Villa

Holmeengen 25, Gundsømagle
4000 Roskilde

  • Kontantpris 5.695.000 kr.
  • Ejerudgift 4.498 kr.
  • Boligareal 246 m²
  • Grundareal 822 m²
  • Rum 9
  • Energimærke
Villa

Holmeengen 25, Gundsømagle
4000 Roskilde

  • 5.695.000 kr. 246 m² 9 rum

God planløsning og god beliggenhed med grønne arealer som bagbo !

Nyere lavenergi villa til den pladskrævende familie fra 2016 med dobbelt integreret carport, beliggende på ugenert grund med grønt areal som bagbo. Her får man en planløsning, der er perfekt til familien med behov for mange værelser og stort køkken/alrum med loft til kip. I carport, er der indgang til rummeligt bryggers. Herfra adgang til husets hjerte - det store køkken/alrum, hvor et værelse er lagt til og nu åbner op for mulighed, for større sammenkomster. Herfra er der adgang til fordelingsgang med 6 større værelser. Et badeværelse med brus opført af tidsløse materialer, Gæstetoilet og entre. I forlængelse af alrum, er der adgang til stuen med udgang til terrasse og adgang til forældre soveværelse med eget badeværelse. En bolig med god plads, masser af m2 at boltre sig på og så tillige beliggende på en grund, der er nem at holde. Flisearealer med plads til udendørs sammenkomster, og en have med plads til leg eller mulighed for, at lade sin fantasi udfolde sig. 
 
Velkommen til den sammenbragte familie eller familien med behov for mange m2.  
 

Gundsømagle er en mindre by  i Roskilde kommune med lidt over 2000 indbyggere og  beliggende ca. 10 minutters kørsel nord for Roskilde og med ca. 40 minutters kørsel til København. I byen ligger der en af Roskildes kommunes velfungerende skoler, børneinstitutioner og dagplejemuligheder. Indkøbsmuligheder kan findes på "Rosentorvet" i Gundsømagle med bl.a. en Dagli' Brugs. og andre specialbutikker. 
 
I Gundsømagle findes også den meget anvendte  Guldysseskov som har flere stier til både cykel- og gåture . Tæt på Gundsømagle, findes der i den større naboby Jyllinge 2 lystbådehavne og den gamle fiskerihavn, flere indkøbsmuligheder samt en masse idrætsfaciliteter,  bl.a. fitnesscenter og svømmehal.
 
Ca 10 min kørsel fra Gundsømagle ligger Roskilde der med rette er  blevet kaldt Danmarks første hovedstad. Den opstod samtidig med samlingen af Danmark under Harald Blåtand og blev fra begyndelsen hovedbyen i riget. Roskilde er i dag en by med ca. 51.000 indbyggere. Roskilde er i dag en driftig by. Byens karakter er præget af bevidstheden om stedets historiske prestige og rige nationale kulturarv. I den bevidsthed ligger der forståelse for, at arven forpligter til en fortsat udvikling, som kan fastholde Roskildes enestående position blandt de danske byer. Gågaden i Roskilde er et besøg værd. En hyggelig strøgtur gennem hovedstrøget Algade og gågaden Skomagergade giver en ægte oplevelse af et hyggeligt dansk købstadsmiljø. Oplev også de smalle og hyggelige stræder som Roskilde er så rig på. Aktiviteter : Roskilde kommune er aktiv indenfor al sport, f.eks. tennis, ridning, fitness, håndbold, fodbold, sejlads, svømning osv. Et hav af foreninger!
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke A2020
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 2016
Rum 9
Bad 2
Toilet 3
Plan 1
Boligareal 246 m²
Carport 35 m²
Grundareal 822 m²
Økonomi
Kontantpris 5.695.000 kr.
Ejerudgift 4.498 kr.
Finansiering
Udbetaling 285.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 32.702 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 26.141 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 90.931
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 7,4‰
Kirkeskat 0,84%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Gundsømagle

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Gundsømagle
Rigt foreningsliv
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Jyllinge

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Møllevej 3, 4040 Jyllinge

79 m² 3 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Dragevej 11, 4040 Jyllinge

142 m² 6 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Kløverengen 2, 4040 Jyllinge

104 m² 4 rum
Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Tværvej 10, 4040 Jyllinge

191 m² 6 rum