danbolig Birkerød

Hovedgaden 39 3460 Birkerød
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 11:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag 10:00 - 14:00
Åbningstider i påsken : I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en aftale udenfor butikkens åbningstider.

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Birkerød

danbolig Birkerød er den markedsførende ejendomsmægler i lokalområdet. Vi sælger nemlig mere end hver anden bolig i Birkerød. Vi dækker hele 3460, hvilket blandt andet omfatter Birkerød centrum, Bistrup, Ravnsnæsset og i Lindevangskvarteret*.

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9,6 ud af 10 sælgere vil anbefale danbolig Birkerød som deres ejendomsmægler til familie og venner*.

Vi er Birkerøds mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel, uanset om du har en villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller et rækkehus.

Du får tilknyttet din personlige og lokale ejendomsmægler, som igennem hele salgs forløbet holder dig orienteret om salget. Samtidig arbejder seks mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der kommer til salg via danbolig Birkerød, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.


Hvis du ønsker en salgsvurdering, så ring til den ejendomsmægler i Birkerød, der leverer de bedste resultater – Vi er ikke bedst fordi vi er størst, vi er størst fordi vi er bedst!

* kilde Boligsiden 19.10.2023

Kompetent og unik markedsføring af din bolig

Vi som din lokale ejendomsmægler i Birkerød, ved at markedsføring af din bolig er alfa & omega for at få den bedst mulige pris i et udfordrende boligmarked. Derfor har vi skabt en personlig og unik markedsføring via de sociale medier af de boliger, der handles vi vores danbolig butik. Det sikrer dig at du får optimal synlighed på din bolig, som kunde i danbolig Birkerød.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,8 ud af 10

baseret på 24 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Lejligheder

Rækkehuse

Følg også med her

Din personlige ejendomsmægler i Birkerød

Vi ved at det er afgørende, at vi, som jeres ejendomsmægler i Birkerød, leverer kompetent rådgivning, og at du oplever vores arbejde som seriøst og af høj kvalitet. Vi har forpligtet os til en høj forretningsetik, og efter salget skal dette gerne passe til dit indtryk af dit samarbejde med danbolig Birkerød. Vi tilbyder også køberrådgivning fra en af vores dygtige køberrådgiver, der sørger for at, der ikke er nogle ugler i mosen i forbindelse med købet af jeres drømmehus.

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring din bolig. Vi glæder os til at høre fra jer.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/8
Alternate Text
Solgt

Plantagevej 10, 3460 Birkerød

Det har været en fornøjelse at lade Danbolig Birkerød sælge vores bolig – den blev solgt til prisen på 12 dage! Det føltes trygt fra første færd – vi fik en god begrundelse og havde en god dialog om prisfastsættelse af huset. Vi fik vejledning til forberedelse af huset før salg. Smukke billeder blev taget af fotografen. Undervejs oplevede vi, at der blev lyttet til vores ønsker, og vi følte os ikke på noget tidspunkt presset til f.eks. fremvisningstidspunkt, overtagelsesdato eller andet. Vi anbefaler på det varmeste Danbolig Birkerød til alle kommende sælgere. Kh Annette

– Plantagevej 10
Alternate Text
Solgt

Lyngborghave 10, 1. th., 3460 Birkerød

Hej Jonas. med tag over hovedet og frisk muld under neglene afsluttes her et maraton af en handel. Tak for en umenneskelig indsats og ukueligt gåpåmod af rang man sjældent ser. En optimist og realist af kaliber. En moderne Holger Danske som rejser sig fra stolen når en bolig skal sælges. Lad også solen stråle på Martin som altid har været det høje strå, som aldrig har bøjet sig i vinden. Klap dig selv på skulderen knægt. Johan.

– Lyngborghave 10, 1. th.
Alternate Text
Solgt

Ydervang 8, 3460 Birkerød

Alle viste en dygtig og professionel tilgang til salget.

– Ydervang 8
Alternate Text
Solgt

Henrik Thomsens Vej 1, st.., 3460 Birkerød

Altid til rådighed, også uden for normal kontortid

– Henrik Thomsens Vej 1, st..
Alternate Text
Solgt

Bakkedraget 34, 3460 Birkerød

Super dialog og professionel håndtering af salget

– Bakkedraget 34
Alternate Text
Solgt

Bregnerødvej 80, 2. tv., 3460 Birkerød

Vanvittigt profesionelle hele vejen rundt, vi følte os holdt i hånden under hele forløbet og det var tydeligt at mærke, at de arbejdede som et velfungerende team.

– Bregnerødvej 80, 2. tv.
Alternate Text
Solgt

Lyngborghave 14, 2. tv., 3460 Birkerød

Der har gennem hele processen været rigtig god orientering, det har været fantastisk som Danbolig har klaret det hele, intet at bekymre sig over, tak for det 😊

– Lyngborghave 14, 2. tv.
Alternate Text
Solgt

Ravnsnæsvej 50A, 3460 Birkerød

Jeg følte at jeg blev lyttet til og alle i Danbolig har været venlige, imødekommende og hjælpsomme.

– Ravnsnæsvej 50A

Boliger til salg eller leje hos os

Lejlighed
Nyhed!

Teglporten 21, 1. 1., 3460 Birkerød

3.485.000 kr. 116 m² 3 rum
Villa
Nyhed!

Bregnerødvej 153A, 3460 Birkerød

12.495.000 kr. 200 m² 5 rum
Villa

Søvang 10, 3460 Birkerød

5.750.000 kr. 121 m² 4 rum
Villa

Mølledamsvej 7, 3460 Birkerød

8.995.000 kr. 167 m² 5 rum
Rækkehus

Stenhøj Have 14, 3460 Birkerød

3.895.000 kr. 124 m² 3 rum
Villa

Rørmosevej 3, 3460 Birkerød

7.995.000 kr. 133 m² 6 rum
37
Villaer
10
Lejligheder
5
Rækkehuse

Seneste solgte boliger i danbolig Birkerød

Solgt april 2024
Rækkehus
Solgt

Tornevangsvej 34G, 3460 Birkerød

120 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Kirsebærlunden 44B, 3460 Birkerød

179 m² 7 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Byagervej 137, st.. mf., 3460 Birkerød

51 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Vandtårnsvej 5, 1. 30., 3460 Birkerød

72 m² 3 rum

Køberrådgivning hos danbolig Birkerød

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsprodukter hos danbolig Birkerød

- Prisforhandling med sælgers ejendomsmægler
- Besigtigelse af ejendommen i Nordsjælland og andre områder efter aftale

Stå stærkt i dit boligkøb - Få køberrådgivning i Birkerød

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked i eksempelvis Birkerød, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Det siger vores kunder om køberrådgivning

Sikken en service og sikken et engagement
Jeg er så evig taknemmelig for, at jeg fik anbefalet dig, da jeg ledte efter en køberrådgiver. Fra day-one har jeg følt mig som din eneste kunde, en meget urentable en af slagsen, for hold da op, hvis alle sager var som min, så løb jeres forretning vist ikke rundt. Der skal da godt nok en del lette sager igennem, for at opveje alle de timer du har brugt på min sag. Jeg var aldrig kommet helskindet igennem denne lange opslidende proces uden dig ved min side. Der har været dage, hvor jeg har haft mest lyst til at opgive det hele, men du har aldrig været længere væk end en opringning eller mail. Jeg har været på grådens rand, men efter en samtale med dig er vrede og frustration altid blevet vendt til en tro på, at det nok skal gå. Tidligt i processen, vidste jeg at du var alle pengene værd, og det uanset om handlen gik igennem eller faldt på jorden. Den ro du gav mig, har været uvurderlig, og det har rørt mig meget, at møde et menneske som dig. Jeg har af og til været nødt til at overbevise mig selv om, at din work-life-balance er dit eget ansvar, for der har været tider, hvor jeg følte, at jeg tog din fritid. Du er blevet vores orakel herhjemme, tit når jeg har skitseret problematikker omkring boligkøbet, så har min kæreste sagt: ‘Hvad siger Lars’. Du blev argumentet der fjernede tvivl, ‘det siger Lars’ udløser som regel ‘jamen, så er det det vi gør’. Tænk hvis alle mæglere var som dig (og din butik), så er jeg sikker på at ejendomsmæglerbranchen ville ryge et par trin op ad troværdighedsstigen. Jeg får svært ved fremover at rulle øjne, når snakken falder på ejendomsmæglere, jeg har det sidste halve år lært, at man ikke kan skære alle ejendomsmæglere over een kam. I går på så mange kurser, jeg synes, at du en dag skal overveje at holde et karmakursus for mæglere, for der er virkelig mange derude, der kunne lære noget af dig. Flere mæglere kunne have godt af at blive mindet om, at købere også bliver sælgere en dag, og det bliver ikke Home Vanløse, jeg går til, hvis jeg en dag vil sælge igen. Henrik og jeg er dig evigt taknemmelige, og vi kommer til at anbefale dig på tværs af hele landet, så håber jeg bare ikke, at der kommer for mange sager som min, for så må du nok overveje, om det kan betale sig at være køberrådgiver. Sikken en smøre, men den kom fra hjertet. Der findes roser uden torne☺️. Det er næsten helt vemodigt at tage afsked. Vi er så glade for lejligheden, Henrik går og maler, jeg pakker ned og Vigga glæder sig helt vildt til at flytte ind på sit nye værelse med altan. 12. marts bliver jeg officielt Københavner igen efter 10 års sidespring til forstæderne, det bliver skønt. Tak for nu Lars, du vil ikke blive glemt☺️. De kærligste hilsner fra Nanna (Henrik og Vigga).

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød
Hovedgaden 39
3460 Birkerød

CVR: 35231633
danbolig Birkerød

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Realkredit A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Boligsiden A/S, Boliga ApS, Mindworking A/S, Esoft Danmark A/S, Rudersdal Avis & Spinta (eftersagsbehandling)

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Dansk Boligforsikring A/S og TopDanmark A/S

Domutech A/S & Spinta

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.