagtimerne og de tidlige aftener nydes i solen på den sydlige og den vestvendte side.

Selve boligen rummer 60 m2, som er ombygget i 2015, hvor der blev etableret endnu et værelse og en stue med kig til vandet. Hele feriehuset fremstår lyst og hyggeligt med loft til kip og rum til at samles på kryds og tværs. Det hvide, tidløse køkken er opsat i en vinkelform i forbindelse med den store, todelte stue med en rustik brændeovn. Stuen kan både arrangeres med et spisebord og bløde møbler. Resten af hjemmet har yderligere et værelse samt et badeværelse med en muret bruseniche og mulighed for vaskefaciliteter.

Kontakt os for en fremvisning.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1965
Ombygget 2015
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 60 m²
Grundareal 411 m²
Økonomi
Kontantpris 1.995.000 kr.
Ejerudgift 1.178 kr.
Finansiering
Udbetaling 100.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.934 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 8.037 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 83.801
Skatteprocent 25%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Karrebæksminde og Karrebæk

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Karrebæksminde og Karrebæk
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.