Plutovej 22
4040 Jyllinge

  • Kontantpris 4.795.000 kr.
  • Ejerudgift 4.376 kr.
  • Boligareal 203 m²
  • Grundareal 952 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa

Plutovej 22
4040 Jyllinge

  • 4.795.000 kr. 203 m² 6 rum

Køb inden den 01.10.2022 og få kr.100.000,- af sælger over refusionsopgørelsen !

På en blind vej i Jyllinge ligger denne indflytningsklare villa med sjæl og charme. Villaen venter på børnefamilien, der drømmer om at have god plads. Etplansvillaens 203 kvadratmeter byder på fire værelser, to store badeværelser - det ene med dobbelt bruserkabine, to opholdsmiljøer og et bryggers. Skulle der være behov for yderligere værelser, kan opholdsmiljøet mod vejen let opdeles i to værelser, ligesom miljøet er velegnet til liberalt erhverv. Badeværelserne er udskiftet i hhv 2010 og 2011, og det samme gælder for døre og vinduer i hele boligen. Familiens samvær kommer i høj grad til at foregå i stuen, der er i åben forbindelse med køkkenet. Stuen kan med fordel indrettes med et stort sofaarrangement i den flisebeklædte del, mens I tættest på køkkenet arrangerer jeres spiseplads. Her kan hele familien være sammen imens der laves mad, lektier og hygges. Køkkenet er i tidløse, lyse Poggenpohl-elementer, hvor bordoverfladen rundt omkring kogepladerne er i praktisk afrikansk granit. Derudover får I dampovn og amerikanerkøleskab med praktisk door-in-door fuktion, hvor børnene selv kan lave sine isterninger. Fra stuen kan I træde ud på jeres delvist overdækkede terrasse, hvor I finder plads til at have et loungemiljø samt spise- og grill hjørne. Haven byder desuden på et fint græsareal med plads til børneleg, og bag huset er der en hyggelig morgenterrasse, et isoleret udhus med strøm, et brændeskur samt et drivhus. Fra adressen har I gåafstand til Jyllinge Centrets forretninger og dagligvarebutikker. Samtidig er I kun få min. gang fra Baunehøjafdelingen af Nordskolen samt Jyllinges fodboldstadion. Læg dertil, at køreturen til Roskilde kan klares på ca.15.min.
  
Jyllinge er en attraktiv perle ved Roskilde Fjord og er kun ca. 40 minutters kørsel fra Københavns centrum. Jyllinge er en by med masser af kulturhistoriske seværdigheder. Det gælder ikke mindst Jyllinge Kirke, som er en af landets ældste, men også den gamle fiskerihavn og Hellig Kors Kilde. Jyllinge er for køberne der sætter pris på naturen, gode og velfungerende daginstitutioner, skoler samt et stort udvalg af idrætsfaciliteter. I Jyllingecentret kan man foretage de almindelige hverdagsindkøb foruden et udvalg af specialbutikker sikrer, at man ikke nødvendigvis skal køre ud af byen.
 
Jyllinge er en hyggelig landsby som ligger mellem Roskilde og Frederikssund. Der kører flere buslinjer som sikrer jer nem adgang til Roskilde station hvorfra man kan tage tog til København. Her får man, foruden daginstitutioner, ligeledes gode velfungerende kommunalskoler.
Jyllinge er en hyggelig by ned til Roskilde Fjord, og er desuden kun et smut i bil fra selve Roskilde by.  Er du kørende i bil kommer du nemt og hurtigt på hovedveje og motorvej til alle retninger på Sjælland. Roskilde er med rette blevet kaldt Danmarks første hovedstad. Den opstod samtidig med samlingen af Danmark under Harald Blåtand og blev fra begyndelsen hovedbyen i riget. Roskilde er i dag en by med ca. 51.000 indbyggere. Roskilde er i dag en driftig by. Byens karakter er præget af bevidstheden om stedets historiske prestige og rige nationale kulturarv. I den bevidsthed ligger der forståelse for, at arven forpligter til en fortsat udvikling, som kan fastholde Roskildes enestående position blandt de danske byer. Gågaden i Roskilde er et besøg værd. En hyggelig strøgtur gennem hovedstrøget Algade og gågaden Skomagergade giver en ægte oplevelse af et hyggeligt dansk købstadsmiljø. Oplev også de smalle og hyggelige stræder som Roskilde er så rig på. Aktiviteter : Roskilde kommune er aktiv indenfor al sport, f.eks. tennis, ridning, fitness, håndbold, fodbold, sejlads, svømning osv. Et hav af foreninger!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1973
Ombygget 2010
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 203 m²
Udhus 14 m²
Grundareal 952 m²
Økonomi
Kontantpris 4.795.000 kr.
Ejerudgift 4.376 kr.
Finansiering
Udbetaling 240.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 28.037 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 22.125 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på det hele

Jyllinge er et fantastisk sted at bosætte sig, og byen ligger smukt ved Roskilde Fjord, hvilket giver jer masser af naturoplevelser. Fra adressen har I gåafstand til Jyllinge Centrets velassorterede specialforretninger og dagligvarebutikker. Samtidig er I tæt på flere daginstitutioner, Baunehøjafdelingen af Nordskolen samt sportsaktiviteter. Læg dertil, at køreturen til Roskilde kan klares på ca 15.min.

Kommunen i tal
Indbyggere 89.447
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 25,69‰
Kirkeskat 0,84%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Jyllinge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Jyllinge
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

2 lignende villaer i nærheden til 4.100.000-5.500.000 kr. på omkring 203 m2

Se lignende boliger
5 værelser – 59 m2 højloftet garage
Villa
Nyhed!

Bøgevej 28, 3650 Ølstykke

4.295.000 kr. 170 m² 6 rum
Villa

Havholmgårdsvej 1, 4050 Skibby

4.595.000 kr. 170 m² 6 rum
Se lignende boliger