BEMÆRK! 2 badeværelser
Rækkehus
Ny pris!

Krengerupvænget 13
5230 Odense M

  • 3.195.000 kr. 110 m² 4 rum
  • Kontantpris 3.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.702 kr.
  • Boligareal 110 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Fantastisk enderækkehus i attraktive Hinderuplund

Ønsker du en af de attraktive rækkehuse i Hinneruplund, hvor denne model både har tilbygning, så du får en større stue, en større kælder, 2 badeværelser samt komforten ved at kunne parkere ved dit hus? Din boligjagt kan stoppe her - Velkommen til Krengerupvænget 13, 5230 Odense M!

Beliggenheden er fantastisk, yderst eftertragtet og bliver kun endnu bedre i de kommende år. På cykel er der få minutters pedaltrampen til det kommende supersygehus, samt til Syddansk Universitet og flere indkøbsmuligheder som eksempelvis Meny og COOP 365, samt Rosengårdscentret, hvor det tager 9 minutter på cykel og 12 min til gågaden, så boligen befinder sig midt i det hele. Der er endvidere gåafstand til skole og børnehave.

Huset står gennemgående flot, moderne og velholdt, og giver adgang til nogle lækre løsninger, der beriger dit kommende hjem med nogle gode stunder, i mange år frem. Om det er den rummelige stue du skal opholde alle gæsterne i, eller den fantastiske vestvendte terrasse, med læ, og sol hele dagen, så kan huset det hele. Som et af de få huse i området har denne udgave også 2 badeværelser, så hverdagen nemt kan glide, uagtet hvor mange teenagere der bor i huset, eller hvor mange gæster I har.

Huset har 3 gode værelser, et stort rummeligt og lyst køkken alrum, 2 badeværelser, og en stor underetage på hele 54 m2 - dvs. samlet 164 disponible kvadratmeter! I husets værelser, køkken og stue er der gennemgående bøgeparket trægulve som står flot i hele huset, og nemt kan slibes, hvis de skal genopfriskes når I flytter ind.

Udendørs findes udover den skønne hævede terrasse også en nem have med fliser og græs, hvor børnene kan lege i haven, imens forældrene sidder og nyder terrassen og haven. Bagerst findes et stort udhus til haveredskaberne. Haven kan både tilgås fra stuen, samt kælderen, og der er ind og udgang til haven bagest i haven.

Det her er en bolig, som I skal se for at få alle detaljerne med! I kan ringe og bestille en fremvisning allerede i dag på 7878 9057. Vi fremviser boliger alle ugens 7 dage – Ring til os alle dage mellem 8– 22 for en aftale.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1958
Ombygget 2005
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 110 m²
Kælder 54 m²
Udhus 20 m²
Grundareal 257 m²
Økonomi
Kontantpris 3.195.000 kr.
Ejerudgift 2.702 kr.
Finansiering
Udbetaling 160.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 17.922 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 14.323 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 209.690
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 5,7‰
Kirkeskat 0,68%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Munkebjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Munkebjerg
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Kilde: baseret på brugerstemmer
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"stort og rummeligt rækkehus. tæt på alt. Overskuelig have. ikke så meget trafik, grundet den lukkede vej. tæt på natur med to parker for enden af vejen og skovsøen tæt på. Altid ledige parkeringspladser. Gode muligheder for at have overnattende gæster. Stor kælder med plads til hobbys og opbevaring."

Sådan er kvarteret

"Godt naboskab. Mange børnefamilier. Grundejerforeningen afholder forskellige arrangementer hvor man mødes med naboerne. Stille og roligt. "

Det viser vi vores gæster

"Den hyggelige træ terrasse, hvor der er sol eftermiddag og aften. Kælderetagen hvor overnattende gæster har egen indgang, bad og toilet. Den store stue hvor der er plads til mange gæster. de fine parker for enden af vejen."

Her handler vi

"Lidl, Daglig Brugsen, Coop365, Meny, Bilka"

Her slapper vi af

"I kælderen med playstation, i sofaen hvor vi hører musik eller ser film, på terrassen. Børnene kan lide at tegne ved barbordet, når vi forbereder mad, hvilket giver ro for os alle."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi ønsker at flytte tættere på vores arbejde for at få mere tid med vores børn. "

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Hjallese

Liebhaver
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Fraugde Byvej 5, Fraugde, 5220 Odense SØ

276 m² 7 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Åbrinken 9, 5220 Odense SØ

133 m² 4 rum
Solgt september 2024
Rækkehus
Solgt

Guldsmedevænget 229, Hjallese, 5260 Odense S

105 m² 5 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Stenløsevej 94, Hjallese, 5260 Odense S

151 m² 5 rum