<br>

Merkurvej 4
4040 Jyllinge

  • Kontantpris 4.650.000 kr.
  • Ejerudgift 4.299 kr.
  • Boligareal 149 m²
  • Grundareal 955 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Merkurvej 4
4040 Jyllinge

  • 4.650.000 kr. 149 m² 5 rum

Gennemgribende moderniseret og indflytningsklar villa i det attraktive Planetvejskvarter

Vi har fået fornøjelsen af, at udbyde denne gennembribende moderniserede villa. Nuværende ejer, har istandsat villaen fra A-Z efter alle kunstens regler. Og mere  til ! Her er både nyere tag, vinduer, el, VVS, gulvkonstruktion osv.
 
I bydes velkommen i entre med stort indbygget skab med skydedøre, hvor hele familiens overtøj kan gemmes væk. Fra entre er adgang til gæstebadeværelse med flotte gråmelteret fliser. Fra fordelingsgang er adgang til skønt lyst åbent køkken/alrum. Køkkenskuffer og låger er MDF hvilket medfører at ridser, mærker, hakker nemt kan udbedres eller farven kan skiftes. Ovenlysvinduet over køkkenet giver et skønt lysindfald, ligesom store vinduespartier og udgang til nyopført træterrasse, bidrager til en lys og rummelig atmosfære. Adgang til stue kan tillukkes af franske lydisolerede døre. I stuen er der både plads til et stort sofaarrangement samt legeområde til børnene eller læsehjørne eks. Indbygningspejsen med varmeflytningssystem til husets værelser, bidrager til at nedsænke forbruget. Fra stuen er desuden udgang til hyggelig flisebelagt gårdhave med læmur og udendørspejs.
 
Fordelingsgangen giver adgang til tre gode soveværelser, hvoraf 'forældresoveværelset' ydeligere har et stort walk in closet. Husets store badeværelse emner af ekslusivitet lige fra flisevalget til specielbygget bordplade i afrikans Akacie træ. Uni-dræn er i begge badeværelser, udført således at fliserne går i ét og giver en særlig harmoni. Alle karme og vinduesplader er lavet med snedker fræsninger, hvilket giver en følelse af, at der er 'ekstra højt' til loftet.
 
Som om, at dette ikke var nok, er der ydeligere 68 m2 særdeles god og istandsat kælder, med duka one 50+ som er med til at sikre et sundt indeklima i kælder. I kælder er indrettet vaskerum som er indrettet ergonomisk korrekt, lækkert vinrum med fliser lagft i sildebensmønster og stort disponibelt rum med smagsfulde klinker. Der er seperat udgang til kælder.
 
Udendørs får i både gårdhave, stor træterrasse og lukket havemiljø primært med græs således, at I kan sætte eget præg eller bibeholde en nem og overskuelig have. Der er desuden kirsebærtræ og æbletræer.
 
Hér er boligen til den kræsne køber, som både sætter pris på praktik, beliggenhed, kvalitet og ekslusivitet. 
 
Jyllinge er en attraktiv perle ved Roskilde Fjord og er kun ca. 40 minutters kørsel fra Københavns centrum. Jyllinge er en by med masser af kulturhistoriske seværdigheder. Det gælder ikke mindst Jyllinge Kirke, som er en af landets ældste, men også den gamle fiskerihavn og Hellig Kors Kilde. Jyllinge er for køberne der sætter pris på naturen, gode og velfungerende daginstitutioner, skoler samt et stort udvalg af idrætsfaciliteter. I Jyllingecentret kan man foretage de almindelige hverdagsindkøb foruden et udvalg af specialbutikker sikrer, at man ikke nødvendigvis skal køre ud af byen.
 
Jyllinge er en hyggelig landsby som ligger mellem Roskilde og Frederikssund. Der kører flere buslinjer som sikrer jer nem adgang til Roskilde station hvorfra man kan tage tog til København. Her får man, foruden daginstitutioner, ligeledes gode velfungerende kommunalskoler.
Jyllinge er en hyggelig by ned til Roskilde Fjord, og er desuden kun et smut i bil fra selve Roskilde by.  Er du kørende i bil kommer du nemt og hurtigt på hovedveje og motorvej til alle retninger på Sjælland. Roskilde er med rette blevet kaldt Danmarks første hovedstad. Den opstod samtidig med samlingen af Danmark under Harald Blåtand og blev fra begyndelsen hovedbyen i riget. Roskilde er i dag en by med ca. 51.000 indbyggere. Roskilde er i dag en driftig by. Byens karakter er præget af bevidstheden om stedets historiske prestige og rige nationale kulturarv. I den bevidsthed ligger der forståelse for, at arven forpligter til en fortsat udvikling, som kan fastholde Roskildes enestående position blandt de danske byer. Gågaden i Roskilde er et besøg værd. En hyggelig strøgtur gennem hovedstrøget Algade og gågaden Skomagergade giver en ægte oplevelse af et hyggeligt dansk købstadsmiljø. Oplev også de smalle og hyggelige stræder som Roskilde er så rig på. Aktiviteter : Roskilde kommune er aktiv indenfor al sport, f.eks. tennis, ridning, fitness, håndbold, fodbold, sejlads, svømning osv. Et hav af foreninger!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1973
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 149 m²
Kælder 68 m²
Carport 42 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 955 m²
Økonomi
Kontantpris 4.650.000 kr.
Ejerudgift 4.299 kr.
Prisudvikling -5.01 %
Finansiering
Udbetaling 235.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 26.586 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 20.981 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 89.447
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 25,69‰
Kirkeskat 0,84%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Jyllinge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Jyllinge
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende villaer i nærheden til 4.000.000-5.300.000 kr. på omkring 149 m2

Se lignende boliger
5 værelser – 59 m2 højloftet garage
Villa
Nyhed!

Bøgevej 28, 3650 Ølstykke

4.295.000 kr. 170 m² 6 rum
Villa

Havholmgårdsvej 1, 4050 Skibby

4.595.000 kr. 170 m² 6 rum
Villa

Havholm Agervej 21, 4050 Skibby

4.395.000 kr. 155 m² 6 rum
Villa

Havholm Agervej 54, 4050 Skibby

4.295.000 kr. 150 m² 5 rum
Se lignende boliger
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.