danbolig Skanderborg/Hørning

Adelgade 93 8660 Skanderborg
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
I er altid velkommen til at ringe, hvis I ønsker at booke en fremvisning uden for butikkens åbningstider.

Velkommen hos danbolig Skanderborg / Hørning.

Vores team er alle dedikerede og engagerede medarbejdere, som har opbygget et bredt lokalkendskab. Sammen med vores butikker i Ry og Galten dækker vi hele Skanderborg Kommune, herunder Hørning, Stilling, Skanderborg, Tebstrup, Ry, Galten og Låsby, hvor vi beskæftiger os med alle boligtyper som villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, andelsboliger, landejendomme og sommerhuse.


Siden 2017 har vi arbejdet tæt sammen med vores andre butikker i Ry, Galten/Harlev og Beder, hvilket gør at vi kan trække i flere tråde og nå bredere ud til potentielle købere. Det tætte samarbejde gør din bolig tilgængelig på et større marked, ligesom du kan drage fordel af hele teamet's viden og erfaring med køb og salg af bolig.

Kan dit hjem, det du vil?

Er dit hjem blevet for lille eller haven for stor? Er beliggenheden ikke ideel for din hverdag mere eller har drømmen om forandring vokset sig større?

Vi står klar til, at hjælpe dig videre ligegyldigt hvad årsagen er. Ring på tlf. 86571130 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,6 ud af 10

baseret på 16 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Rækkehuse

Lejligheder

Følg også med her

Vælg personligt – vælg danbolig

Vi er helt sikre, når vi siger "Vi har byens bedste team!". Vi er en sammentømret flok, som elsker vores arbejde og virkelig sætter samarbejde og den gode stemning øverst på prioritetslisten. Samspillet mellem vores yngre og ældre med mange års erfaring, gør vores hverdag nuanceret og spændende, og vores arbejdsmiljø er præget af en afslappet tone, hvor vi er opmærksomme på hinandens personligheder, og sørger for at alle har en god dag. Desuden ses vi også til sociale arrangementer på tværs af vores fire butikker, hvilket styrker os kollegialt, både på det personlige og arbejdsmæssige plan.

Vores kreative team består af vores helt egen boligstylist, der med friske øjne kan optimere førstehåndsindtrykket, vores marketingansvarlige der sørger for, at boligen bliver set på de sociale medier, vores grafiker der producerer content og kreere indbydende salgsmateriale samt video- og droneoptagelser, der gør boligen mere levende og spændende. Altså et team der kan skrue på flere knapper for, at gøre din bolig attraktiv og set på markedet.

Vi glæder os til at se jer i butikken på Adelgade 93, centralt placeret midt i Skanderborg.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/11
Alternate Text
Solgt

110% tjek på tingene og processerne

En helt igennem positiv oplevelse, båret af et professionelt og engageret team med 110% tjek på tingene og processerne. Skarp, ærlig markedsføring og salgsarbejde. Hurtige, præcise opdateringer og opfølgninger. Både til os som sælgere og til de potentielle købere. Den slags giver gode oplevelser for alle involverede i en handel, og skaber resultater. Det hele garneret med smil og overskud.

– Almuevej 21, Vrold
Alternate Text
Solgt

En helt særlig varme og tryghed

Fra første gang man sætter sin fod indenfor på Adelgade 93 mødes man med en helt særlig varme og tryghed. Her føler man sig velkommen og får følelsen af at være en del af deres lille familie. Man mærker tydeligt, at de ansatte har det godt på deres arbejdsplads, er glade og arbejder sammen som et team – de løfter i flok, men hver for sig er de også helt unikke. De får alle sammen rosende ord med på vejen, og vil klart anbefale alle der har brug for en tryg bolighandel, at tage fat i danbolig Skanderborg/Hørning.

– Vesterskovvej 7
Alternate Text
Solgt

Altid på pletten

Jeg havde et super fint forløb med danbolig Skanderborg/Hørning. De var altid på pletten når man manglede svar på spørgsmål.

– Eskebækparken 50, st.. tv.
Alternate Text
Solgt

Et hurtigt salg til den ønskede pris

Vi har været fuldt ud tilfredse med Tom fra danbolig Skanderborg/Hørning. Tom gav os straks en følelse af at være i trygge hænder, og vi har fået en personlig rådgivning under hele forløbet. Vi har været godt informeret vedr. fremvisninger og feedback fra mulige købere. Det bedste ved det hele var et hurtigt salg til den ønskede pris. Vi vil til enhver tid anbefale Tom og danbolig Skanderborg/Hørning.

– Johannelunden 3, Virring
Alternate Text
Solgt

Engeneret, professionelle og imødekommende

Ejendomsmægleren har altid kontaktet med mig både dag og aften, via sms, tlf. eller mail. Engeneret, professionelle og imødekommende. danbolig og deres medarbejdere i Skanderborg er et professionelt team.

– Banevænget 5, Stilling
Alternate Text
Solgt

En uvurderlig hjælp

Tusind tak for et fantastisk og dejligt samarbejde, det har vi været glade for. I er et fantastisk team på kontoret, altid klar med et smil (selv under mundbind) og en uvurderlig hjælp, når vi ikke lige har haft styr på det, eller det så lidt håbløst ud.

– Granhøjen 50, Vrold
Alternate Text
Solgt

Utrolig tryg og godt informeret

danbolig Skanderborg har solgt min bolig. Jeg har følt mig utrolig tryg og godt informeret igennem hele forløbet. De har været søde til at forklare mig de forskellige processer og altid været klar med hjælp, hvis jeg var i tvivl om noget. De har været professionelle, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre behandling. Et mæglerfirma jeg vil anbefale til alle som skal sælge eller købe.

– Gadebakken 5A, Virring
Alternate Text
Solgt

En god oplevelse

I har virket reelt interesserede i at vi fik en god oplevelse med salget, i har været tydelige i at i var vores “mand” samtidig været hjælpsomme over for køber. Det har vi været gode for.

– Vestergårds Alle 88
Alternate Text
Solgt

Meget imødekommende og nærværende

Meget imødekommende og nærværende. Møder mig lige der hvor jeg er.

– Adelgade 4A, 2. th.
Alternate Text
Solgt

Banevænget 5, Stilling, 8660 Skanderborg

Kommunikation, via sms, mail og telefonisk.

– Banevænget 5, Stilling
Alternate Text
Solgt

Rigtig fin service

Rigtig fin service. Overholdt alle aftaler. Vi følte os velkomne.

– Hybenparken 5

Boliger til salg eller leje hos os

Forretningsoplysninger

danbolig Skanderborg/Hørning
Adelgade 93
8660 Skanderborg

CVR: 28123396
DB SKANDERBORG ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Esoft system, Boligsiden.dk, Uge-bladet, Ejendomsavisen, Lokalavisen, Aura

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

ETU-forsikring, Dansk Boligforsikring, WIA

Aura, Uge-bladet, Ejendomsavisen, Lokalavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.