Storkevej 32
4040 Jyllinge

  • 2.895.000 kr. 93 m² 3 rum
  • Kontantpris 2.895.000 kr.
  • Ejerudgift 3.620 kr.
  • Boligareal 93 m²
  • Grundareal 1.210 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Køb inden den 31.05.2022 og få kr.100.000,- af sælger !

Klassisk villa opført i træ usædvanlig smukt beliggende med udsigt til engen hvor får går og græsser om sommeren. Her kan I ikke få bedre natur og mere fred og ro. Boligen er opført i l987 og istandsat løbende. Når man ankommer til boligen, mødes man af en ro der får en ned i lavere gear. Bilen kan holde i carporten og herefter træder man ind i entreen, hvorfra man kan gå ud på det lyse badeværelse med rummelig bruseniche. Soveværelse ligger ud til entre. Herefter træder man ind i det store lyse køkken/alrum, der eråbent til stuen hvor det store vindue giver mulighed for at nyde udsigten til engen. I forlængelse af stue ligger et mindre værelse/kontor. Ved køkken er der adgang til både bryggers og udestue og den storeø giver mulighed for at holde gode sammenkomster med buffet. Den lyse udestue er med til at forlænge sommeren og den store træterrasseåbner op for masser af hygge.  En bolig der bør ses af dem somønsker fred, ro og sætter pris på naturen ogønsker en god gedigen bolig.
 
Jyllinge er en attraktiv perle ved Roskilde Fjord og er kun ca. 40 minutters kørsel fra Københavns centrum. Jyllinge er en by med masser af kulturhistoriske seværdigheder. Det gælder ikke mindst Jyllinge Kirke, som er en af landetsældste, men også den gamle fiskerihavn og Hellig Kors Kilde. Jyllinge er for køberne der sætter pris på naturen, gode og velfungerende daginstitutioner, skoler samt et stort udvalg af idrætsfaciliteter. I Jyllingecentret kan man foretage de almindelige hverdagsindkøb foruden et udvalg af specialbutikker sikrer, at man ikke nødvendigvis skal køre ud af byen. Roskilde Kommune Jyllinge ligger i Roskilde Kommune, som byder på mange smukke byer, herunder Jyllinge, en hyggelig by ned til Roskilde Fjord, og er desuden kun et smut i bil fra selve Roskilde by. Er centralt beliggende mellem Roskilde i syd og Frederikssund i nord. Der kører flere buslinjer og med tog kommer du let til Ølstykke for såvel Roskilde. Er du kørende i bil kommer du nemt og hurtigt på hovedveje og motorvej til alle retninger på Sjælland. 
 
Roskilde er med rette blevet kaldt Danmarks første hovedstad. Den opstod samtidig med samlingen af Danmark under Harald Blåtand og blev fra begyndelsen hovedbyen i riget. Roskilde er i dag en by med ca. 51.000 indbyggere. Roskilde er i dag en driftig by. Byens karakter er præget af bevidstheden om stedets historiske prestige og rige nationale kulturarv. I den bevidsthed ligger der forståelse for, at arven forpligter til en fortsat udvikling, som kan fastholde Roskildes enestående position blandt de danske byer. Gågaden i Roskilde er et besøg værd En hyggelig strøgtur gennem hovedstrøget Algade og gågaden Skomagergade giver enægte oplevelse af et hyggeligt dansk købstadsmiljø. Oplev også de smalle og hyggelige stræder som Roskilde er så rig på. Aktiviteter Roskilde kommune er aktiv indenfor al sport, f.eks. tennis, ridning, fitness, håndbold, fodbold, sejlads, svømning osv. Et hav af foreninger!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1987
Rum 3
Plan 1
Boligareal 93 m²
Carport 16 m²
Udestue 13 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 1.210 m²
Økonomi
Kontantpris 2.895.000 kr.
Ejerudgift 3.620 kr.
Finansiering
Udbetaling 145.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 14.228 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 11.537 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 89.447
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 25,69‰
Kirkeskat 0,84%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Jyllinge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Jyllinge
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter

1 lignende villa i nærheden til 2.500.000-3.300.000 kr. på omkring 93 m2

Se lignende boliger
Dejlig villa ved Ølstykke med en skøn udsigt
Åbent hus 22.maj kl. 11:50, kræver tilmelding
Villa

Svanholm Vænge 71, 3650 Ølstykke

2.895.000 kr. 96 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.