Fuglesangsvej 8
3460 Birkerød

  • 8.295.000 kr. 220 m² 7 rum
  • Kontantpris 8.295.000 kr.
  • Ejerudgift 6.144 kr.
  • Boligareal 220 m²
  • Grundareal 1.132 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Rummelig villa med tilsvarende stor grund til den pladskrævende familie

Tag med til Birkerød og oplev denne rummelige og indbydende villa. Bliver huset jeres, kan I glæde jer til at flytte direkte ind og tilmed sammen med hele den store familie, for I får hele fem værelser til rådighed foruden to badeværelser med toilet, et gæstetoilet, flere stuer og et flot køkken fra 2014. Dertil kommer en anseelig grund med et væld af solsteder og hyggekroge.
 
Huset breder sig over to etager, og begge steder er både privatliv og samværet prioriteret. Sidstnævnte har især fortrinlige rammer i stueplanet, hvor maden tager form omgivet af hvidt, moderne køkkendesign, mens spisebordet dækkes i forlængelse. De bløde møbler står derefter klar i den lyse og rare stue, hvor brændeovnens knitrende flammer supplerer stemningen.
 
Med så veldisponeret et boligareal byder et væld af indretningsmuligheder sig til. Første sal blev færdigmeldt i 2012 og kan nemt blive domænet for gæster eller familiens teenagere, der således får en hel etage for sig selv med værelser, stuemiljø og et badeværelse. Imens er der yderligere tre soverum til rådighed i stueplanet. Udelivet har fantastiske vilkår, hvad end I nyder ugenerede og afslappende stunder på terrassen, er aktive med haveprojekter eller bare bevæger jer rundt blandt bevoksningen for at betragte de mange forskellige planters udtryk. Terrassen blev færdigbygget i 2012 med bl.a. mulighed for overdækning med den store markise. Imens er gemmeleg helt oplagt for de yngste, hvis I da ikke går uden for skellet og finder områdets fine legeplads.
 
I bosætter jer i et skønt område præget af smuk natur med sø og grønt omkring jer. Hverdagens gøremål er let tilgængelige, så I kan nemt komme til busstoppestedet, daginstitution og indkøb til fods. Skoletilbud såvel som S-toget fra Birkerød Station når I på cykel.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1954
Ombygget 2012
Rum 7
Bad 2
Toilet 3
Plan 3
Boligareal 220 m²
Carport 34 m²
Grundareal 1.132 m²
Økonomi
Kontantpris 8.295.000 kr.
Ejerudgift 6.144 kr.
Finansiering
Udbetaling 415.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 42.331 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 34.840 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

En god adresse

I bosætter jer i et skønt område præget af smuk natur med sø og grønt omkring jer. Hverdagens gøremål er let tilgængelige, så I kan nemt komme til busstoppestedet, daginstitution og indkøb til fods. Skoletilbud såvel som S-toget fra Birkerød Station når I på cykel.

Kommunen i tal
Indbyggere 57.247
Skatteprocent 23,09%
Grundskyld 22,93‰
Kirkeskat 0,57%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Birkerød

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Birkerød
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Med et hus fuld af børn og senere ikke mindst teenagere og diverse fester har vores hus på alle måder tjent os alle godt. Fra børnenes yngste år på egen hånd ud i den ’store verden’ i fællesarealet og kammerater har de kunnet 'give den gas' med hyggeaftner med venner, pyjamas og LAN-parties på 1.sal samtidig med at vi - ”de gamle” selv har kunnet have gæster eller bare en stille aften i stueetagen. Med 3 toiletter er der aldrig kø, hvilket også har sine fordele med mange unde mennesker i huset - alle tider af døgnet 😉 "

Sådan er kvarteret

"Fuglesangsvej er en dejlig fredelig vej med trafikbump, masser af gode naboer, den årlige vejfest og en velfungerende grundejerforening. Der er de senere år kommet mange ’nye’ børnefamilier til. Birkerød bymidte og stationen i gå- eller cykelafstand. Carinasøen og Kajerød å "lige uden for døren" med masser af uberørt natur. Gå- eller løbeture til Sjælsø med Jægerhytten, Ravnsnæs, badestranden eller fugleskjulet. Eller måske Birkerød sø rundt. "

Det viser vi vores gæster

"Vores skønne sydvestvendte terrasse har gennem årene fungeret som vores ’stue nummer to’ det meste af sommeren, og når den store markise er kørt ud, skal der mere end støvregn til, at vi rykker indenfor. Fra 1. sal har vi den skønneste udsigt over fællesarealet, skoven i det fjerne og solnedgang over Carinasøen og Høvelte."

Her handler vi

"Birkerød bymidte: Irma, Føtex, Netto, bager, sushi, tøjbutikker, boghandel, blomster og Kop & Kande. Og lokal biograf!"

Her slapper vi af

"Haven har lagt jord til både bålplads og snobrød, hytte i egetræet, trampolin og fodbold gennem årene og fællesarealet er forsat fast omdrejningspunkt for det årlige Sankt Hans bål, Fastelavnstøndeslagning mm. foruden legepladsen og diverse klasse - børnefødselsdags-arrangementer. I sensommeren kan du spise dig mæt i kirsebær, figner, blommerne og æbler fra haven - og det vi ikke kan spise fryses ned og laves til saft. Vores bærbuske gør at vi aldrig mangler solbærmarmelade og altid har ribs i fryseren til en kage, men hindbærren lader vi hænge til selvpluk, hver gang man går ned i haven."

Hvorfor flytter vi herfra

"De sidste af 5 børn er ved at flyve fra reden og vi kan se tilbage på 26 fantastisk år på Fuglesangsvej, hvor vi har fået skabt den bedste ramme til den store familie. Med blødende hjerte og en stor klump i halsen – giver vi det pragtfulde sted videre, så en ny familie kan få glæde af vores dejlige hus - og alt det som følger med ved at bo her på vejen og i Birkerød tæt til Sjælsø og skoven."

3 lignende villaer i nærheden til 7.100.000-9.500.000 kr. på omkring 220 m2

Se lignende boliger
Villa
Nyhed!

Vandtårnsvej 10, 3460 Birkerød

7.795.000 kr. 193 m² 7 rum
Villa

Kvædegangen 7, 3460 Birkerød

8.500.000 kr. 210 m² 6 rum
Villa

Kløvervang 1, 2970 Hørsholm

8.695.000 kr. 200 m² 6 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.