Ansvej 7, st.., Søholt
8600 Silkeborg

  • 1.795.000 kr. 98 m² 3 rum
  • Kontantpris 1.795.000 kr.
  • Ejerudgift 1.774 kr.
  • Boligareal 98 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Indbydende anpartslejlighed ved søen<br>

Indbydende anpartslejlighed ved søen

Nu kan I få pragtfulde forhold for tilværelsen i Silkeborg, hvor denne lyse anpartslejlighed med søudsigt venter jer. I får fornøjelsen af en indbydende bolig, som takket være sin placering i en murermestervilla fra 1920 fremtræder med yderst smukke, originale detaljer. Hovedattraktionen er imidlertid den betagende udsigt over vandet såvel som beliggenheden iøvrigt, der er både bekvem og naturnær. To stuer en suite udgør boligens primære opholdsmiljøer, hvor I får rigeligt plads til at indrette hyggelige sektioner. Loftet er udsmykket med original stuk, mens den store, runde karnap sørger for et fantastisk lysindfald, ligesom den løfter sløret for vandspejlet udenfor. Ude venter forhaven, som er sydvendt og hovedsageligt består af en græsplæne omgivet af hæk. Takket være den nære tilknytning til Silkeborg Langsø får I tillige søret med bådplads få skridt fra matriklen, ligesom søen danner en skøn ramme om udelivet. Jeres nye hjem er velplaceret ud til Silkeborg Langsø, og den naturskønne kulisse er ligeledes kombineret med byens mange tilbud og familielivets fornødenheder. I bosætter jer således yderst centralt i kort afstand fra Sølystskolen og Langsøskolen samt pasningstilbud, indkøbsmuligheder og butikslivet i centrum.
Boligfakta
Type Villalejlighed
Energimærke F
Byggeår 1920
Etage st.
Rum 3
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 98 m²
Grundareal 1.019 m²
Økonomi
Kontantpris 1.795.000 kr.
Ejerudgift 1.774 kr.
Finansiering
Udbetaling 90.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 8.847 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.147 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Ved by og vandkant

Jeres nye hjem er velplaceret ud til Silkeborg Langsø, og den naturskønne kulisse er ligeledes kombineret med byens mange tilbud og familielivets fornødenheder. I bosætter jer således yderst centralt i kort afstand fra Sølystskolen og Langsøskolen samt pasningstilbud, indkøbsmuligheder og butikslivet i centrum.

Kommunen i tal
Indbyggere 97.358
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 28,26‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Alderslyst

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Alderslyst
Gode indkøbsmuligheder
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.