danbolig Skanderborg/Hørning

Adelgade 93 8660 Skanderborg
Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en aftale udenfor butikkens åbningstider.

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Skanderborg og Hørning

Vi er din lokale ejendomsmægler i Skanderborg og Hørning med mange års erfaring og et bredt lokalt kendskab. Sammen med vores butikker i Ry og Galten dækker vi hele Skanderborg Kommune, herunder Hørning, Stilling, Skanderborg, Tebstrup, Ry, Galten og Låsby, hvor vi beskæftiger os med alle boligtyper som villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, andelsboliger, landejendomme og sommerhuse.

Tæt samarbejde på tværs af vores 5 butikker

Vi arbejder tæt sammen med vores andre butikker i Ry, Galten/Harlev, Beder, Ry og Hinnerup, hvilket gør at vi kan trække i flere tråde og nå bredere ud til potentielle købere. Det tætte samarbejde gør din bolig tilgængelig på et større marked, ligesom du kan drage fordel af hele teamet's viden og erfaring med køb og salg af bolig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,7 ud af 10

baseret på 9 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Rækkehuse

Lejligheder

Følg også med her

Vælg personligt – vælg danbolig

Vi er helt sikre, når vi siger "Vi har byens bedste team!". Vi er en sammentømret flok, som elsker vores arbejde og virkelig sætter samarbejde og den gode stemning øverst på prioritetslisten.

Vores kreative team består af vores helt egen boligstylist, der med friske øjne kan optimere førstehåndsindtrykket, vores marketingansvarlige der sørger for, at boligen bliver set på de sociale medier, vores grafiker der producerer content og kreere indbydende salgsmateriale samt video- og droneoptagelser, der gør boligen mere levende og spændende. Altså et team der kan skrue på flere knapper for at gøre din bolig attraktiv og set på markedet.

Enestående natur og aktivt byliv i Skanderborg-området

Vi og vores købere er særligt begejstret for den enestående natur i Skanderborg området. Dagligt nyder vi synet over søerne og skovenes mange farveskift - og vi bliver aldrig trætte af det!

Det aktive byliv både i de større byer - Skanderborg og Hørning - men også de charmerende og sammentømrede lokalsamfund som bl.a. Voerladegård og Virring, er med til at gøre netop vores område yderst attraktivt og helt unikt!

Er det nu, du skal sælge din bolig?

Vidste du, at der historisk set sælges flest boliger lige nu? Book os til en gratis salgsvurdering, og hør mere om dine fordele ved et boligsalg netop nu.

Kilde: boligsiden.dk

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/16
Alternate Text
Solgt

GODT ARBEJDE!

Det har været så trygt, at have hus til salg hos jer. Især må jeg fremhæve, at der fra først færd var god kemi mellem mæglerene og mig. I har været så gode til at give tilbagemeldingerne efter fremvisning. Jeg havde aldrig følelsen at at I “puttede” noget under stolen. På intet tidspunkt har jeg været i tvivl om at I varetog mine interesser. Selvom det var første gang jeg stod i en salgssituation - tog I hånd om mig og førte mig rolig og sikkert igennem. Det gav mig en god og tryg følelse. Jeg kan varmt anbefale danbolig Skanderborg til kommende sælgere.

– Rosenvænget 44
Alternate Text
Solgt

Tak for den gode service, professionalisme og samarbejde

Efter at have arbejdet sammen med danbolig Skanderborg-Hørning i forbindelse med salget af mine forældres ejendom i Hørning, er vi imponerede over den utrolige service, vi har oplevet i forhold til vores tidligere erfaringer med andre ejendomsmæglere i Skanderborg. Fra start til slut har danbolig vist sig at være særdeles professionelle, hvilket har overgået vores forventninger på alle niveauer. Samlet set har vores oplevelse med Nikolaj og danbolig Skanderborg-Hørning været tryg og enestående, og vi kan stærkt anbefale dem, der søger en pålidelig og professionel ejendomsmægleroplevelse. Vi ser frem til at arbejde sammen med jer igen i fremtiden.

– Vestergårds Alle 79
Alternate Text
Solgt

En stor hjælp

Vi vil sige dem der har haft med salget af Hirsevænget 21 mange tak for alt den hjælp vi som amatør i hussalg har fået undervej i forløbet, som vi ikke altid forstod. Kærlig hilsen og 1000 tak for alt jeres hjælp til os to - Egon og Anette

– Hirsevænget 21
Alternate Text
Solgt

Vores varmeste anbefalinger

Efter 9 måneder hos en anden mægler overtog Danbolig Skanderborg/Hørning salget af vores grund, og det har vi bestemt ikke fortrudt. På blot 3 måneder fik vi solgt grunden og fik ikke mindst lettet en stor sten fra hjertet. Hele vejen igennem har vi fået god information og følt os trygge. Og det skyldes helt klart vores fantastiske ejendomsmægler, Tom Hollænder. Han har været så grundig og arbejdet på alle tidspunkter for at få den solgt. Som han sagde en dag: “man må smede, mens jernet er varmt” og det siger så meget om hans engagement for at hjælpe sine kunder bedst muligt. Desuden har han været god til at bakke op om, at vi skulle følge vores mavefornemmelse i forhold til at sælge til de rigtige, og det gjorde blandt andet, at vi fik den pris, vi ønskede. Derfor kan vi kun give vores varmeste anbefalinger til at benytte Danbolig Skanderborg/Hørning og ikke mindst Tom Hollænder, hvis man skal have solgt sin bolig.

– Hjorts Alle 5, Virring
Alternate Text
Solgt

Velkoordineret med mindst mulig ventetid

Når først et salg bliver sat i gang, så trækker alle på kontoret i arbejdstøjet og leverer en samlet fantastisk indsats. Velkoordineret med mindst mulig ventetid.

– Eskebækparken 33, 1. th.
Alternate Text
Solgt

Høj grad af professionalisme

Vi har haft fornøjelsen af at sælge og købe vores bolig gennem danbolig i Skanderborg/Hørning. Gennem hele processen har de udstrålet en høj grad af professionalisme i forhold til at de også skulle repræsentere vores modparter. Salget af vores bolig gik hurtigt og ramte den forventning vi var blevet stillet helt fra starten.

– Kongefolden 25, Skanderborg Bakker
Alternate Text
Solgt

Svejstrupvej 2, 8660 Skanderborg

Hele salgsforløbet og personalet i både Skanderborg og Ry har været behagelige at samarbejde med, stor ros til begge afdelinger.

– Svejstrupvej 2
Alternate Text
Solgt

Utrolig hjælpsomme

Vi har nu fået solgt vores lejlighed i Eskebækparken. I har alle været utrolig hjælpsomme. Der har altid været hjælp at hente hos jer. Så det har været et godt og professionel forløb med at sælge vores lejlighed.

– Eskebækparken 14, 1. th.
Alternate Text
Solgt

Bygvænget 5, Virring, 8660 Skanderborg

danbolig er virkelig gode til den løbende information omkring salget.

– Bygvænget 5, Virring
Alternate Text
Solgt

Dygtige og vedholdende

danbolig har med dygtighed, vedholdenhed og et stort kendskab til både boligmarked og lokalområdet, formået at matche vores boligsalg med interesserede og seriøse købere.

– Alleen 11A
Alternate Text
Solgt

Kompetent personale

Jeg har været super tilfreds med mit korte salgsforløb, lige fra Claus var ude til den første vurdering, til der var fundet en køber efter en måneds tid. Flotte billeder og film, super god tilbagemelding vedr. fremvisninger og et kompetent personale, der altid var til at komme i kontakt med.

– Adslevvej 7
Alternate Text
Solgt

Super dygtige

Har solgt 2 huse indenfor det sidste år ved danbolig Skanderborg/Hørning. Meget venlige og super dygtige.

– Bjarkesvej 8, Gram
Alternate Text
Solgt

De bedste anbefalinger!

Jeg har solgt mit hus på Helgasvej 33 med hjælp fra danbolig Skanderborg/Hørning. Det var en meget positiv salgsproces, med et højt informationsniveau fra ejendomsmægleren. Jeg følte en ekstra tryghed ved at alle de ansatte jeg var i kontakt med, var så kompetente til at hjælpe mig med mit salg, det værdsætter jeg meget. Jeg vil give danbolig Skanderborg/Hørning mine bedste anbefalinger.

– Helgasvej 33, Gram
Alternate Text
Solgt

Virkelig godt samarbejde

Samarbejdet med kontoret i Skanderborg har været virkeligt godt.

– Rosenvænget 90
Alternate Text
Solgt

Flot arbejde

De har gjort et flot stykke arbejde for at nå i mål med hussalg.

– Ydingvej 90
Alternate Text
Solgt

Hurtigt salg

Blev fulgt op hele tiden og fik hjælp og blev underrettet så jeg forstod hvad det drejede sig om.

– Adslevvej 6

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 5 butikker

Se vores butikker
Ideel anpart i landejendom
Landejendom
Nyhed!

Boesvej 1A, 8660 Skanderborg

3.495.000 kr. 149 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Almuevej 14, Vrold, 8660 Skanderborg

3.699.000 kr. 182 m² 6 rum
Villa
Nyhed!

Bjerggårdsvej 12, Tebstrup, 8660 Skanderborg

1.995.000 kr. 145 m² 5 rum
Rækkehus

Ewaldsvej 10A, 8752 Østbirk

1.350.000 kr. 108 m² 4 rum
Villa

Hvidkløverhøjen 42, Gram, 8660 Skanderborg

7.295.000 kr. 192 m² 5 rum
Villa

Græsballe 21, Søballe, 8660 Skanderborg

2.199.000 kr. 135 m² 4 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Skanderborg/Hørning

Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Eskebækparken 36, 2. th., 8660 Skanderborg

100 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Kærvej 4, 8362 Hørning

158 m² 5 rum
Solgt marts 2024
Lejlighed
Solgt

Krøyer Kielbergs Vej 17A, 8660 Skanderborg

95 m² 3 rum
Solgt marts 2024
Rækkehus
Solgt

Østergårds Alle 191, 8362 Hørning

122 m² 5 rum

Køberrådgivning hos danbolig Skanderborg/Hørning

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsydelser til køberrådgivning hos danbolig Skanderborg & Hørning

- Prisforhandling.
- Deltagelse ved fremvisning (i Skanderborg Kommune).
- Indledende rådgivning ved fejl/mangler.
- Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse.
- Tinglysningsfuldmagt.
- Ansøgning om Civilstyrelsens tilladelse.
- Deltagelse ved overdragelse (i Skanderborg Kommune).

Vi hjælper dig til et trygt boligkøb

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Skanderborg/Hørning
Adelgade 93
8660 Skanderborg

CVR: 28123396
DB SKANDERBORG ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Esoft system, Boligsiden.dk, Uge-bladet, Ejendomsavisen, Lokalavisen, Aura

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

ETU-forsikring, Dansk Boligforsikring, WIA, Top Danmark

Aura, Uge-bladet, Ejendomsavisen, Lokalavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.