Karen Skrams Vej 8, Tved
5700 Svendborg

  • 2.295.000 kr.152 m²6 rum
  • Kontantpris 2.295.000 kr.
  • Ejerudgift 2.537 kr.
  • Boligareal 152 m²
  • Grundareal 708 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Flot etplansvilla i super børnevenligt kvarter i Tved

På Karen Skrams Vej 8 i Tved finder I denne indflytningsklare villa, der er perfekt til børnefamilien, både hvad angår beliggenhed og planløsning.
 
I får nemlig fem værelser, to badeværelser, et bryggers og et flot køkken i åben forbindelse med den store stue, mens den attraktive placering bringer jer tæt på alt, som I har behov for i hverdagen. I kommer ikke til at mangle plads med de fem værelser, som boligen byder på.
 
Her kan I nemt indrette både børneværelser, kontor og walk-in-closet, mens det største værelse, der ligger for sig selv, er oplagt som forældresoveværelse.
 
Det moderne køkken er udført i en fin, støvet nuance, hvor metrofliserne sætter et flot præg på bagvæggen. Den åbne forbindelse mellem køkkenet og stuen skaber et særdeles inkluderende opholdsmiljø, hvor samtaler kan foregå på tværs af madlavning og afslapning.
 
Der er et utal af gode stunder i vente i den dejlige have, der blandt andet byder på en fliseterrasse og en større græsplæne.
 
Med et hjem på denne adresse bosætter I jer fordelagtigt, når det kommer til hverdagens faciliteter. Tved Skole, dagtilbud og indkøbsmuligheder er alt sammen inden for gåafstand, hvilket også gør sig gældende for busstoppestedet og skovens idyl.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1969
Ombygget 2006
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 152 m²
Udhus 24 m²
Carport 30 m²
Grundareal 708 m²
Økonomi
Kontantpris 2.295.000 kr.
Ejerudgift 2.537 kr.
Finansiering
Udbetaling 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.291 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.010 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tved har det hele

Med et hjem på denne adresse bosætter I jer fordelagtigt, når det kommer til hverdagens faciliteter. Tved Skole, dagtilbud og indkøbsmuligheder er alt sammen inden for gåafstand, hvilket også gør sig gældende for busstoppestedet og skovens idyl. Svendborgs butiksliv og spisesteder er blot under et kvarters bilkørsel væk, og Christiansminde Strand kan nås på cirka ti minutter bag rattet.

Kommunen i tal
Indbyggere 59.193
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 23,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Tved

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tved
Fred og ro
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.