Villa

Jyllingehøj 9
4040 Jyllinge

  • Kontantpris 4.595.000 kr.
  • Ejerudgift 3.874 kr.
  • Boligareal 189 m²
  • Grundareal 882 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa

Jyllingehøj 9
4040 Jyllinge

  • 4.595.000 kr. 189 m² 6 rum

Arkittekttegnet villa beliggende  få hundrede meter fra Roskilde Fjord !

Velkommen til en særlig arkitekt tegnet bolig i Jyllinge med en sublim beliggenhed kun få minutters gang fra Roskilde Fjord samt nærhed til alle bekvemmeligheder i byen. I bosætter jer i et kvarter,  hvor man for enden af vejen har adgang til et stort grønt fællesareal med petanque bane, plads til at spille fodbold og ikke mindst en badebro der anvendes af beboerne i området.   
 
Der venter indendørs en gennemført planløsning med separat børneafsnit og en forældreafdeling, ligesom der også er flere rummelige stuer og et pænt køkken med spiseplads. Hertil kommer en anvendelig kælder med blandt andet sauna og gildesal. Haven skal kort fortalt opleves med flere gode hyggekroge - ikke mindst kan den overdækket terrasse sikre jer gode dage udendørs  .  Alle hverdagens bekvemmeligheder såsom skole, indkøbsmuligheder, pasningstilbud og idrætsfaciliteter ligger som bonus inden for omtrent halvanden kilometers radius. I stueplan er der to skønne opholdsstuer med plads til flere forskellige indretningsmuligheder. De to stuer ligger i forlængelse af hinanden, og prikken over i’et er det fine lysindfald, der strømmer ind gennem de mange vinduespartier mod vest. Køkkenet fra HTH er endvidere velholdt med gode opbevaringsmuligheder. Huset byder på fire værelser, hvoraf to af dem er placeret i den separate afdeling mod vest. Alrum kan dog inddrages i børneafdeling og ændres til et værelse,  hvis behovet for flere værelser opstår.
 
En bolig med optimal planløsning,  for familien der kræver god plads i et eftertragtet kvarter.
 
Jyllinge er en attraktiv perle ved Roskilde Fjord og er kun ca. 30 km fra Københavns centrum bestående af lidt over 10.000,- indbyggere .  Der kører flere buslinjer som sikrer jer nem adgang til Roskilde station,  som ligger ca 15 km herfra. hvorfra man kan tage tog til København. Der er bus 600S til Ølstykke, i myldertiden hvert 10. min. og S-toget Ølstykke  kører også hvert 10. min. Der er gode og fri parkeringsmuligheder både i Ølstykke og Stenløse.
 
Jyllinge er en by med masser af kulturhistoriske seværdigheder . Det gælder ikke mindst Jyllinge Kirke, som er en af landets ædste, men også den gamle fiskerihavn og Hellig Kors Kilde. På det store grønne areal ved Hellig kors kilde  ligger Hellig kors kirke,  hvor der afholdes flere kuturelle begivenheder herunder koncerter.Jyllinge er for køberne der sætter pris på naturen, gode og velfungerende daginstitutioner, skoler samt et stort udvalg af idrætsfaciliteter herunder  flere sportshaller, svømmehal, minigolfbane, du kan dyrke paddletennins, alm. tennis, træne i stort fitnesscenter med flere holdtræninger. Der findes stor oplyst kunstof forboldbane/ anlæg.  Man kan i princippet dyrke de fleste former for sport.
 
For seniorer er der Værestedet samt Guldyssegård , hvor man kan tilmelde sig forskellige aktiviteter. Det særlige lys ved fjorden har gennem tiden været eftertragtet blandt mange kunstmalere og byen blev på et tidspunkt kaldt "mini Skagen". Her findes den store Lystbådhavn , den gamle fiskerihavn og en privat havn i nordmarken.I Jyllingecentret kan man foretage de almindelige hverdagsindkøb,  foruden et udvalg af specialbutikker der sikrer, at man ikke nødvendigvis skal køre ud af byen. 
 
I  Jyllinge  får man, foruden daginstitutioner, ligeledes 2  gode velfungerende kommunalskoler.  Gulddysseskov anvendes af mange til cykel- og gåture og indeholder også flere gode ruter til mountain bike. 
 
Jyllinge er en hyggelig by ned til Roskilde Fjord, og er desuden kun et smut i bil fra selve Roskilde by.   Er du kørende i bil kommer du nemt og hurtigt på hovedveje og motorvej til alle retninger på Sjælland - Jyllinge er byen du bør besøge !
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke E
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 1970
Rum 6
Bad 1
Toilet 4
Plan 1
Boligareal 189 m²
Kælder 120 m²
Carport 41 m²
Grundareal 882 m²
Økonomi
Kontantpris 4.595.000 kr.
Ejerudgift 3.874 kr.
Finansiering
Udbetaling 230.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 26.423 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 21.120 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Attraktiv beliggenhed

I bosætter jer på en stille og rolig vej med gåafstand til fjorden, som I finder under 500 meter fra adressen. Her er der et grønt fællesareal, som er ejet af grundejerforeningen, og I kan her spille både fodbold og petanque, ligesom der også er en badebro. Alle hverdagens bekvemmeligheder såsom skole, indkøbsmuligheder, pasningstilbud og idrætsfaciliteter ligger som bonus inden for omtrent halvanden kilometers radius.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 90.931
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 7,4‰
Kirkeskat 0,84%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Jyllinge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Jyllinge
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

3 lignende villaer i nærheden til 3.900.000-5.300.000 kr. på omkring 189 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
293 kvm at boltre sig på
Villa
Nyhed!

Stenlillevej 10, 3660 Stenløse

4.195.000 kr. 165 m² 6 rum
Åbent hus 5. maj 12:55, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Bygvej 24, 4040 Jyllinge

3.945.000 kr. 164 m² 5 rum
Villa

Karavelvej 27, 4040 Jyllinge

4.095.000 kr. 191 m² 5 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere villaer i Jyllinge

Seneste solgte boliger i danbolig Jyllinge

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Møllevej 3, 4040 Jyllinge

79 m² 3 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Dragevej 11, 4040 Jyllinge

142 m² 6 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Kløverengen 2, 4040 Jyllinge

104 m² 4 rum
Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Tværvej 10, 4040 Jyllinge

191 m² 6 rum