Villa

Stormarksvej 6
4040 Jyllinge

  • Kontantpris 6.495.000 kr.
  • Ejerudgift 4.013 kr.
  • Boligareal 204 m²
  • Grundareal 1.366 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa

Stormarksvej 6
4040 Jyllinge

  • 6.495.000 kr. 204 m² 4 rum

En sjældent udbudt perle med udsigt til marker og Roskilde fjord !

En sjældent udbudt perle med udsigt over marker og Roskilde fjord. Hvem skal være den heldige, nye ejer af denne unikke bolig? Her får man virkelig charme og naturen helt ind til kroppen.
 
Forestil jer, at I sidder og nyder et glas rose vin på altanen med udsigt og pludselig, står der råvildt og kigger ude fra marken, eller at I sidder på terrassen og griller med udsigt over den store parklignende have med masser af frugttræer, og ser at naboens heste er ude og græsse. Når I ankommer til ejendommen, er der mulighed for, at holde i indkørsel med plads til 2 biler samt derudover indrettet p-plads til flere biler  - en ren win win - her er plads til gæsterne. Boligen har gennemgået en større ombygning gennem tiden og har fået skiftet vinduer, døre, køkken, badeværelse og energikilde til luft-vand varmepumpe.
 
Boligen indeholder: Entre med god plads. Trappe til l. sal. Badeværelse med lyse fliser og brus. Garderobe skab har nedgang til en mindre kælder til opbevaring eller vinkælder. Fra entre træder man direkte ind i det store køkken/alrum med plads til gæster og fødselsdage for familien. Her kan også nydes ilden fra brændeovnen på de lidt kolde aftener. Man har også udgang til den store træterrasse, med smuk udsigt til haven. Bryggers er istandsat og fremstår lyst med god plads. Mellemgang med plads til lille make-up bord, da badeværelse er på modsatte side. Her inspireret af udlandet med detalje af sten fra syd Italien i brusenichen. De 2 håndvaske giver plads til flere på badeværelset på en gang. Fra mellemgang træder man ud i en ''ekstra udendørs stue'', som er lukket med glas og her er både plads til sofa og spisebord. I stueplan er de 2 værelser placeret i forlængelse af gang med egen dør ud til have. Herfra kan man træde ud til terrasse med vildmarksbad. Fra stueplan drages man af trappen til l. sal. Her kommer lyset fra syd en imøde. De synlige spær med loft til kip, giver en god rum fornemmelse.  Fra stue er mulighed for at sidde på altanen i læ af glas. Brændeovnen i stue giver også mulighed for, at nyde lidt varme. Et spændende rum med adgang til toilet og stort soveværelse, der nemt kan opdeles i 2 værelser. Fra stuen er der trappe til ekstra rum/hems, der giver nogle flere anvendelsesmuligheder.
 
Denne bolig, er for jer der sætter pris på naturen, fjorden og værdsætter at bo helt ugenert, men alligevel kort afstand til byen samt tæt på gode offentlige transportmuligheder til Roskilde og S-toget. Vejen lidt længere henne fører til sti som kan anvendes af børn, der skal i skole enten i Jyllinge el nærliggende Margretheskolen, der ligger blot få min gang herfra. 

 
Jyllinge har lidt over 10.000 indbyggere og er en attraktiv perle ved Roskilde Fjord og kun ca. 30 km fra København. Der er mulighed for at tage S-bus, som kører hvert 10. minut i myldretiden til Ølstykke eller Roskilde, hvorfra der er togforbindelse til København. Der er gode parkeringsmuligheder ved toget. Jyllinge er en by med mange kulturhistoriske seværdigheder. Det gælder ikke mindst Jyllinge Kirke, som er en af landets ældste, men også havnene og Hellig Kors Kirke, hvor der afholdes kulturelle begivenheder herunder koncerter. Jyllinge er for købere, der sætter pris på naturen, gode og velfungerende daginstitutioner og skoler samt et bredt udvalg af sportsfaciliteter. Det er en by med flere sportshaller, svømmehal, minigolfbane, paddeltennis- og tennisbaner, oplyst kunststofbane/fodboldanlæg samt stort fitnesstræningscenter med forskellige former for holdtræning. For seniorer findes bl.a. Værestedet samt Gulddyssegård, hvor man kan deltage i forskellige aktiviteter. Det særlige lys ved fjorden har gennem tiden været eftertragtet blandt mange kunstmalere og byen blev på et tidspunkt kaldt ”Mini-Skagen”. Her findes den store lystbådehavn, den gamle fiskerihavn samt en privat havn i den nordlige del af byen. I Jyllingecentret kan man foretage de almindelige hverdagsindkøb, foruden et udvalg af specialvarebutikker der sikrer, at man ikke nødvendigvis skal ud af byen. Ud over fjorden ligger Jyllinge også tæt på Gulddysse Skov, som mange anvender til cykel- og gåture og ture på mountain bike, hvor der er særskilte ruter forbeholdt dette formål. Jyllinge er en hyggelig by ned til Roskilde Fjord og kun et smut i bil fra selve Roskilde.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 1954
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 204 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 1.366 m²
Økonomi
Kontantpris 6.495.000 kr.
Ejerudgift 4.013 kr.
Finansiering
Udbetaling 325.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 39.629 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 31.165 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 90.931
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 7,4‰
Kirkeskat 0,84%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Jyllinge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Jyllinge
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

2 lignende villaer i nærheden til 5.500.000-7.500.000 kr. på omkring 204 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
Villa

Middelfartvej 3, Himmelev, 4000 Roskilde

6.245.000 kr. 182 m² 7 rum
Villa

Bjergvejen 15A, 3600 Frederikssund

7.500.000 kr. 175 m² 5 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere villaer i Jyllinge

Seneste solgte boliger i danbolig Jyllinge

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Plantagevej 15, 4040 Jyllinge

144 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Møllevej 3, 4040 Jyllinge

79 m² 3 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Dragevej 11, 4040 Jyllinge

142 m² 6 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Kløverengen 2, 4040 Jyllinge

104 m² 4 rum