Borgergade 6
8660 Skanderborg

  • 7.250.000 kr. 260 m² 8 rum
  • Kontantpris 7.250.000 kr.
  • Ejerudgift 3.390 kr.
  • Boligareal 260 m²
  • Rum 8
  • Energimærke

Lækkert og charmerende byhus i hjertet af Skanderborg

Dette store byhus blev i sin tid bygget af Købmand Simon Sass. Stilen er gennemført ude såvel som inde. De fire etager er på nuværende tidspunkt opdelt i to rummelige boliger. Velkommen til Borgergade 6.
 
Byhusets mange etager over terræn hæver sig over gadens huse, hvilket giver et flot lysindfald, særligt fra anden sal er udsigten til søerne og over gadens tage fantastisk. Ejendommens smukke facade er sirligt dekoreret fra top til tå, og som I træder inden døre, fortsætteræstetikken, mens det charmerende og mindst hyggelige udtryk byder velkommen.
 
Porten mellem gaden og gården fungerer samtidig som indgangsparti. Indendøre venter 325 etagemeter. Denne konstellation kan fastholdes, hvorved I har muligheder for udlejning eller etablering af et flergenerationshus, ligesom der er potentiale for at udnytte hele herligheden som én bolig til den store familie.
 
Stueplan indeholder ikke færre end fire værelser, badeværelse med brus, pulterrum, garderobeskab samt bryggers med skabsplads og vaskesøjle. Fra stueplan er der udgang til gårdhaven. På første sal venter jer hjerterummet stuen med delvisåben forbindelse til det elegante køkken/alrum, soveværelse med walk-in, badeværelse med badekar.
 
De mange istandsættelser, der er foretaget gennemårerne, skinner tydeligt igennem. Lofterne er gjort med stuk og rosetter, og ind gennem de karakteristiske dannebrogsvinduer modtages et fortrinligt lysindfald. På nuværende tidspunkt udgår kælder, gårdhave, stueplan og første sal en samlet enhed.
 
Øverst oppe på den hyggelige anden sal udgøres fortræffelighederne af tre værelser, et badeværelse med brus og et skønt køkken-alrum/stue, hvorfra I som nævnt har en fantastisk udsigt til begge søer/gadens tage og har det skønneste lysindfald. Slutteligt består kælderen af tre disponible rum, der kan anvendes til opbevaringsformål, værksted/hobbyrum, teenagefester eller andet godt.
 
Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke D
Byggeår 1894
Ombygget 2018
Rum 8
Bad 3
Plan 4
Boligareal 260 m²
Kælder 65 m²
Udhus 10 m²
Grundareal 175 m²
Økonomi
Kontantpris 7.250.000 kr.
Ejerudgift 3.390 kr.
Prisudvikling -9.36 %
Finansiering
Udbetaling 365.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 36.955 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 29.519 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Byens gamle, charmerende kvarter

I bosætter jer helt centralt i Skanderborg, i byens gamle, charmerende kvarter med kort afsand til bymidtens faciliteter, søeller skov. Inden for en radius af blot én kilometer finder I desuden skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom I er placeret fordelagtigt i forhold til den offentlige transport og den østjyske motorvej.

Kommunen i tal
Indbyggere 64.318
Skatteprocent 25,94%
Grundskyld 24,66‰
Kirkeskat 0,86%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Skanderborg, Højvangen og Vrold

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Skanderborg, Højvangen og Vrold
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.